Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

running application in the backround

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gtk. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 11-01-2007, 13:40. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-01-2007, 11:44 23363

running application in the backround

Θελω να φτιαξω ενα προγραμμα που θα τρεχει συνεχως στο backround , και ανα x ώρες θα εκτελει ενα κομματι κωδικα.
    Εχω φτιαξει λοιπον μια Console application χρησιμοποιωντας ειτε Timers ειτε τη Thread.Sleep() μεθοδο και δουλευει σωστα απο αποψη λογικης.
    Το προβλημα μου ειναι οτι εμφανιζεται το Console παραθυρο "φατσα-καρτα" οταν τρεχει η εφαρμογη, χωρις να του εχω πει να εκτυπωνει κατι .Θα προτιμουσα να τρεχει η εφαρμογη στο backround (πχ στο System Tray).

Προφανως φταιει που φτιαχνω Console application αλλα τι αλλο θα μπορουσα να φτιαξω?

Καμια ιδεα?

•  11-01-2007, 13:06 23369 σε απάντηση της 23363

Απ: running application in the backround

Αν δεν χρειαζεται να εχει interaction, θα μπορουσες να φτιαξεις και ενα Windows Service, το VS εχει και project template γι'αυτο. Προσωπικα το χρησιμοποιω αρκετα εδω που δουλευω αυτο το "μοντελο".
    Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  11-01-2007, 13:30 23371 σε απάντηση της 23363

οκ ευχαριστω,

δεν εχω ξαναασχοληθει με windows services αλλα θα το κοιταξω.
  •  11-01-2007, 13:40 23372 σε απάντηση της 23371

Παλιότερα στο blog μου είχα γράψει ένα άρθρο (σε 2 μέρη) για τη δημιουργία ενός Windows Service τύπου "Hello world". Το άρθρο θα το βρείς κάνοντας κλικ εδώ. (Το 1ο μέρος, από το οποιο μπορείς να πας και στο δεύτερο). Αν και είχε φτιαχτεί όταν δούλευα σε 1.1, είναι πιστεύω ακόμα χρήσιμο. Ριξτου μια ματιά, πιστεύω οτι θα σε βοηθήσει.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems