Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Open and VIEW *.sdf σε PC

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Valxalas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Ioannis P στις 20-03-2007, 09:35. Υπάρχουν 7 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-03-2007, 19:01 26528

Crying [:'(] Open and VIEW *.sdf σε PC

ΠΑΙΔΙΑ HI KAI HELP !!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΙΑ ΒΑΣΗ SDF (*.sdf) ΣΕ PC KAI OXI ΣΕ PDa. ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ TABLES ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ VIEW. 

Please Help ........

Δημοσίευση στην κατηγορία:
  •  16-03-2007, 19:44 26531 σε απάντηση της 26528

Απ: Open and VIEW *.sdf σε PC

Καλώς ήλθες.

Θα παρακαλούσα αρχικά να κάνεις edit το αρχικό σου μήνυμα ωστε να είναι γραμμένο σε Ελληνικά και όχι Greekglish.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  17-03-2007, 11:27 26571 σε απάντηση της 26531

ΟΚ ΤΟ ΕΚΑΝΑ SORRY!!!!!!!

•  19-03-2007, 13:26 26673 σε απάντηση της 26571

Και βέβαια, με το SQL Server Management Studio. Μπορείς να κατέβάσεις την Express Edition από τη Microsoft, δωρεάν.

Εγώ δεν θυμάμαι να εντόπισα κάποιο περιορσμό όσον αφορά τις δυνατότητες που παρέχει.
  •  19-03-2007, 14:24 26675 σε απάντηση της 26673

φιλε γιαννη σε ευχαριστω για την απαντηση. το προβλημα ειναι πως δεν εχω την βαση στο Pc αυτο το μονο που υπαρχει ειναι ενα sdf αρχειο στο οποιο με ενα μικρο query analyzer (isqlw20.exe) μπορω απο το PDA να τρεξω διαφορα queries. Κατι αντιστοιχο θελω να κανω και απο το PC. Me τον SQL Server Management Studio νομιζω πως πρεπει να εχω ολη την βαση, εκτος και αν υπαρχει καποιος τροπος να κανω import το sdf αρχειο που εχω σε μια ενα βαση. Αν γνωριζεις κατι help me !!

Δημοσίευση στην κατηγορία:
  •  19-03-2007, 18:02 26692 σε απάντηση της 26675

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυκαταλαβαίνω τι εννοείς.

Το sdf είναι ΟΛΗ η βάση. Τη θέση αυτού του αρχείου θα πρέπει να δείξεις στο Management Studio.
    Επίσης δεν χρειάζεται να μεταφέρεις τη βάση στον υπολογιστή σου,  το M. Studio μπορεί να τη δει μέσω του ActiveSync κατευθείαν από το PDA σου.
  •  20-03-2007, 08:55 26726 σε απάντηση της 26692

Το προβλημα ειναι φιλε γιαννη οτι εκτος απο το SDF αρχειο, δεν υπαρχει PDA εχουμε τραβηξει το SDF και δεν εχουμε το PDA ποια και απλα θελουμε να τροποποιησουμε τα tables της βασης. 

•  20-03-2007, 09:35 26727 σε απάντηση της 26726

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύεσαι.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, θα πρέπει να εγκαταστήσεις το Management Studio  και να του δείξεις το αρχείο sdf. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο (ούτε PDA).
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems