Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Η έκδοση CTP Οκτωβρίου για το Robotics Studio είναι διαθέσιμη

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Νατάσα Μανουσοπούλου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Grigoris στις 14-12-2006, 18:26. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-10-2006, 09:45 18357

Η έκδοση CTP Οκτωβρίου για το Robotics Studio είναι διαθέσιμη

Από τις 6 Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη στο κοινό η νέα έκδοση CTP του Microsoft Robotics Studio. Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, επαγγελματίες και χομπίστες που ασχολούνται με τη ρομποτική και θέλουν να δημιουργήσουν εφαρμογές για μια ποικιλία συσκευών.

Η έκδοση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows XP και Windows 2003 Server R2, και απαιτεί το .NET Framework 2.0 Runtime. Ειδικά για την visual γλώσσα προγραμματισμού που περιέχει, απαιτεί την CTP Σεπτεμβρίου του .NET Framework 3.0.

Λήψη του Microsoft Robotics Studio October CTP

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  10-10-2006, 10:12 18369 σε απάντηση της 18357

Απ: Η έκδοση CTP Οκτωβρίου για το Robotics Studio είναι διαθέσιμη

Πολύ θα ήθελα να βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ και να φιάξω ένα μικρό wi-fi ρομποτάκι! ... ξέρετε για τις δουλειές του σπιτιού!
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  10-10-2006, 13:01 18383 σε απάντηση της 18369

Εγώ έχω ήδη κάνει order ένα MindStorm απο την Lego.. περιμένω να μου έρθουν.. μόλις ολοκληρώσω αυτό που σκέφτομαι, λογικά θα το κατεβάσω σε κάποιο community event για να παίξουμε λιγάκι Wink

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  10-10-2006, 13:27 18387 σε απάντηση της 18383

Έτσι μου 'ρχεται να τα παρατήσω όλα και να αρχίσω να παίζω με lego!!! Geeked Party!!!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  14-12-2006, 11:29 22199 σε απάντηση της 18383

Απο πού το παράγγειλες ? Τιμη ?

•  14-12-2006, 18:26 22235 σε απάντηση της 18383

Τελικά τη θα γίνει – όλη το ίδιο δώρο θα πάρουμε φέτος Smile
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems