Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

10 χρήσιμα εργαλεία για .NET Developers

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò patrick. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 20-06-2005, 10:20. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  12-06-2005, 10:22 2689

Sleep [S] 10 χρήσιμα εργαλεία για .NET Developers

•  12-06-2005, 11:05 2690 σε απάντηση της 2689

Re: 10 χρήσιμα εργαλεία για .NET Developers

Αυτό το post θέλω να το κάνω τρεις μέρες τώρα, και δεν τo αποφασίζω! Θα είναι πιο ενδιαφέρον να δούμε το Groktalk του, που θα βγει μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Πραγματικά είναι πολύ ωραία τα utilities που περιγράφει, προσωπικά εγώ χρησιμοποιώ το 70% από αυτά ήδη, και όλα είναι free. Και θέλω να δω πως τα δείχνει μπας και μου διαφεύγει κάτι! Big Smile

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  20-06-2005, 10:20 2931 σε απάντηση της 2690

Re: 10 χρήσιμα εργαλεία για .NET Developers

Μετά από το ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε σε αυτό το post του Scott Hanselaman, ο ίδιος το ανανέωσε την λίστα και δεν έδωσε μόνο τα 10 utilities που κάνουν την ζωή ευκολότερη, αλλά την επλούτισε με 10 utilities που κάνουν την ζωή ενός developer ευκολότερη, την χρήση Markup languages ευκολότερη, τη χρήση των Regular Expressions και πολλά περισσότερα...

Κατόπιν της αίτησης του ίδιου το συγραφέα στο blog του, προς όσους επιθυμούν να παραθέσουν την λίστα, να μην κάνουν copy/paste όλο το περιεχόμενό της, εδώ είναι το permalink για να την δείτε...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems