Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ανάκτηση των "Εγράφων μου" από παλαιό δίσκο.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pero. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος pero στις 28-03-2006, 11:45. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-03-2006, 11:00 11201

Ανάκτηση των "Εγράφων μου" από παλαιό δίσκο.

Ρε παιδιά αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας βοηθήσει.

Είχα κρατήσει έναν παλαιό δίσκο (ήταν ο κύριος δίσκος μου) και είχα την ατυχή έμπνευση κατά την εγκατάσταση να πώ οτι θέλω προστασία στα "έγγραφά μου".

Κάνοντας "ανασκαφές"  βρήκα τον δίσκο και τον έβαλα σε ένα usb κουτί. Το κακό είναι οτι δεν έχω πρόσβαση στα "έγγραφά μου¨.

Προσπάθησα να ξεκινήσω με τον δίσκο αλλά δεν ξεκινάει (αυτός ήταν και ο λόγος που τον είχα αποσύρει). Εννοείται οτι θυμάμαι και τον User και το Password  των εγγράφων. εκτός από το Φορμάτ, έχει κανείς κάποια άλλη σκέψη;

Ευχαριστώ.

•  27-03-2006, 11:18 11202 σε απάντηση της 11201

Απ: Ανάκτηση των "Εγράφων μου" από παλαιό δίσκο.

"Δεν ξεκινάει" = ? Αν δεν μπορείς να δείς καθόλου τον δίσκο λόγω προβλήματος του USB device τότε δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αν πάλι βλέπεις το δίσκο αλλά σου βγάζει Access Denied κλπ. μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις ownership του folder ή volume που σε ενδιαφέρε ωστε να έχεις ελεύθερη πρόσβαση.
  •  27-03-2006, 12:37 11210 σε απάντηση της 11201

Επίσης, καλύτερα θα ήταν αρχικά να συνδέσεις τον δίσκο κανονικά στο PC και όχι με το USB case. Εμένα πρόσφατα μου έτυχε ένας δίσκος όπου δεν δουλεύε από το case. Τον έβαλα πάνω στο PC, τον είδε το BIOS, τα Windows διόρθωσαν κάποια λάθη κατά το reboot και κατόπιν έπαιζε και από το external case...
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  27-03-2006, 14:04 11212 σε απάντηση της 11202

Τον δίσκο τον βλέπω. Πρόσβαση δεν έχω στα έγγραφά μου.

Πως παίρνω το ownership Του folder είναι το θέμα.

•  27-03-2006, 14:14 11214 σε απάντηση της 11212

Right-click (στο folder) -> Properties -> Security -> Advanced -> Owner και βάζεις το account σου ως owner. Θα σου πεί να κλείσεις το παράθυρο και να το ξανανοίξεις. Το κάνεις και πλέον ως owner δίνεις στον εαυτό σου Full Control στο folder αυτό.
  •  27-03-2006, 15:08 11219 σε απάντηση της 11214

Ευχαριστώ για την απάντηση. Περιμένω να πάω σπίτι μου για να το δοκιμάσω.

•  28-03-2006, 11:45 11253 σε απάντηση της 11214

Αν και στο σπίτι δεν υπήρχε tab "Security" , έφερα τον δίσκο στην δουλειά και όλα δείχνουν μια χαρά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems