Καλημέρα,
το θέμα ευγένιας δεν ξέρω αν το λές σε μένα η όχι, θέλω να πιστεύω ότι ξεκίνησα με τις πιο ευγενικές προθέσεις.
δεν θέλω να ανοίξω κάποιο "θέμα" με το δημήτρη, δεν είμαι εδώ για "χαζομάρες" αλλά για βοήθεια. (αυτό με το... "δεν πρέπει να τα κάνουμε όλα" ήταν κάπως.......)
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας μέχρι τώρα.
θέλετε να μάθετε γιατί θέλω να το κάνω? σίγουρα όχι για κάποιο ιό ή κάτι παρόμοιο.
θέλω να μπορεί κάποιος να πάρει ενα exe το οποίο είναι καθαρό, χωρίς string δηλαδή στο τέλος.
αφού το πάρει, θέλω να μπορεί ο χρήστης να το κάνει register ότι αυτό το exe ανήκει στον χρήστη "Gianni" για παράδειγμα.
δεν θέλω και ούτε μου κάνει να το βάλω στα resources, όπως αναφέρθηκε.
για τον παναγιώτη καναβός....
1)Για παράδειγμα, αν το μέγεθος πρεπει να είναι πολλαπλάσσιο των xxx
bytes και εσύ προσθέτεις λιγότερα ή περισσότερα, θα έχεις πρόβλημα.
- Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο παραπάνω στο θέμα? υπάρχει κάποιος έλενχος μέσα στο αρχείο που δείχνει τι μέγεθος έχει? αν ναι, ίσως να μπορούσα να αλλάξω αυτή τη πληροφορία.....
2) είτε τα προσθέτεις ως properties στο τελικό αρχείο exe
- Όταν λες properties εννοείς να το περνάω σαν παράμετρο? αν ναι τότε αυτό πάλι δεν μου κάνει. θέλω το exe να είναι μόνο αυτό και τίποτα άλλο, και όπου και να το τρέξεις και όπως και να το τρέξεις η πληροφορία μου να είναι εκεί πάντα.
για τον δημήτρη...
1) Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις
γιατί ακριβώς θέλεις να το κάνεις αυτό. Αν δεν σε βγάζω εκτός θέματος, μια που εσύ θέλεις να μάθεις το
πως.
- Τώρα που είπα το γιατί θα μου πείς το πως?

για τον παναγιώτη κεφαλίδης (ελπίζω να το έγραψα σωστά)
1) Το πιο απλό είναι ότι στον calculator έγραψες σε σημείο που δεν τον
ενδιαφέρει γιαυτό και δεν πήρες μήνυμα λάθους. Διάβασε λίγο βασική δομή
απο αρχεία .exe και απο τι αυτά αποτελούνται κλπ και θα καταλάβεις
γιατί.
- Τι σημαίνει δεν τον ενδιαφέρει. πως ξέρει που να σταματήσει και να μην λάβει υπόψιν το string στο τέλος? αυτό ψάχνω.
Αν εσύ έχεις καταλάβει γιατί, θα σε παρακαλούσα να μου εξηγήσεις λίγο.
ευχαριστώ
To 2007 tha ta poume stin agora :)