Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Richtextbox

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gtsoulou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος gtsoulou στις 09-02-2005, 02:09. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-02-2005, 06:33 1138

Richtextbox

Γειά σας. Σε μια εφαρμογή μου θέλω να εμφανίζω κείμενο και κάποιες λέξεις του κειμένου να είναι πχ bold ή χρωματιστές. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν υπήρχε κάτι σαν το richtextbox. Ξέρει κανείς πως θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημα αυτό?
  •  08-02-2005, 11:16 1140 σε απάντηση της 1138

Re: Richtextbox

Καλως ήλθες,

το richtext box υπάρχει στα standard .net windows forms controls, συνεπώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Επειδή δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες ως προς τη χρήση που θα ήθελες να έχεις, υποψιάζομαι οτι πρωταρχικός σκοπός είναι η παρουσίαση πληροφορίας και όχι η επεξεργασία της.

Ισως λοιπόν θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις HTML ή συνδυασμό XML/XSLT τα οποία να τα παρουσιάζεις μέσα σε ένα IE control. Αν θέλεις όμως γράψε λίγο περισσότερες πληροφορίες για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Ζητώ συγνώμη για τα παραπάνω, εκ παραδρομής δεν είδα οτι η ενότητα ήταν Mobile. Προφανώς (δεν εχω γνώση τι γίνεται στο compact), δεν ισχύουν. Παραμένει το καλώς ήλθες βέβαια Smile

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  08-02-2005, 14:03 1142 σε απάντηση της 1140

Smile Για το compact ρωταω προφανως. Και με ενδιαφέρει η παρουσίαση πληροφορίς, όχι επεξεργασία κειμένου, οπότε θα μου έκανε και κάτι σε HTML...
    Για Visual Basic πάντα 

•  08-02-2005, 15:36 1144 σε απάντηση της 1142

Τα καλά νέα πρώτα ή τα κακά?

Τα κακά: Τα CE δεν έχουν κάποιο RichText control οπότε θα πρέπει να φτιάξεις το δικό σου RichText ή να βρεις κάποιο έτοιμο custom.

Τα καλά: Η βιβλιοθήκη OpenNetCF περιέχεi ένα αντικείμενο HTMLViewer στο οποίο μπορείς να περάσεις χύμα HTML στο Source property.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  09-02-2005, 02:09 1153 σε απάντηση της 1140

Ok!!! Δούλεψε μια χαρά. Ευχαριστώ!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems