Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

aspnet membership tables/schema .Που θα βρω πληροφοριες...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Letmefly. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Letmefly στις 21-02-2007, 11:04. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-02-2007, 18:03 25213

aspnet membership tables/schema .Που θα βρω πληροφοριες...

Καλησπερα , προσπαθω ματαια να βρω πληροφοριες στο internet σχετικα με τους aspnet tables και το σχημα που εγκαθιστα  το aspnet_regsql.exe στον Sql server.
    Ενω βρισκω πληθωρα info για το πως φτιαχνονται κτλ κτλ δεν εχω εντοπισει καποιο blog που να εξηγει το σχημα,τα attributes και το πως θα χρησιμοποιησω το σχημα στο site μου.

Σε περιπτωση που τα εχει δουλεψει κανεις αν μπορει να με παραπεμψει καπου i d be thankful...

Thnx in advance..
  •  20-02-2007, 19:33 25218 σε απάντηση της 25213

Απ: aspnet membership tables/schema .Που θα βρω πληροφοριες...

Τα tables του ASP.NET Membership είναι φτιαγμένα για να τα χρησιμοποιεί κάποιος μέσα από τον αντίστοιχους providers και controls του ASP.NET. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να γράψεις και να διαβάσεις από αυτά χρησιμοποιώντας τρίτους μηχανισμούς.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  21-02-2007, 01:29 25232 σε απάντηση της 25218

Μαλλον ηταν προχειρη η ερωτηση/post μου λογω βιασυνης ,  οποτε να κανω μια δυο διευκρινησεις..

Ξεκιναω να φτιαξω κατι απο το μηδεν.
     Στην ουσια αυτο που θελω να κανω ειναι να δω αν μπορω να προσαρμόσω την βαση δεδομενων μου (ειμαι ακομα στη φαση της αναλυσης/σχεδιασης) με τους πινακες του aspnet ωστε να μπορεσω να γλιτώσω χρονο οσο αφορα τα του authentication/authorization
    (Αφου βλεπω οτι εχει ηδη γινει η δουλεια απο την microsoft).
    Η αδυναμια μου ειναι οτι δεν εχω εμπειρια στο webdevelopment ουτε στο database design οποτε δε μπορω να μαντεψω πως να χρησιμοποιησω πανω κατω το σχημα που μου παρεχεται ετοιμο..και δε μπορω να βρω πληροφοριες στο νετ ..οχι σχετικα με τους providers ktl (απο αυτα βρήκα αφθονα) , αλλα σχετικα με  τη χρησιμοτητα των πινακων , περιγραφη των attributes κτλ..
  •  21-02-2007, 10:16 25246 σε απάντηση της 25232

•  21-02-2007, 11:04 25253 σε απάντηση της 25246

1 million thnk you!!!

www.yonkis.com/mediaflash/1000000.swf

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems