Παιδια θελω να κανω μια βιβλιοθηκη που να τυπωνει ενα xml με χρηση xslt μεχρι εδω ολα πανε μια χαρα μια και το xml στον internet explorer ειναι μια χαρα φαινεται οπως θέλω. στην βιβλιοθηκη εβαλα ενα αντικειμενο webcontrol για να το ανοιγω και να το τυπωνω αλλά μου προκαλειτε ενα πρόωλημα μαλον λογο του web control.
η βιβλιοθηκη ειναι plugin.
εδω ειναι η exception.
System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.Threading.ThreadStateException: ActiveX control '8856f961-340a-11d0-a96b-00c04fd705a2' cannot be instantiated because the current thread is not in a single-threaded apartment.
at System.Windows.Forms.WebBrowserBase..ctor(String clsidString)
at System.Windows.Forms.WebBrowser..ctor()
at HydroPrint.HydroPrint..ctor() in D:\Τα Προγραμματά μου\dotNet\HydroPrint\HydroPrint\HydroPrint.cs:line 39
--- End of inner exception stack trace ---
at System.RuntimeTypeHandle.CreateInstance(RuntimeType type, Boolean publicOnly, Boolean noCheck, Boolean& canBeCached, RuntimeMethodHandle& ctor, Boolean& bNeedSecurityCheck)
at System.RuntimeType.CreateInstanceSlow(Boolean publicOnly, Boolean fillCache)
at System.RuntimeType.CreateInstanceImpl(Boolean publicOnly, Boolean skipVisibilityChecks, Boolean fillCache)
at System.Activator.CreateInstance(Type type, Boolean nonPublic)
at PluginHundler.PluginHundler.Create(Object parent, Object configContext, XmlNode section) in D:\Τα Προγραμματά μου\dotNet\PluginHundler\PluginHundler\PluginHundler.cs:line 47
Υδροβάση(Hydrobase)profiles :
codeplexsourceforgegoogle codeΥλοποιώ εφαρμογές υπό πληρωμή απλώς επικοινωνήστε μαζί μου