Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Γραφικά και συμβάντα σε Java

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò deker. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος deker στις 11-10-2006, 20:55. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-10-2006, 01:34 18433

Γραφικά και συμβάντα σε Java

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορέσω να σχεδιάσω γραφικά μέσα από μία μέθοδο actionPerformed ενός περιβάλλοντος ActionListener για παράδειγμα με το πάτημα ενός JButton ή αν γίνεται να κληθεί η μέθοδος paintComponent μέσα από το ίδιο συμβάν;

one who knows nothing can understand nothing
  •  11-10-2006, 08:36 18438 σε απάντηση της 18433

Απ: Γραφικά και συμβάντα σε Java

Φίλε deker, μάλλον δεν θα βρεις απάντηση στο ερώτημά σου καθώς οι περισσότεροι από εμάς εδώ ασχολούμαστε με προγραμματισμό σε .NET. Καλύτερα να βάλεις αυτήν την ερώτηση στο Ελληνικό user group της Java (www.jhug.gr).
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  11-10-2006, 11:11 18455 σε απάντηση της 18433

Ευχαριστώ, το ξέρω ότι οι περισσότεροι ασχολείστε με .NET προγραμματισμό απλά έχω δει μερικά post που έχουν σχέση με την Java και θεώρησα ότι ίσως κάποιος να ξέρει. Τέσπα, συγγνώμη αν άρχισα κάποιο θέμα το οποίο δεν αρμόζει σε αυτό το site.
  •  11-10-2006, 11:30 18459 σε απάντηση της 18455

Όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά στο έγραψα για να το έχεις υπόψην σου, όλοι είναι καλοδεχούμενοι εδώ Smile
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  11-10-2006, 20:55 18502 σε απάντηση της 18433

Τελικά είχες δίκιο. Στη σελίδα που μου ανέφερες βρήκα άμεσα την απάντηση που έψαχνα. Ευχαριστώ και πάλι.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems