Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δοκιμάστε τον Community Server!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò patrick. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος alex στις 23-02-2005, 19:25. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-02-2005, 22:11 1263

Smile [:)] Δοκιμάστε τον Community Server!

Μόλις σήκωσα τον Community Server 1.0.  Δεν έχω κάνει migrate ακόμα (διότι δεν έχουν κάνει ακόμα release τα upgrade scripts από 2.0.1 σε CS 1.0), οπότε θα πρέπει να φτιάξετε νέα usernames ή να μπείτε με το test/test που έφτιαξα.  Έχω επίσης αφήσει ανοιχτό το admin/pa$$word για να δείτε και το admin μέρος όσοι ενδιαφέρεστε.  Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα με αναγκάσει κανείς να το ξαναστήσω! Stick out tongue

Η έκδοση αυτή δεν έχει ακόμα ελληνικά, και δεν έχει γίνει σχεδόν καθόλου configuration.  Την ανέβασα απλά και μόνο για να την δείτε και να παίξετε μαζί της, πριν το migration (έτσι, για να γλυκαθείτε).  Θα ακολουθήσει το migration (στο οποίο θα χρειαστώ λίγη βοήθεια για testing) και μετά live.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ότι κάνετε στο δοκιμαστικό περιβάλλον θα χαθεί!

Ο Alex και ο Gcapnias ήδη ασχολούνται με τα ελληνικά (ο gcapnias θα φτιάξει λέει και ένα skin), και πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε ένα πολύ "μουράτο" dotNetZone!Big Smile

Patrick
  •  20-02-2005, 22:37 1264 σε απάντηση της 1263

Re: Δοκιμάστε τον Community Server!

Μάλιστα και προγραμματικές δηλώσεις! Αφού τα βγάζουμε στην φόρα όλα θα δώσω ένα preview του skin για Blog που έχω ξεκινήσει και είναι 80% έτοιμο. Το skin από το Forum δεν έχει πάρει ακόμα μορφή, οπότε λίγο αργότερα.

Τα ελληνικά έχουν προχωρίσει σε ένα μεγάλο βαθμό, οπότε το Forum θα είναι ελληνικά...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  20-02-2005, 23:29 1266 σε απάντηση της 1264

Λίγο spooky μου κάνει...
    (ε, τι περίμενες, ότι δεν θα λέγαμε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του? )
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  20-02-2005, 23:32 1267 σε απάντηση της 1266

KelMan wrote:
    Λίγο spooky μου κάνει...
    (ε, τι περίμενες, ότι δεν θα λέγαμε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του? )

Spooky, μου κάνει... Φιλοδοξώ να το έχω στο blog μου...

George J.
    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    dotNETZone.gr News
  •  21-02-2005, 10:48 1270 σε απάντηση της 1263

Για τα ελληνικά...
    Έχω τελειώσει πλήρως forums, photos και admin. Μένουν ακόμα τα blogs, δηλαδή μερικές εκατοντάδες καταχωρήσεις (σήμερα-αύριο τελειώνουν και αυτά)... Οι υπόλοιπες μεταφράσεις έχουν ολοκληρωθεί από gcapnias.

Δυστυχώς έχουν αφήσει πολλούς τίτλους 'καρφωτούς' (χωρίς resources), πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συντάξουμε καταλόγους με requests για αλλαγές, και συνήθως τέτοιες διακοσμητικές επεμβάσεις οι τύποι του CS δεν τις βάζουν σε μεγάλη προτεραιότητα.

Θα πρότεινα, εάν συμφωνεί και ο Patrick, να υπάρξει μια ξεχωριστή κατηγορία για την εξέλιξη του Community Server, ώστε να βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που αφορούν το θέμα, ειδικότερα τώρα που θα ανοίξει ο κώδικας και θα πρέπει να γίνουν (ελληνικές) προσαρμογές.

alex
  •  21-02-2005, 15:00 1276 σε απάντηση της 1270

alex wrote:
    Για τα ελληνικά...Θα πρότεινα, εάν συμφωνεί και ο Patrick, να υπάρξει μια ξεχωριστή κατηγορία για την εξέλιξη του Community Server, ώστε να βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες που αφορούν το θέμα, ειδικότερα τώρα που θα ανοίξει ο κώδικας και θα πρέπει να γίνουν (ελληνικές) προσαρμογές.
    Done! Smile

Patrick
  •  22-02-2005, 23:15 1293 σε απάντηση της 1263

Φωτό από το skinning του νέου dotNetZone.gr

George J.
    dotNETZone.gr News
  •  23-02-2005, 19:25 1302 σε απάντηση της 1263

Τα resources είναι έτοιμα, τα έστειλα στο gcapnias να τα "δέσει" όλα μαζί.

Για τα αμετάφραστα υπάρχουν δύο (τρεις) λύσεις:

1. Φτιάχνουμε μια λίστα με όλους τους αμετάφραστους (χωρίς resources) όρους, αναλυτικά για κάθε αρχείο, και τη στέλνουμε στον κατασκευαστή

2. Καρφώνουμε  τους ελληνικούς όρους (δε συμφέρει λόγω διαχείρισης/συντήρησης σε κάθε νέα έκδοση)

3. Τα ανεχόμαστε...

alex 

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems