Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Create e-shop

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò jimenez. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος bonset στις 03-04-2006, 15:01. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-03-2006, 12:33 11296

Create e-shop

GUYS η asp.net ενδικνυεται για κατασκευή σελίδας ηλεκτονικού καταστήματος?μήπως χρειάζομαι και κάποια άλλα εργαλεία?
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  30-03-2006, 15:13 11379 σε απάντηση της 11296

Απ: Create e-shop

Hello,

απ'ότι ξέρω ενδεικνυται και με το παραπάνω..  εγώ που ήμουν παντελώς άσχετη χρησιμοποίησα το Commerce Starter Kit.

Με βοήθησε πάρα πολύ.

Αυτά :)

Smile [:)]
  •  31-03-2006, 09:23 11395 σε απάντηση της 11379

Kalimera,

Telika 8a paiksw me to visual web developer tis microsoft. 8a koitaksw kai ayto pou les.

Eyxaristw poly!
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  01-04-2006, 19:28 11453 σε απάντηση της 11296

Να θυμίσω να κλείνουμε τις ερωτήσεις ως "Εχει επιλυθεί" αν βρήκαμε την απάντηση που ζητούσαμε. Τη συγκεκριμένη την χαρακτηρίζω ως "Εχει επιλυθεί", αν έχετε αντίρρηση μπορούμε να την ξανανοίξουμε.
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  02-04-2006, 19:28 11479 σε απάντηση της 11379

trinity wrote:
    Hello,

απ'ότι ξέρω ενδεικνυται και με το παραπάνω..  εγώ που ήμουν παντελώς άσχετη χρησιμοποίησα το Commerce Starter Kit.

Με βοήθησε πάρα πολύ.

Αυτά :)

Παίζω και γω αυτόν τον καιρό με το starter kit.

Το κακό είναι ότι δεν υποστηρίζει πλήρως utf και Eλληνικά. Μια γρήγορη ματιά έδειξε ότι οι πίνακες αλλού έχουν nvarchar και αλλού varchar.

Υπάρχει κάτι έτοιμο που να παίζει με ελληνικά?

Simple Photography
  •  03-04-2006, 13:11 11498 σε απάντηση της 11479

Αυτό που λες το αντιμετώπισα κι εγώ.. μερικά πεδία ήταν varchar και μου τα βγαζε κινέζικα..

δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι που να υπστηρίζει ελληνικά φουλ..

αλλά το θετικό είναι ότι για τους καινούργιους με αυτό μαθαίνεις και sql... Embarrassed [:$]

Smile [:)]
  •  03-04-2006, 15:01 11508 σε απάντηση της 11498

Να σας πω... επειδή και εγώ με το Club Starter Kit αντιμετώπισα πρόβλημα με τα ελληνικά όταν άλλαξα το collation των πεδίων στη βάση σε αυτόν που δεν έδειχνε τα ελληνικά έκανα:

• στο radio button έβαλα: Windows Collation
    • στο αντίστοιχο drop-down: Greek
    • radio button: Binary Sort

τότε είδα ελληνικά αλλά όχι λατινικούς τονούμενους χαρακτήρες όπως υπάρχουν στα γαλλικά, στα γερμανικά κλπ! Και δεν ξέρω εάν αλλάζοντας έτσι το collation είναι καλό....

Δεν έχω βγάλει άκρη με αυτό ακόμη καθώς οι πίνακες που έφτιαξα εγώ παίζουν μια χαρά με unicode. Άμα θέλετε δείτε στο σχετικό post http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/11506/ShowPost.aspx#11506 και πείτε μου και μένα τι γίνεται με αυτά τα ελληνικά.

Σας ευχαριστώ

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems