Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ακυρώθηκε το Star Trek Enterprise!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 06-02-2005, 01:16. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-02-2005, 00:05 1115

Ακυρώθηκε το Star Trek Enterprise!

Μετά από 4 περιόδους, δυστυχώς το Star Trek: Enterprise ακυρώνεται! Crying

Άτιμη κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα Τάρταρα ...

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  06-02-2005, 00:59 1118 σε απάντηση της 1115

Re: Ακυρώθηκε το Star Trek Enterprise!

Μην μου αγχώνεσαι αλλά ήταν φυσικό να το κάνουν. Το Star Trek: Enterprise χρονικά διεξάγεται χρονικά μετά το First Contact και πριν από το Original Series του Star Trek της δεκαετίας του 60.

Η τεχνολογία είναι πιο λιτή και από το First Series, με αποτέλεσμα να μην το βλέπει ο κόσμος. Πίστευες πραγματικά ότι μετά από το Babylon 5 και το Star Trek: Deep Space 9 και τα νεότερα Star Trek: Voyager θα άντεχε τέτοιο πισωγύρισμα; Δεν νομίζω. Ο Scott Bacula μπορεί να έχει ένα όνομα αλλά δεν έσωσε την κατάσταση.

Πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι το Andromeda έχει χαρακτήρες που με το που τους βλέπεις ... κολλάς.. Smile (βλ. Lisa Ryder σαν την Beka Valentine την First Officer του σκάφους). Και αν σκεφτείς ότι έχει 2 άντρες χαρακτήρες, ένα computer και πολλές γυναίκες με δερμάτινα να περιφέρονται... Και το σημαντικότερο είναι του Gene Roddenberry!!!

Και όλα τα καλά κράτησαν λίγο... Το Original Series με τον Leonard Nimoy και τον William Shatner παίχτηκε μόνο 4 seasons. Μετά αποχώρησε ο Leonard Nimoy και δεν τον ξαναείδαμε στο cast παρά μόνο στις ταινείες της δεκαετίας του ΄90.

Μην αγχωθείς τώρα που τα ξέρω εγώ όλα αυτά... Περνάω βασική εκπάιδευση απο την γυναίκα μου. Τον τελευταίο χρόνο έχω δει όλες τις σειρές σε DVD, σε σημείο να νομίζω ότι θα δω κάποιον Vulcan ή Romulan στο δρόμο. Είναι μανιακή Trekker και "υποφέρω" μαζί της...

ΥΓ. Ξέρει κάποιος να πει την διαφορά του Trekkie και του Trekker; Είναι οι όροι που δίνουν τους φανατικούς οπαδούς της σειράς... Smile

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  06-02-2005, 01:08 1119 σε απάντηση της 1118

Ο μόνος λόγος που υπομένω το Andromeda είναι ότι δεν μπορεί μια σειρά να κρατάει 5 χρόνια χωρίς ΚΑΤΙ να αξίζει. Έχω πάντως φτάσει μέχρι το 10ο επεισόδιο της πρώτης χρονιάς και είναι ακόμα καραμάπα! Γελοίο σενάριο, γελοίες σκηνές κλπ, κλπ. Και δεν έχει καμμία σχέση με τον Roddenberry, μπορεί η ιδέα να ήταν δικιά του αλλά οι πνευματικοί του κληρονόμοι την εξαφάνισαν.

Το Enterprise μου φαίνεται ότι τα πήγαινε καλύτερα από το Voyager, η τελευταία χρονιά του οποίου ήταν μια απίστευτη αποτυχία. Και όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο ... μπλιάχ! Πάντως το παρακάνανε όλοι με τα ταξίδια στον χρόνο ...

Έπεσαν και κάποια άλλα πράγματα στην αντίληψή μου. Το Stargate SG-1 είναι στον 8ο χρόνο. Ξεκίνησε και offshoot, το Stargate Atlantis. Ξεκίνησαν νέα επεισόδια του Battlestar Galactica!

•  06-02-2005, 01:16 1120 σε απάντηση της 1118

Το Original Series με τον Leonard Nimoy και τον William Shatner παίχτηκε μόνο 4 seasons. Μετά αποχώρησε ο Leonard Nimoy και δεν τον ξαναείδαμε στο cast παρά μόνο στις ταινείες της δεκαετίας του ΄90.

Αυτό κύριε είναι απόπειρα καπήλευσης της ιστορίας! Όλος ο κόσμος ξέρει ότι το TOS κράτησε 3 περιόδους και ότι το ακύρωσαν και αυτό στο τρίτο έτος. Ήθελαν να το ακυρώσουν από το 2ο, αλλά οι θεατές τους έθαψαν με εκατοντάδες χιλιάδες γράμματα διαμαρτυρίας. Στο τρίτο έτος όμως, το έβαλαν Παρασκευή 10 το βράδυ, όταν όλοι οι Αμερικάνοι ψάχνουν χώρο να βάλουν την 5η μπύρα ... Ότι ακριβώς έγινε και τώρα.

Άλλο ιστορικό στοιχείο. Το ακριβότερο επεισόδιο του Original κόστισε $200.000. Το μέσο κόστος ενός επεισοδίου του Enterprise κόστιζε $1.600.000.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems