Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Remote access to TFS 2008

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò BruteForce. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος BruteForce στις 15-02-2011, 11:13. Υπάρχουν 10 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-01-2011, 18:57 62726

Remote access to TFS 2008

Γεια χαρά,

Για άλλη μια φορά σαν γνήσιος Έλληνας τζαμπατζής ψάχνω για δωρεάν consulting :-P
    Ή εκτιμώ τη συσσωρευμένη γνώση των μελών του DNZ και ζητάω να με φωτίσετε και να μου γλυτώσετε χρόνο και χρήμα.
    Διαλέξτε και πάρτε.

Μέσα στο δίκτυο της εταιρίας μου έχω έναν TFS server και θέλω να μπορούν να τον βλέπουν και οι φουκαράδες οι πελάτες μου για να μη χάνουμε χρόνο με αποστολές ZIP και άλλες αηδίες, αλλά απλά να κάνουν ένα Get Latest (και όλα τα άλλα καλούδια) και να τελειώνουμε.
    Λόγω της φύσης της συνεργασίας μας, η χρήση του TFS είναι 99.9% από την εταιρία μου και 0.1% από τους πελάτες.
    Συνεπώς TFS on the cloud και άλλα παρόμοια αποκλείονται a priori γιατί θα νυχτώσουμε.

Η πρώτη (και μόνη λύση) που σκέφτηκα είναι να στήσω VPN, να συνδέεται ο πελάτης στο VPN όποτε γουστάρει και να κάνει τη δουλειά του.
    Domain server και TFS 2008 server είναι Windows Server 2008 (όχι R2), και φυσικά είναι VMs πάνω σε έναν άλλο Windows Server 2008.
    O router που έχω για να βλέπω τον έξω κόσμο είναι VPN router και η γραμμή μου 10Mbps both ways (αληθινά 10Mbps όχι ονομαστικά).

Προφανώς τίθεται και θέμα security, δεν θέλω π.χ. να βλέπουν shares και άλλα πράγματα στο δίκτυο, παρά μόνο τον TFS.

Έχει κανείς να μου προτείνει τι software να χρησιμοποιήσω, ή τι να μην χρησιμοποιήσω;

Προφανώς έχω hardware provider, αλλά αν τον ρωτήσω τι να κάνω θα μου προτείνει κάτι από αυτά που πουλάει, και όχι απαραιτήτως την καλύτερη λύση.
    Οπότε θα ήθελα να έχω μερικές απόψεις πριν του μιλήσω.

Thanks in advance!
    Δ.Στάικος

The fact that the program works is irrelevant.
  •  27-01-2011, 19:12 62728 σε απάντηση της 62726

Απ: Remote access to TFS 2008

Ο TFS επικοινωνεί με τους clients μέσω HTTP οπότε δεν χρειάζεται VPN αλλά να κάνεις publish το URL του TFS στους πελάτες. Θα πρέπει να ανοίξεις τα κατάλληλα routes στο firewall και να δημιουργήσεις accounts αλλά μέχρι εκεί.

Επιπλέον, υπάρχει και το TFS Web Access το οποίο είναι ενσωματωμένο μεν στον TFS 2010 και διαθέσιμο ως add-on στον TFS 2008 και παρέχει πρόσβαση σε work items, builds, files κλπ. Νομίζω ότι οι πελάτες θα ενδιαφέρονται περισσότερο για το Web Access παρά για την πρόσβαση στον κώδικα.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  28-01-2011, 01:15 62739 σε απάντηση της 62728

Ευχαριστώ!
    Οπότε τώρα έχω 2η εναλλακτική, εκτός του VPN.

Με βάση τα όσα γνωρίζω νομίζω ότι κατ'αρχάς είναι πιο ασφαλής προσέγγιση το VPN, διότι δεν μπορεί ο καθείς στο internet να δοκιμάσει να χτυπήσει τον server μου, αλλά μόνο αυτοί στους οποίους έχω δώσει πρόσβαση μέσω ενός γερού password και στους οποίους έχω πει τι VPN software έχω (αν και αυτό μαθαίνεται εύκολα).
    Δεν ξέρω αν μπορώ στην περίπτωση VPN να "περιορίσω" κι άλλο τον πελάτη μου, π.χ. με βάση την IP του provider του, ώστε π.χ. να μην μπορεί να δώσει σε οποιονδήποτε άλλον το password αυτό.
    Π.χ. θα μπορούσε ίσως το VPN software να επιτρέπει ένα concurrent login ανά account.
    Δεν ξέρω καλά από αυτά, γι'αυτό ρωτάω.

Όμως το VPN νομίζω έχει και άλλα πλεονεκτήματα για μένα.
    Μπορώ π.χ. να σηκώσω με remote debugging μια εφαρμογή σε μηχάνημα του πελάτη και να την κάνω debug πάνω σε μια συσκευή hardware την οποία ΔΕΝ έχω στο γραφείο μου.
    Αυτό είναι σημαντικότατο πρόβλημα για μένα.

Έχω μπροστά μου π.χ. μια συσκευή η οποία πωλείται προς 7.000 US$.
    Πόσες από αυτές μπορεί να μου δώσει ο πελάτης από κάθε μοντέλο; Μία; Δύο;

Και μετά, αυτή η συσκευή πέρνει επάνω φορετό έναν sensor (cellphone camera).
    Ο πελάτης του πελάτη μου είναι ένας από τους LG/Samsung/Sony-Ericsson (δεν μπορώ να πω ποιός προφανώς).
    Ο πελάτης του πελάτη μου λοιπόν, δίνει στον πελάτη μου για δοκιμή έναν top secret sensor 10MP, με τρεις χιλιάδες non-disclosure agreements, φουσκωτούς, κλπ.
    Και του δίνει ΜΟΝΟ έναν.
    Αλλά και δύο να είχε, ο πελάτης μου λοιπόν ΔΕΝ μπορεί να δώσει τον sensor σε μένα, ούτε καν να τον κοιτάξω που λέει ο λόγος, λόγω των agreements που έχει.
    Και όπως αντιλαμβάνεσαι με τέτοιες εταιρίες αν κάνεις μαλακία έχεις να φας πολλά χιλιόμετρα φούτσο...

Αν λοιπόν τον έχω στο VPN μου, τότε μπορώ να κάνω remote debugging over the internet, σαν να ήμαστε στο ίδιο δίκτυο, οπότε να δοκιμάσω το software με οποιονδήποτε sensor έχουν στα γραφεία τους.

Και φυσικά μπορώ να δώσω επιπλέον υπηρεσίες στον πελάτη μου.
    Π.χ. να τον αφήσω να κάνει αυτός remote debugging ή remote desktop πάνω στα test PCs μου, κάθε ένα από τα οποία έχει επάνω ΟΛΑ τα Windows λειτουργικά καθώς και τα checked builds τους.
    Έχω φάει άπειρο χρόνο να τα στήσω σωστά, παίρνω όλα τα partitions backup και μπορώ να τα κάνω restore on the fly οπότε δεν φοβάται ο άλλος να τα σκίσει όπως θέλει, κλπ.
    Μόνο αυτό να τους δώσω σαν υπηρεσία θα θησαυρίσω.

Αλλά πάει ακόμα πιο πέρα, και εκεί δεν φτάνει το VPN ίσως.
    Ο φουκαράς ο πελάτης μου, που δεν είναι software house in his core business, τραβάει τα πάνδεινα για να έχει το VS του με τα ίδια settings με μένα, να εγκαταστήσει όλα τα συνοδευτικά (DirectX SDK, Windows SDK, etc).
    Και κάθε φορά που έχουμε ένα πρόβλημα που οφείλεται στο ότι εγώ έχω ένα setting έτσι και αυτός το έχει αλλιώς, αυτός κατεβάζει καντήλια.
    Μαζί του και εγώ κατεβάζω καντήλια γιατί χάνω το χρόνο μου να βρω τι είναι στραβό πάλι...

Δεν θα ήταν τζαμάτο λοιπόν να του έδινα ένα virtual desktop στους servers μου, με το VS στημένο ακριβώς όπως πρέπει, και να μπαίνει εκεί να κάνει την όποια δουλειά θέλει;
    Νομίζω θα ήταν.

Και αν τον καλοσυνηθίσω να τα βρίσκει όλα έτοιμα από μένα, και κάνω και καλή δουλειά στον κώδικα, τότε πολύ δύσκολα ο πελάτης μου θα αλλάξει vendor.

Και επίσης σκέψου ότι αυτό θέλω να το κάνω με πολλούς πελάτες, οπότε πρέπει να βρω λύση που κάνει scale καλά.

Έχει μεγάλο βάθος αυτό το πηγάδι φίλε μου!
    Που να ξέρω τώρα εγώ πως να τα στήσω όλα αυτά;
    Να ανοίγω για κάθε πελάτη ξεχωριστό organization στο Active Directory;
    Να ανοίξω άλλο directory εντελώς και να βάλω trusts;
    Δεν έχω ιδέα ούτε από που να αρχίσω να ψάχνω.

Για να μην πούμε για το εξής: Πόσα και τι licences πρέπει να έχω για να τα κάνω αυτά; Ο πελάτης μου αν δεν έχει αγοράσει VS επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το δικό μου; κλπ.

Και το ποιό αστείο είναι ότι για να τα εξηγήσω όλα αυτά χρησιμοποιώντας αγγλικά σε ανθρώπους εδώ πέρα που μιλάνε μέτρια εώς κάκιστα αγγλικά θα δεινοπαθήσω!
    Για να καταλάβεις, στέλνω mail και ζητάω να κάνω licence renew στο antivirus και ο τύπος που με πήρε τηλέφωνο άρχισε να μου δίνει οδηγίες για να κάνω version upgrade...

Γι'αυτό και ρωτάω στο DNZ :-)
    Μπας και καταλάβει κανείς τι θέλω να κάνω, και αρχίζω να βγάζω μια άκρη!

德衡

•  28-01-2011, 09:05 62745 σε απάντηση της 62739

Καταρχήν, μην περιμένεις πρωί-πρωί να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό!

Δεύτερον, άλλο το remote access στον TFS, άλλο το VPN για λόγους debugging ή σύνδεσης συσκευών (παρακάτω δεν διάβασα). Διαφορετικά concerns, aspects. Η πρόσβαση μέσω web είναι ευκολότερο να προστατευθεί από μία σύνδεση VPN (επειδή κινδυνεύει και περισσότερο! ) με τη χρήση HTTPS ή client certificates και βάζοντας restrictions σε firewalls, proxies και routers. Άνετα μπορείς να κόψεις την πρόσβαση στα web services περιορίζοντας IPs και ενεργοποιώντας φίλτρα. Αν χρησιμοποιείς web access για να δεις το email της εταιρείας όταν είσαι εκτός, ήδη έχεις βγάλει "έξω" κάτι πιθανώς πολύ σημαντικότερο από τον TFS.

Έτσι κι αλλιώς, αν δεν θέλεις ο πελάτης σου να βάλει Visual Studio ή Team Explorer (τσάμπα είναι), το χρειάζεσαι το TFS Web Access για να του δώσεις κάποιο UI.

Και γιατί είσαι ακόμα σε VS 2008? Χμμμ? Το στήσιμο του TFS 2010 είναι κομμάτι ευκολότερο, το web access επίσης ευκολότερο ... και είμαι σίγουρος ότι σου τα λέει και άλλος αυτά Stick out tongue.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  28-01-2011, 13:32 62759 σε απάντηση της 62745

Παναγιώτης Καναβός:
    Καταρχήν, μην περιμένεις πρωί-πρωί να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό!

Χαχα, δηλαδή θες να πεις ότι απάντησες χωρίς να το διαβάσεις όλο;
    Επίτηδες γράφω μεγάλα posts για να βλέπω ποιοί αντέχουν να διαβάσουν μέχρι το τέλος και ποιοι παραπονιούνται ;-)
    Αν σου παίρνει εσένα πολύ χρόνο να το διαβάσεις, φαντάσου πόση ώρα μου πήρε εμένα να το γράψω.

Παναγιώτης Καναβός:
    Και γιατί είσαι ακόμα σε VS 2008? Χμμμ? Το στήσιμο του TFS 2010 είναι κομμάτι ευκολότερο, το web access επίσης ευκολότερο ... και είμαι σίγουρος ότι σου τα λέει και άλλος αυτά Stick out tongue.

Αν παραδεχτώ δημοσίως ότι ό "άλλος" με βοήθησε να στήσω τον 2008 πριν από ενάμιση χρόνο και ότι μου παρέχει άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες κινδυνεύω να μου στείλει invoice η σχετική εταιρία. LOL
    Οπότε δεν το παραδέχομαι ;-)

Τώρα σε ότι αφορά το email της εταιρίας προφανώς το έχω "έξω" για την ώρα.
    Και πιθανότατα θα το αφήσω έξω εσαεί, γιατί εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο τον κολοσσιαίο provider μου σε θέματα υποδομής/availability/redundancy/backup/spam filtering απ'ότι θα μπορούσα να εμπιστευτώ μια δική μου ομάδα 20 ατόμων με το σχετικό budget.
    Αλλά τον TFS τον θέλω μέσα, να τον παίρνω αγκαλία, να τον χαϊδεύω, να τον κλωτσάω κλπ.
    Και προσωπικά τον θεωρώ πιο σημαντικό από το email.

Αλλά ακόμα θεωρητικολογούμε. Τις θεωρίες για firewalls, proxies, routers, κλπ προφανώς τις γνωρίζω.
    Έχει όμως στήσει κανείς VPN για να κάνει κάτι έστω και ελάχιστα παρόμοιο με αυτό που σκέφτομαι;
    Ζητάω applied advice, βάλαμε εκείνο και είμαστε μια χαρά, βάλανε το άλλο και χτυπιούνται μέρα νύχτα, κλπ.
    Εγώ για μια περίοδο είχα βάλει στο φορητό και στο PC μου το CheckPoint για να μπαίνω σε έναν πελάτη να κάνω debug και ήταν σκέτη ηδονή η εμπειρία.
    Άσχετο βέβαια ότι το CheckPoint εφάρμοσε στον υπολογιστή μου κάτι ψυχοπαθή security settings με αποτέλεσμα να μην βλέπω ούτε shares ούτε τίποτα και μέχρι να καταλάβω ότι είχε εγκαταστήσει ένα auto-start service και είχε βάλει τα corporate settings του πελάτη είχα κατεβάσει αρκετά καντήλια.
    Κάτι τέτοια είναι που δεν θέλω να τραβήξουν οι δικοί μου πελάτες, γι'αυτό ρωτάω για applied advice!

德衡

•  28-01-2011, 15:34 62762 σε απάντηση της 62759

Ένας κακομοίρης TMG2010 για VPN, Publising κλπ ή/και VPN απο Windows 2008 δεν μας κάνει δηλαδή; Γιατί να πρέπει να πάμε σε applied device κι όχι σε "παραδοσιακό" VPN Windows που το έχουν κι όλοι οι client (XP κλπ κλπ); Δεν το λεώ φιλοσοφικά, πραγματικά ρωτάω εάν έχεις προτίμηση σε device ή απλά αυτό σου ήρθε σαν ιδεά;
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  28-01-2011, 21:02 62767 σε απάντηση της 62762

Panagiotis Kefalidis:
    Ένας κακομοίρης TMG2010 για VPN, Publising κλπ ή/και VPN απο Windows 2008 δεν μας κάνει δηλαδή; Γιατί να πρέπει να πάμε σε applied device κι όχι σε "παραδοσιακό" VPN Windows που το έχουν κι όλοι οι client (XP κλπ κλπ); Δεν το λεώ φιλοσοφικά, πραγματικά ρωτάω εάν έχεις προτίμηση σε device ή απλά αυτό σου ήρθε σαν ιδεά;

To signature σου έγραψε!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αυτό ακριβώς ψάχνω!
    Δήλωσα νωρίτερα ότι είμαι ψιλοάσχετος από αυτά τα πράγματα, γιατί δεν είναι η δουλειά μου αυτή.
    Απλά έχω το big picture στο μυαλό μου για το τι θέλω να κάνω, και ψάχνω πληροφορίες ώστε (α) να αποφύγω τυχόν παγίδες και (β) να έχω κάποια leads ως προς το τι να διευρευνήσω περαιτέρω.

Όταν έστησα το δίκτυό μου, πρακτικά μόνος μου, μου πρότειναν να πάρω VPN router για να μπορώ στο μέλλον να στήσω VPN και τους άκουσα.
    Από πίσω του υπάρχει και το modem του ISP μου, που είναι ο ΟΤΕ της Ταϊβάν.

Προφανώς η τελική εγκατάσταση θα γίνει από τον hardware provider μου, αλλά πρέπει να ξέρω και λίγο τι μου γίνεται, ώστε αν μου προτείνει καμιά πατάτα να του πώ όχι.

Αυτό που βασικά με προβληματίζει είναι το πώς θα μπορούν να μπαίνουν πολλές εταιρίες ταυτόχρονα χωρίς να γίνονται νταβαντούρια με το security, π.χ. να μπορούν να βλέπουν τον TFS χωρίς να μπορούν να δούν τον SQL που είναι από πίσω, χωρίς να μπορεί ο ένας να μπλεχτεί στα μπούτια του άλλου (και στα δικά μου φυσικά) κλπ. Αυτό π.χ. θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχω εσωτερικά άλλο Ethernet για όσους μπαίνουν με VPN και άλλο Ethernet για τους εσωτερικούς χρήστες, και ο TFS είναι και στα δύο, αλλά φυσικά όταν μπαίνω εγώ από VPN θέλω να παίζω στο εσωτερικό δίκτυο και όχι με τους visitors. Υποθέτω ότι κάτι θα πρέπει να κάνω και στο Active Directory για να τα πετύχω όλα αυτά, αλλά όπως είπα δεν είναι η δουλειά μου αυτή οπότε ψάχνω για λίγο applied advice για να πάω διαβασμένος στον provider μου.

Γενικώς το να βάλω ξένο κόσμο στο δίκτυό μου είναι πολύ επικίνδυνο, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.
    Και επιπλέον η λύση πρέπει να είναι εξαρχής η σωστή, ώστε να κάνει scale π.χ. σε 30-40 πελάτες.

Από την άλλη (επίσης δεν ξέρω), αν τα online TFS services υποστηρίζουν κάποιο real-time replication με τον εσωτερικό TFS, τότε ίσως δεν χρειάζεται να τους βάζω στο δίκτυό μου (εκτός και θέλουν να παίξουν με τα test PCs). Θα έχω VPN ουσιαστικά για να μπαίνω εγώ στο δικό τους.
    Όπως βλέπεις ακόμα ψάχνομαι :-)

Thanks!
    德衡

•  29-01-2011, 00:27 62770 σε απάντηση της 62767

Απο το signature τι σου άρεσε; Το φιλοσοφικό κομμάτι ή το "φυλάω τον πισινό μου μην την πάθω"; Κατάλλειπα απο τα MSDN Forums τα disclaimers.. anyway..

Κοίτα, είτε είναι hardwarική λύση είτε softwarική, και στις δύο περιπτώσεις το username που χρησιμοποιεί για να κάνει loggon/authenticate αυτό ορίζει και τα δικαιώματά του στο δίκτυο. Άρα, το να του κόψεις τον SQL Server, κι όλα τα σχετικά, είναι καθαρά θέμα δικαιωμάτων.. Isolated Profile Paths για να προστατεύει ο καθένας τα δικά του, strict δικαιώματα τι μπορούν να κάνουν κι όλα τα σχετικά. Τι θα πρότεινα για να είσαι παρα μα πάρα πολύ σίγουρος (δεν λέω 100% γιατί δεν ξέρω όλο το σενάριο σου) και βασικά είναι κάτι που έχω κάνει εγώ για πελάτες μου που θέλουν remote access σε SQL Servers κλπ¨

1. Στήνεις TMG2010
    2. Join όλα τα μηχανάκια σου σε domain
    3. Αλλάζεις τα πάντα εσωτερικά να γίνονται route απο τον TMG και μόνο απο αυτό, τίποτα direct έξω, τίποτα direct μέσα
    4. Ενεργοποιείς VPN και φτιάχνεις τα κατάλληλα Access Policies στον TMG
    5. Χρησιμοποιείς τον TMG και το Windows Integrated Authentication για να βλέπεις ποιος μπαίνει, που, και κόβεις ότι θες να μην έχουν access, με βάση το username/computer name/whatever combination fits you.

TMG = Firewall = Default rule deny * from universe, οπότε είσαι σίγουρος οτι δεν είναι θέμα ότι ΞΕΧΑΣΕΣ να κλείσεις κάτι, αλλά ότι ΞΕΧΑΣΕΣ να ανοίξεις κάτι είτε στο Firewall είτε στο Web Access Policy.

Εφόσον τα έχεις όλα σε VMs φτιάχνεις ένα ακόμα VM που στήνεις τον TMG, κι έχεις ένα πόδι στο physical machine (Internal interface option στον HyperV Network Manager) κι ένα πόδι MONO εσωτερικά (private network only) ή ανάποδα, δεν το θυμάμε απέξω και βαριέμαι να ανοίξω VPN στα δικά μου, αλλά τελος πάντων πιάνεις το νόημα. Τώρα εάν οι χρήστες πρέπει να είναι σε άλλο forest κλπ, εγώ τους έχω σε αλλο DC και OU και grouparismerous ανάλογα. Βέβαια, αμα θες να το παίξεις περισσότερο μούρη, θα μπορούσες να στήσεις ADFS Federation μαζί τους (τους πελάτες εννοώ) και να έχουν transparent λειτουργία, αλλά δεν το βλέπω και πολύ feasible scenario αυτό..

Cheers.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  29-01-2011, 14:21 62774 σε απάντηση της 62770

Panagiotis Kefalidis:

Απο το signature τι σου άρεσε; Το φιλοσοφικό κομμάτι ή το "φυλάω τον πισινό μου μην την πάθω"; Κατάλλειπα απο τα MSDN Forums τα disclaimers.. anyway..

Και το ρωτάς;;; Μα φυσικά το: "Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"!!!

Φίλε Παναγιώτη σε ευχαριστώ θερμά για τις υποδείξεις!

Σε έχω βάλει ήδη στο Hall of Fame μου ;-)

德衡

ΥΓ: Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή με το DNZ; Σέρνεται εντελώς ξεδιάντροπα δηλάδη... και σκάει εξίσου ξεδιάντροπα...
    Πριν πατήσω προεπισκόπηση ή αποστολή πρέπει να θυμάμαι να κάνω CTRL+A CTRL+C και paste σε ένα notepad για να μη χάσω αυτά που έγραφα και πάθω κανά καρδιακό...
    Προφανώς για ένα μη κερδοσκοπικό site το hosting μάλλον δεν θα είναι και deluxe class, αλλά μου φαίνεται σαν να είναι στα όριά του...

•  30-01-2011, 23:37 62821 σε απάντηση της 62774

BruteForce:

ΥΓ: Ρε παιδιά τι κατάσταση είναι αυτή με το DNZ; Σέρνεται εντελώς ξεδιάντροπα δηλάδη... και σκάει εξίσου ξεδιάντροπα...
    Πριν πατήσω προεπισκόπηση ή αποστολή πρέπει να θυμάμαι να κάνω CTRL+A CTRL+C και paste σε ένα notepad για να μη χάσω αυτά που έγραφα και πάθω κανά καρδιακό...
    Προφανώς για ένα μη κερδοσκοπικό site το hosting μάλλον δεν θα είναι και deluxe class, αλλά μου φαίνεται σαν να είναι στα όριά του...

Καλησπέρα Δημήτρη,

Θα ήθελα λίγο περισσότερες πληροφορίες για τα προβλήματα που περιγράφεις...

Όσο για το hosting μας, πραγματικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι deluxe class - αν έχεις κάποιες μετρήσεις που θα μπορούσες να μοιραστείς για το πως φτάνουμε εκεί, θα ήθελα να τις δω.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  15-02-2011, 11:13 63263 σε απάντηση της 62821

George J. Capnias:
    BruteForce:

Καλησπέρα Δημήτρη,

Θα ήθελα λίγο περισσότερες πληροφορίες για τα προβλήματα που περιγράφεις...

Όσο για το hosting μας, πραγματικά μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι deluxe class - αν έχεις κάποιες μετρήσεις που θα μπορούσες να μοιραστείς για το πως φτάνουμε εκεί, θα ήθελα να τις δω.

George J.

George, πες μου απλά ποιο tool θες να τρέξω, δεν έχω ιδέα από αυτά.
    bruteforce

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems