Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Το VS IDE κλειδώνει όταν κάνω edit html και aspx αρχεία

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò KelMan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 17-12-2009, 21:10. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  17-12-2009, 20:53 55944

Το VS IDE κλειδώνει όταν κάνω edit html και aspx αρχεία

Τώρα τελευταία έχω το εξής πρόβλημα: Όπως λέω και στον τίτλο, όταν σε ένα project ανοίξω html ή aspx αρχεία, το VS (2008) κλειδώνει και το μόνο που συμβαίνει είναι να ακούγεται ένα "ding" όταν κάνω click οπουδήποτε. Καμιά ιδέα; Τρέχω το VS σε W7 64bit.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  17-12-2009, 20:59 55945 σε απάντηση της 55944

Απ: Το VS IDE κλειδώνει όταν κάνω edit html και aspx αρχεία

Έλα ρε συ! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω! Ακριβώς! Και μου έχει σπάσει νεύρα αυτή την εβδομάδα! Κλειδώνει ξαφνικά και ακούγεται αυτό το ding που λες! Μάλιστα κλειδώνει σίγουρα αν πάω να γυρίσω στον designer του aspx ή αν κάνω δεξί κλικ σε ένα style ενός css και επιλέξω build style...! Τα λέμε στο live messenger κι αν βρούμε λύση την γράφουμε κι εδώ!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  17-12-2009, 21:10 55946 σε απάντηση της 55945

Απ: Το VS IDE κλειδώνει όταν κάνω edit html και aspx αρχεία

Χα χα... Δύο μυαλά δουλεύουν καλύτερα από ένα... Parallel!

Βγάλαμε την άκρη. Λοιπόν, αν τύχει σε κάποιον, το πρόβλημα το δημιουργεί το Office 2010 beta. Μετά την εγκατάστασή του χρειάζεται να γίνει repair το "Microsoft Visual Studio Web Authoring Component":

Windows 64bit: C:\Program Files (x86)\Common Files\microsoft shared\OFFICE12\Office Setup Controller\Setup.exe

Windows 32bit: C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\OFFICE12\Office Setup Controller\Setup.exe

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems