Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

FCKEditor και Upload εικόνες

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò plavidas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος sovilo στις 02-01-2007, 13:07. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-12-2006, 23:43 22880

Confused [*-)] FCKEditor και Upload εικόνες

Φίλοι dotnetzonαδες Χρόνια πολλά σε όλους...

Θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος απο εσάς έχει χρησιμοποιήσει τον FCKEditor .Net γιατί έχω ένα προβληματάκι που δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω.

Το πρόβλημα είναι όταν πάω να κάνω upload μία φωτογραφία. Τι στιγμή που ανοίγει το παράθυρο για to upload, μου βγάζει το εξής μήνυμα "XML request error: Not Found (404)".

μήπως έχει κάποιος ιδέα τι μπορώ να κάνω? και αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάποιο καλύτερο freeware component όπως είναι του FCKEditor?

ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε...

Παναγιώτης Λαβίδας
    Software Developer
  •  29-12-2006, 12:59 22886 σε απάντηση της 22880

Απ: FCKEditor και Upload εικόνες

Παναγιώτη,

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το FreeTextBox είναι αντίστοιχης λογικής με το FCKEditor.
    Στο FreeTextBox υπάρχει μια σελίδα που καλείτε όταν πατάς το κουμπί για upload φωτογραφίας, έλεγξε αν κάποιο αντίστοιχο service (σελίδα) πρέπει να υπάρχει και στο site σου για το upload εικόνας.

ΗΤΗ

MSc Konstantinos Pantos
    MCP Software Engineer
    http://blog.pantos.name
    http://kostas.pantos.name
  •  29-12-2006, 19:20 22891 σε απάντηση της 22880

Angry [:@] Απ: FCKEditor και Upload εικόνες

Spantos σε ευχαριστώ για την απάντησή σου...

Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τον Γιώργο για το λάθος μέρος που έκανα το post  αυτό. ( Να 'σαι καλά που το έβαλες στο σωστό μέρος, γιατί αν περιμέναμε απο εμένα τον τυφλό σωθήκαμε Smile ).

Περνάω στο θέμα τώρα.
    Το FreeTextBox δεν έχει απο ό,τι θυμάμαι έτοιμα Localizations. Όσο για το θέμα τον upload των φωτογραφιών και των αρχείων ήταν τελικά ΤΟΣΟ απλό που δεν πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα... δεν υπήρχε πρόβλημα στον FCKEdtior αλλα στον IIS6 που έχω στημένο στο pc μου...Devil

How to install IIS and run ASP on Windows Server 2003 (Windows .NET Server)
    When you start the Windows Server 2003, you should see the Manage Your Server wizard
    If the wizard is not displayed, go to Administrative Tools, and select Manage Your Server
    In the wizard, click Add or Remove a Role, click Next
    Select Custom Configuration, click Next
    Select Application Server role, click Next
    Select Enable ASP.NET, click Next
    Now, the wizard may ask for the Server 2003 CD. Insert the CD and let it run until it is finished, then click the Finish button
    The wizard should now show the Application Server role installed
    Click on Manage This Application Server to bring up the Application Server Management Console (MMC)
    Expand the Internet Information Services (IIS) Manager, then expand your server, and then the Web Sites folder
    You should see the Default Web Site, and it should not say (Stopped)
    IIS is running!
    In the Internet Information Services (IIS) Manager click on the Web Service Extensions folder
    Here you will see that Active Server Pages are Prohibited (this is the default configuration of IIS 6)
    Highlight Active Server Pages and click the Allow button
    ASP is now active!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Παναγιώτης Λαβίδας
    Software Developer
  •  29-12-2006, 20:43 22892 σε απάντηση της 22891

plavidas wrote:
    Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τον Γιώργο για το λάθος μέρος που έκανα το post  αυτό. ( Να 'σαι καλά που το έβαλες στο σωστό μέρος, γιατί αν περιμέναμε απο εμένα τον τυφλό σωθήκαμε Smile ).

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς εμένα - άλλος γνωστός σου, Σωτήρης, το έβαλε εδώ..

plavidas wrote:
    Το FreeTextBox δεν έχει απο ό,τι θυμάμαι έτοιμα Localizations. Όσο για το θέμα τον upload των φωτογραφιών και των αρχείων ήταν τελικά ΤΟΣΟ απλό που δεν πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα... δεν υπήρχε πρόβλημα στον FCKEdtior αλλα στον IIS6 που έχω στημένο στο pc μου...Devil

Για το FreeTextBox, αντιγράφω από την διεύθυνση http://freetextbox.com/files/8/freetextbox_3x_control/entry6752.aspx

• Bug: Infamous "error loading Languages.xml" fixed in all situation (included use in VS.NET 2005)
    • Bug: InsertImage errors on free and pro versions
    • Bug: fixed bug in WordClean <br> became <b> tags
    • Added: Arabic (Saudi Arabia) thanks to Mohammed Badwi
    • Added: Greek thanks to George J. Capnias (ASP.NET MVP)
    • Changes: to Danish by Frank J. Hernov (Citus Software ApS)

Εδώ και ενάμιση χρόνο το έχουμε στο dotNETZone, πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει το localization; Big Smile

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  29-12-2006, 21:49 22893 σε απάντηση της 22891

Ως συνήθως.. την πέταξα πάλι... χαχαχαχαχα

Να σε καλά ρε Γιώργο που υπάρχεις και μας ανοίγεις τα μάτια!!!

ευχαριστώ και πάλι!
    Παναγιώτης Λαβίδας
    Software Developer
  •  30-12-2006, 02:44 22896 σε απάντηση της 22880

Δράττομαι της ευκαιρίας να σας προτείνω και το tinyMCE editor.

Τα δύο μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, είναι α) η εξάλειψη ενός bug του firefox με τους wysiwyg editor, όταν κάνεις back & forward, και β) η δυνατότητα όλα τα popups να είναι inline, λύνοντας έτσι το ζήτημα πιθανών pop up blockers και ένα ακόμη bug του firefox (αυτή τη φορά σχετικά με το resize pop-up'd windows).
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  02-01-2007, 13:07 22950 σε απάντηση της 22896

Έλεγξε ότι έχεις ορίσει σωστά permission στους φακέλους που κάνεις το upload. Το πρόβλημα είναι είτε στις άδειες πρόσβασης είτε στο ότι δεν υπάρχουν καθόλου οι αντίστοιχοι φάκελοι που προσπαθείς να ανεβάσεις τις φωτογραφίες.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems