Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μεταστροφή από άλλη τεχνολογία στο .NET;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 30-06-2006, 14:42. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-06-2006, 11:32 14327

Μεταστροφή από άλλη τεχνολογία στο .NET;

Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί .NET έχοντας κάνει μεταστροφή από κάποια άλλη τεχνολογία, όπως Java;

Η ερώτησή μου έχει περισσότερο διερευνητικό χαραχτήρα. Δεν θέλω να μάθω κάτι περισσότερο. Αν θέλετε απαντήστε αναφέροντας την περίοδο που χρησιμοποιείσατε αυτή την τεχνολογία.

Δεν εννοώ αν ασχοληθήκατε για μερικές μέρες ή για κάποια εργασία σε κάποια σχολή, αλλά να έχετε χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτή επαγγελματικά για την ανάπτυξη προϊόντων ή διεκπαιρέωση έργων.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  30-06-2006, 13:03 14332 σε απάντηση της 14327

Απ: Μεταστροφή από άλλη τεχνολογία στο .NET;

"καποια αλλη τεχνολογια, οπως Java", ή...σκέτο Java ?? Γιατι και το COM αλλη τεχνολογια ειναι υπο αυτη την εννοια...
    Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  30-06-2006, 13:22 14334 σε απάντηση της 14332

Εγώ πάντως προέρχομαι από COM VC++ και χαίρομαι αρκετά που άφησα πίσω μου HRESULT, IUnknown, QueryInterface, (void**)&, Reference Counting και τα ρέστα.

Δεν λέω έμαθα πολλά, αλλα το καθημερινό κάψιμο ήταν too mutch...
    Palladinos Nick
    Software Engineer
    -----------------------
    The limits of my language mean the limits of my world. (Ludwig Wittgenstein)
  •  30-06-2006, 14:09 14336 σε απάντηση της 14334

θα έλεγα ότι όσοι ασχολούνταν με vb6 θα ασχολούνται σχεδόν όλοι με VB.NET πλέον. Οπότε μάλλον δεν θα μας πει τίποτα. Εγώ θα ενδιαφερόμουν να δω αν το .NET έφερε κόσμο στην Microsoft ή όχι. Αν πάλι θέλει κανείς να προσθέσει κάτι περισσότερο σε αυτό το thread... feel free!
    Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  30-06-2006, 14:23 14339 σε απάντηση της 14336

papadi wrote:
    θα έλεγα ότι όσοι ασχολούνταν με vb6 θα ασχολούνται σχεδόν όλοι με VB.NET πλέον. Οπότε μάλλον δεν θα μας πει τίποτα. Εγώ θα ενδιαφερόμουν να δω αν το .NET έφερε κόσμο στην Microsoft ή όχι. Αν πάλι θέλει κανείς να προσθέσει κάτι περισσότερο σε αυτό το thread... feel free!

Ισως τοτε θα επρεπε να το θεσεις ετσι απο την αρχη, θα γινοταν αμεσως κατανοητο τι ακριβως ψαχνεις...
    Anyway, δε νομιζω οτι θα βρεις ευκολα ακρη μιας και αν το δεις το θεμα που λες σε παγκοσμια βαση (forums, newsgroups Κτλ) θα δεις τα εξης:

α. ΔΕΝ εκαναν την μεταβαση απο VB6 σε VB.NET ολοι οι VB6 veterans. Αλλοι πηγαν στη C# αλλοι σε Java και αλλοι σε Delphi (μη με ρωτας οι τελευταιοι σε τι φαση εινα τωρα...). Φυσικα και πολλοι παρεμειναν στο vb ship του .NET.

β. Υπαρχουν καποιοι που δεν ενεκριναν το .net και πηγαν σε Java (κατα τη γνωμη μου οι λιγοτεροι)

γ. Υπαρχουν και αλλοι που ασχολιοντουσαν με τη Java αλλα οταν βγηκε το .net μεταπηδησαν εκει (κυριως στη C#)

δ. Υπαρχουν αλλοι που ασχολιοντουσαν με C++ σε non-microsoft εργαλεια/τεχνολογιες και τωρα ασχολουνται με π.χ. την C#

Αν δηλ. ψαχνεις το +/-, μαλλον δεν θα βρεις ακρη...

Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  30-06-2006, 14:42 14340 σε απάντηση της 14339

μια αίσθηση θα ήθελα να πάρω, κυρίως από τους έλληνες συναδέρφους που τώρα ασχολούνται με το .ΝΕΤ
    Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems