Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Modules DotNetNuke για ASP.net Application

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò deykas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Άγγελος Ξυπολιάς στις 08-01-2007, 10:57. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  08-01-2007, 09:02 23191

Modules DotNetNuke για ASP.net Application

Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια γενική ερώτηση, χωρίς να έχω ψάξει και πολλά πράγματα για το θέμα.
    Τα moduls και τα components του DotNetNuke μπορώ να τα ενσωματώσω (ή να πάρω τον κώδικα) σε δικιά μου εφαρμογή ή χρησιμοποιούνται μόνο στην πλατφόρμα  του ανοικτού λογισμικού;
    Ευχαριστώ.
  •  08-01-2007, 09:45 23192 σε απάντηση της 23191

Απ: Modules DotNetNuke για ASP.net Application

Θα περιμένω απαντήσεις κι από άλλους, καθώς το ερώτημά σου είναι ενδιαφέρον, αλλά φαντάζομαι ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο. Ειδικά αν τα modules χρησιμοποιούν στον κώδικά τους τμήματα του infrastructure του dnn (π.χ. αποθήκευση ρυθμίσεων), θα είναι δύσκολο να παρέχεις εσύ αυτό το infrastructure με ακριβώς το ίδιο API, έτσι ώστε να λειτουργήσουν.

Άλλες γνώμες;
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  08-01-2007, 10:57 23197 σε απάντηση της 23192

Απ: Modules DotNetNuke για ASP.net Application

Ο Δημήτρης έχει δίκιο καθώς είναι αδύνατο να ενσωματωθούν οut of the box σε μια άλλη εφαρμογή.  Μπορείς  βέβαια να δεις και να χρησιμοποιήσεις τμήματα του κώδικά τους για την ανάπτυξη των δικών σου modules αν και νομίζω θα ήταν λιγότερο επίπονο να χρησιμοποιήσεις το DNN framework για την ανάπτυξη της δικής σου εφαρμογής.

Angelos Xipolias

Xelixis.Net
    In .Net we Trust
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems