Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μερικες διευρινησεις για το IIS

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kallileo. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος kallileo στις 10-05-2007, 09:39. Υπάρχουν 17 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  09-05-2007, 13:31 31633 σε απάντηση της 31624

Απ: Μερικες διευρινησεις για το IIS

Ακαδημαικα ρωταω....γιατι ειναι να παρουσιασω την πτυχιακη μου σε local PC και ελεγα απλα να ειχα προσβαση στο site μεσω internet  στο σπιτι απο την σχολη. Για 20 λεπτα παρουσιασης δεν λεει να κανω ζητησω hosting. Και δεν μπορω κιολας γιατι εχει Evaluation version των Dundas Charts και SQL server Express.
  •  10-05-2007, 00:23 31657 σε απάντηση της 31633

kallileo:
    Ακαδημαικα ρωταω....γιατι ειναι να παρουσιασω την πτυχιακη μου σε local PC και ελεγα απλα να ειχα προσβαση στο site μεσω internet  στο σπιτι απο την σχολη. Για 20 λεπτα παρουσιασης δεν λεει να κανω ζητησω hosting. Και δεν μπορω κιολας γιατι εχει Evaluation version των Dundas Charts και SQL server Express.

Hosting για 20' λεπτά, για να κάνεις την παρουσίαση, αλλά και δοκιμές, δωρεάν μπορείς να έχεις από την Xelixis.net. SQL έχει στο πακέτο... Όσο για τα Dundaw Charts, μπορούν να γίνουν deployed ή πρέπει να εγκατασταθούν για να δουλέψουν;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  10-05-2007, 09:39 31667 σε απάντηση της 31657

Ξεχασα να πω το πιο σημαντικο. Ολα αυτα ειναι συνδεμενα με hardware μεσω αλλων δυο προγραμματων...που νομιζω μπορουν να εχουν προσβαση σε απομακρισμενους server αλλα σκοπος ειναι να τρεχουν τοπικα.
    Για τα Dundas να πω αληθεια δεν ξερω. Εγω τα εχω εγκαταστημενα.

George ωραιο site...Ευχαριστω. Ισως δοκιμασω κατι αλλο εκει.
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems