Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μεταφορά απο Excel se SQL

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò teDeV. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος teDeV στις 18-07-2006, 13:27. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-07-2006, 19:37 14696

Angry [:@] Μεταφορά απο Excel se SQL

Αλλη μια φορά ερώτηση ...

έφτιαξα μια ρουτίνα που μεταφέρει κάποια αρχεία απο excel σε μία βάση sql.

η γραμμές στο excel είναι 22000, τα μεταφέρω ωραία και καλά, και όταν ανοίγω την sql να δώ τι έχω μεταφέρει, μου δείχνει τις πρώτες 9000 γραμμές και όσο πατάω το refresh, οι γραμμές αυξάνονται..

η πλάκα είναι πώς αν γράψω σε query να μου φέρει το προϊόν με κωδικό πχ 123 όπου βρίσκετε στην γραμμή 19000, δεν θα μου το φέρει. αν όμως κάνω refresh συνέχεια μέχρι να μου δείξει 19000 είδη και τρέξω το query ξανά, θα μου το φέρει το είδος. Πως γίνεται αυτό?

δλδ κάνει refresh τον πίνακα και σε κάθε refresh προσθέτει και 200 είδη.

πείτε καμία ιδέα γιατί θα παλαβώσω

To 2007 tha ta poume stin agora :)
  •  13-07-2006, 20:37 14698 σε απάντηση της 14696

Απ: Μεταφορά απο Excel se SQL

Αρχικά, τι εννοείς λέγοντας "ανοίγω την sql";

Δοκίμασε μετά το τέλος της διαδικασίας να στείλεις ένα query στον SQL Server όπως:

SELECT count(*) FROM

Αν σου φέρει τον αριθμό 22000, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά υποθέτω ότι εκεί που βλέπεις τον πίνακα του SQL Server, το control που τις δείχνει τις φέρνει ασύγχρονα οπότε τις βλέπεις λίγες-λίγες.
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  14-07-2006, 10:44 14717 σε απάντηση της 14696

όταν λέω ανοίγω δηλαδή το server management studio για να δώ τι περιέχει ο πίνακας. την πρώτη φορά μου φέρνει 9000 και μετά με κάθε ανανέωση στον πίνακα φέρνει και περισσότερες εγγραφές. αν πάω και γράψω σε ένα query το select count(*) πάλι δεν θα μου φέρει όλες τις εγγραφές και θα μου δείξει πχ 10000 εγρραφές. αν τρέξω πάλι την εντολή θα μου φέρει 10300 για παράδειγμα και αυτό συνεχίζεται μέχρι να φτάσω τις 20000!! απίστευτο δηλαδή.
  •  14-07-2006, 10:53 14718 σε απάντηση της 14717

Μπορεί να αργεί η διαδικασία να τελειώσει... Όταν τρέχεις το query, σίγουρα έχει τελειώσει από την μεριά της εφαρμογής που μεταφέρει τα data στον SQL Server; Πως το καταλαβαίνεις ότι έχει τελειώσει; Επίσης, αν μπορείς να μας δείξεις λίγο κώδικα, θα καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται. Πάντως όπως το περιγράφεις, μοιάζει σαν να έχει κάνει cache τα data και κατόπιν τα περνάει στον SQL Server.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  18-07-2006, 13:27 14888 σε απάντηση της 14696

Λοιπόν έφτιαξε μόνο . χαχα! τώρα παίζει μια χαρά. πως και γιατί δεν το κατάλαβα...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems