Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Απ: Eleos με τα spam.!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò tolis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 06-10-2005, 17:15. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-10-2005, 17:15 5955 σε απάντηση της 5924

Eleos με τα spam.!

οριστε και μια screen apo to inbox
  •  06-10-2005, 17:35 5957 σε απάντηση της 5955

tolis wrote:

Έχεις επιλέξει να μην λαμβάνεις email και σου ήρθε κάποιο? Αν έγινε έτσι, έχουμε bug και θα το διορθώσουμε. Μήπως όμως έχεις ξεχάσει την επιλογή ενεργή?

Επίσης, έτσι όπως έκανες το edit χάθηκε και το post σου και το attachment.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  07-10-2005, 00:01 5988

pkanavos wrote:

tolis wrote:

Έχεις επιλέξει να μην λαμβάνεις email και σου ήρθε κάποιο? Αν έγινε έτσι, έχουμε bug και θα το διορθώσουμε. Μήπως όμως έχεις ξεχάσει την επιλογή ενεργή?

Επίσης, έτσι όπως έκανες το edit χάθηκε και το post σου και το attachment.

μάλλων δε καταλαβες τι έγινε στο φορουμ έκανα εγγραφή σήμερα και ξέρεις ποιος ειναι ο λογος?? μπήκα σημερα στο mail μου και είδα ενα mail απο το site σας με σκοπό το διαγωνισμό και τo logo Beer <b>ayt;o einai spam με ποιο δικαιωμα μου κάνεις spam? το ξέρεις οτι ειναι παρανομο και διώκεται ποινικά?

μπορεί να μου πει ο admin που βρήκατε το Mail μου να υποθέσω με κάνα προγραμμα αραχνη?
  •  07-10-2005, 06:34 5994 σε απάντηση της 5988

tolis wrote:

μάλλων δε καταλαβες τι έγινε στο φορουμ έκανα εγγραφή σήμερα και ξέρεις ποιος ειναι ο λογος?? μπήκα σημερα στο mail μου και είδα ενα mail απο το site σας με σκοπό το διαγωνισμό και τo logo Beer <b>ayt;o einai spam με ποιο δικαιωμα μου κάνεις spam? το ξέρεις οτι ειναι παρανομο και διώκεται ποινικά?

μπορεί να μου πει ο admin που βρήκατε το Mail μου να υποθέσω με κάνα προγραμμα αραχνη?

Ο admin σου αναφέρει, ότι το email που έλαβες ΔΕΝ ήταν ένα ανοιχτό email που έστειλε από κάποιο mass email πρόγραμμα. Τα 570 email που στάλθηκαν εχτές, στάλθηκαν αποκλειστικά στα μέλη του dotNetZone.gr, μέσα από το ίδιο το σύστημα. Ξέρουμε τι είναι spam, δεν κάνουμε spam και σίγουρα είμαστε ενήμεροι ότι το spam αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Αυτό αποδυκνύεται πολύ εύκολα αν δεις τους headers του μηνύματος που έλαβες:

X-CS-AppDomain: /LM/W3SVC/1/Root/cs-2-127730104960414169
    Thread-Topic: =?iso-8859-7?B?KGRvdE5ldFpvbmUuZ3IpOiDC3OvlIPTnIOTp6t4g8+/1IPP28eHj3+Th?=
     =?iso-8859-7?B?IPP07yBkb3ROZXRab25lLmdyIQ==?=
    X-CS-EmailID: f7695ee1-1c40-4d74-9247-2a51ea8e2944
    X-CS-ThreadId: 276
    X-CS-Attempts: 1

Αυτούς τους βάζει o μηχανισμός του forum για το tracking των μηνυμάτων που δημιουργεί το σύστημα.

Αν συγκρίνω το τωρινό email σου puntix@... που υπάρχει καταχωρημένο στο σύστημα με τα υπόλοιπα... Υπάρχει ένα παρόμοιο email για τον χρήστη puntix (πάλι puntix@..., σε διαφορετικό domain όμως). Μήπως και αυτό είναι δικό σου, και δεν έχεις γραφτεί σήμερα για πρώτη φορά αλλά έχεις ξαναγραφτεί στο παρελθόν με διαφορετικό email, και για αυτό κατέληξε το μήνυμα στο inbox σου;

George J.
    dotNetZone.gr Administrator

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  07-10-2005, 09:45 5996 σε απάντηση της 5924

Αυτά περί spam μήπως πάνε σε διαφορετικό thread;
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  07-10-2005, 10:30 6001 σε απάντηση της 5988

Μετέφερα εδώ τη συζήτηση περί "spam" γιατί δεν έχει καμμία σχέση με τη συζήτηση για το logo. Τώρα, tolis, φαίνεται ότι κάποιο μπλέξιμο έχει γίνει με τα email account σου. Σε παρακαλώ, κοίταξε τί έχει γίνει πριν αρχίσεις τις κατηγορίες για spam και αράχνες.
    Επίσης, όταν θέλεις να απαντήσεις σε κάποιο post, κάνε κανονική απάντηση και μην κάνεις edit κάποιο προηγούμενο post σου. Ο community server δεν στέλνει alerts για τα edit με αποτέλεσμα οι αναγνώστες του post να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές με μεγάλη καθυστέρηση. Άσε που αν κάνεις λάθος, θα χαθεί το αρχικό post, κάτι που ήδη συνέβει με το δικό σου αρχικό post και το attachment που έβαλες.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems