Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μισθοί για Java Developers - Poll

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò javaneze. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος javaneze στις 04-11-2006, 18:31. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-11-2006, 17:59 19844

Μισθοί για Java Developers - Poll

Γεια σας, ένα μέλος του  jhug.gr  είδε ότι κάποια στιγμή είχατε δημιουργήσει ένα  poll με θέμα τους μισθούς και το βρήκε καλή ιδέα. οπότε έγινε μια πρόταση να κάνουμε και εμείς ένα μετά απο την δική σας ιδέα. Δεν ξέρω πόσο χρήσιμα συμπεράσματα μπορείτε να βγάλετε..να σας πω την αληθεια ισως αρκετοί να μην θέλουν καν να ψηφίσουν οπότε το δείγμα δεν ειναι χαρακτηριστικό. (συνηθως εχουμε εναν πυρηνα 100-120 ατομα στις ψηφοφορίες)..

όπως και να έχει σύναδελφοι στο γενικότερο πλαίσιο είμαστε οπότε ισως είναι χρήσιμο...

μπορείτε να το βρείτε εδώ

να είστε καλα!

P.A
    jhug admin

Java Hellenic User Group
    www.jhug.gr
  •  04-11-2006, 18:12 19845 σε απάντηση της 19844

Απ: Μισθοί για Java Developers - Poll

Ευχαριστούμε, τόσο για την αναφορά σας σε εμάς όσο και για την χρήσιμη παρατήρηση οτι ΔΕΝ είμαστε "εχθροί" μεταξύ μας (οπως μερικοί πιστεύουν) αλλά συνάδελφοι που έχουν να κερδίσουν μόνο από τη μεταξύ τους επικοινωνία!

Το δείγμα του poll, αν και σχετικά μικρό, δίνει ξεκάθαρα μέχρι στιγμής μια τάση για συγκέντρωση στις χαμηλότερες μισθολογικές κλίμακες. Εμένα αυτό προσωπικά με εξέπληξε, μια και είχα την εντύπωση οτι οι java developers γενικώς αμοίβονται με υψηλούς σχετικά μισθούς. Θα ήταν χρήσιμο το δικό σου σχόλιο επ'αυτού.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  04-11-2006, 18:31 19846 σε απάντηση της 19845

Απ: Μισθοί για Java Developers - Poll

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το ίδιο πίστευα - μπορεί αυτοι οι υψηλόμισθοι να μην θέλουν να ψηφίσουν, ειναι αλήθεια στατιστικα μιλάω απο τα events μας οτι έχουμε σχετικα μεγάλο αριθμό έμπειρων ανθρώπων.

Όπως και να έχει η αγορά και η ζήτηση είναι πάντα το βαρόμετρο για αυτά τα θέματα. Τι θέλω να πω. Πριν 5-7 χρόνια η αγορά της Java ήταν μηδαμινή ενω πάντα η ζήτηση για Microsoftκεντρικα εργαλεια ήταν μεγάλη. Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μια έκρηξη στα Java Deployments και στην ελλάδα με αποτέλεσμα ο potential Java Developer να έχει αρκετές επιλογές με διαφορετικές φυσικα οικονομικές επιλογές! Φυσικά δεν πρόκειται να ειναι έτσι πάντα...η αγορά θα πεσει ξανά...θα αλλάξουν τα δεδομένα..κτλ κτλ κτλ.

Το βασικό που ενδιαφέρει ολους ειναι πως η ελληνική αγορά ΙΤ θα αποκτήσει μια δυναμική για να μπορουν ολοι οι επαγγελματίες να έχουν μια δουλειά με κάποιο λογικό timeframe και φυσικα μισθους ικανοποιητικους .

Java Hellenic User Group
    www.jhug.gr
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems