|
-
15-07-2005, 21:36
|
|
Help wanted: Ακύρωση msn account + Μπινελίκια
Πέφτω για δεύτερη φορά θύμα της Microsoft... την είχα ξαναπατήσει πριν 2 χρόνια με το bcentral, την ξαναπάτησα τώρα με το msn...
Πλήρωσα χθές για μια συνδρομή για το MSN hotmail plus, και για διάφορους λόγους αποφάσισα σήμερα να την ακυρώσω. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω τα χρήματα πίσω, απλά δεν θέλω να με ξαναχρεώσουν αυτόματα τον επόμενο μήνα.
Ψάχνω λοιπόν στο web site του msn, βρίσκω το κουμπί που γράφει "help" και το πατάω. Ψάχνοντας στο help βρίσκω "To cancel your online service, you need to contact Customer Support", έχει από κάτω και ένα link, το πατάω... τζίφος, το link σε πάει στην αρχική σελίδα του msn....
Κάνω search από άλλη μεριά, πετυχαίνω τελικά την σελίδα του "contact το customer support", βλέπω έχει αριστερά μια επιλογή "Cancel your account", έχει και από πάνω αλλαγή γλώσσας. Επιλέγω ελληνικά και φλούπ.... εξαφανίζεται το cancel your account. Ξαναγυρνάω στα αγγλικά, πατάω το "cancel your account" και μου δείχνει το τηλέφωνο (866) 672-4551, μου λέει να έχω έτοιμα το id, την κάρτα και το όνομά μου.
Γλάνκ... και σε ποια χώρα είναι αυτό σκέφτομαι; ΗΠΑ, Αγγλία, Ολλανδία; που στον κόρακα; Θυμάμαι και την προηγούμενη φορά που στο bcentral το νούμερο που έδινε ήταν toll-free και δεν μπορούσες να το καλέσεις από ελλάδα και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο !!!
Ξεκινάω λοιπόν τα search στο google να βρώ κάναν άλλο τρόπο... και παθαίνω άλλο σοκ. Ψάνχοντας με keywords με θέμα "cancel msn account" πέφτεις σε χιλιάδες sites που τα χρησιμοποιούν για dummy keywords για να σου πουλήσουν ότι θές, από τσόντες μέχρι το κολούμπια... Φαντάζομαι πόσος καημένος κόσμος την έχει πατήσει μαζί με εμένα και με πιάνει σύγκρυο...
Βρίσκω τελικά ένα site που έχει το τηλεφωνάκι του support με ένα +1 μπροστά και παίρνω πρέφα που είναι located. Ευτυχώς μου περνάει από το μυαλό να ξεθάψω και το account μου στο skype που θα βγάλει στο σταθερό δίκτυο από αμερικανικό τηλέφωνο, οπότε θα μπορέσει να πάρει και το toll-free. Και παίρνω...
"Μπούρου μπούρου μπούρου μάικροσοφτ μπούρου μπουρου, Μότσαρτ, μότσαρτ, μότσαρτ, και τσούπ βγαίνει η Marina". Είναι της ιδέας μου ή όλα αρχίζουν από Μ; Ξεκινάω λοιπόν τα αγγλικούλια μου... Μου λέει η Μαρίνα, πες μου το τηλέφωνο που σχετίζεται με αυτό το account; Φλασιά !!! αφού της λέω δεν το έγραφε στα πράγματα που έπρεπε να είχα έτοιμα, που να θυμάμαι πιο έχω βάλει.
Πάμε παρακάτω. Μισή ώρα να κάνω spelling και να καταλάβει όλο το c-g-e-o-r-g-a-k-o-p-o-u-l-o-s. Της δίνω και τα στοιχεία της πιστωτικής. Και μου λέει "Οκ, τώρα τι θες να σου κάνω;" Cancel me" της λέω. "Αααα" μου λέει, "Εγώ δεν μπορώ να σε ακυρώσω από εδώ, κάτσε να σου φέρω το τηλέφωνο για customer support στην Ελλάδα". Μου κατεβάζει το ακουστικό και βάζει στο πικάπ να παίζει πάλι μότσαρτ.
Σκέφτομαι εν' το μεταξύ πόσους χρήστες με πληρωμένο msn να υπάρχουν στην Ελλάδα που να έχει η Microsoft Hellas και support... Μετά το τέλος της συναυλίας του γνωστού μουσικοσυνθέτη, ξαναβγαίνει η Μαρίνα στο τηλέφωνο και μου λέει αδύνατο να το βρώ το τηλέφωνο, πάρε τηλέφωνο την τράπεζά σου να σου δώσουν το τηλέφωνο αυτού που χρέωσε την κάρτα σου !!!! (..μένω μ****** (και αυτό από Μ)) ή, μου λέει, πήγαινε στο customer support και στείλε τους ένα e-mail....
Τέλος πάντων, εγώ το site του msn το έκανα φύλλο και φτερό, δεν βρίσκω τίποτα παραπάνω... Και μια που προς το παρόν βαρέθηκα, να γράψω και μερικά μπινελίκια (από Μ και αυτό επίσης):
1. Ουστ ξεφτίλες 2. Η διαδικασία πληρωμής φαίνεται να έχει στηθεί από τα μυαλά της Microsoft, η διαδικασία ακύρωσης φαίνεται να έχει στηθεί από ελληνικά λαμόγια... 3. Αν θέλετε την άποψή μου, μακριά από όλα αυτά τα συνδρομητικά της Microsoft, στυλ MSN, bcentral, Gaming zone κλπ. Πιο ασφαλές είναι να γραφτείτε στο sex.kr. 4. Να ξαναπώ το ουστ ξεφτίλες γιατί βλέπω τον Καπνιά να με κόβει αν πω κάτι άλλο.
Πάντως αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω... ας το στείλει και εγώ... θα του γράψω τρία κιλά κώδικα....
Χρήστος Γεωργακόπουλος
|
|
-
16-07-2005, 00:01
|
-
patrick
-
-

-
Μέλος από τις 05-06-2004
-
Π. Φάληρο
-
Δημοσιεύσεις 410
-
-
|
Re: Help wanted: Ακύρωση msn account + Μπινελίκια
Δοκίμασε εδώ (έχοντας κάνει logon) να βρεις την επιλογή MSN Interactive Support (είναι online chat). Αν αυτό δεν παίζει, δοκίμασε να πας εδώ, Personal Information, Update this Information και να διαλέξεις να μην ανανεώνεται αυτόματα. Αυτές τις πληροφορίες τις βρήκα εδώ. Δυστυχώς την ερχόμενη εβδομάδα θα λείπω από το γραφείο, αλλά αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα, κάνε post εδώ και μόλις γυρίσω θα προσπαθήσω να βοηθήσω!
Patrick
|
|
-
16-07-2005, 06:44
|
-
mrpc
-
-
-
Μέλος από τις 28-07-2004
-
Ικαρία
-
Δημοσιεύσεις 36
-
-
|
|
-
16-07-2005, 07:40
|
|
Σου έκοψα μια λέξη... Για ευνόητους λόγους! 
Όσο για τα τρία κιλά κώδικα, που χρωστάς στο forum, έχεις δεμευτεί δημοσίως, θα βρω πως θα τα ξεπληρώσεις! 
George J.
|
|
-
16-07-2005, 10:15
|
|
Λοιπόν, ακολουθώντας τις οδηγίες του Patric, όντως βρήκα το link για το chat. Μου βγάζει μια φόρμα να συμπληρώσω διάφορα στοιχεία και το αρχικό μου ερώτημα. Γράφω, γράφω, γράφω, πατάω post, ανοίγει το παράθυρο που ξεκινάει το chat session και μου λέει: "Team is currently out of service". Τέλος πάντων, ξανάγραψα το κείμενό μου και τους το έστειλα με e-mail.
Ακολούθησα το δεύτερο link του Patric, και λέει στο service info: "Refund only available if cancelled within one month from purchase and automatically renews yearly unless cancelled". Δεν έχει επιλογή (ή δεν βρίσκω) για να το βάλεις να μην ανανεώνεται....
Και, ακολουθώντας και το τρίτο link, να κάνω μια ερώτηση: Ποιος από την Microsoft θα μπορούσε άραγε να δώσει μια επίσημη απάντηση για το θέμα;
Ίσως τελικά η Microsoft να έχει προσλάβει την τύπισα που είχε τα Universal και την κοπάνισε.... Αυτή έκανε κάτι τέτοια κόλπα...
Χρήστος Γεωργακόπουλος
|
|
-
16-07-2005, 10:22
|
|
Να συμπληρώσω επίσης, ότι την διαδικασία πληρωμής την ολοκλήρωσα μέσα σε δευτερόλεπτα. Όλα ήταν απλά και κατανοητά, όλα τα links δουλεύανε, και είμαι και 100% σίγουρος ότι αν κάτι δεν δούλευε και έπαιρνα τηλέφωνο στο customer service των ΗΠΑ, θα μου χρεώνανε τηλεφωνικά την πιστωτική χωρίς να έχουν κανένα κόλλημα...
By the way, η πιστωτική μου έχει χρεωθεί από την Microsoft στο Λουξεμβούργο, η οποία έχει αντίστοιχο support phone στο οποίο βεβαίως μιλάνε Γαλικά. Τα γαλικά μου δυστυχώς δεν είναι τόσο καλά για να τους πάρω τηλέφωνο... αλλά έχω μια έντονη επιθυμία να μιλήσω άλλου είδους "γαλικά". Γρουμφ *@#)##&*%^*& Δεν είχαμε και έναν δικηγόρο κάπου εδώ; Αν πήγαινα στην τράπεζα και έλεγα ότι δεν αποδέχομαι την συναλλαγή, η μη επαρκής υποστήριξη για ακύρωση υπηρεσίας με 1 month money back garantee είναι ικανοποιητική αιτία;
Χρήστος Γεωργακόπουλος
|
|
-
16-07-2005, 12:40
|
-
asap
-
-
-
Μέλος από τις 01-07-2005
-
Αθήνα
-
Δημοσιεύσεις 2
-
-
|
Λοιπόν, αυτο το θεμα του πληρώνεις παν-ευκολα, αλλά ακυρώνεις παν-δυσκολα, το έχω δεί ουκ ολιγες φορες... (ειναι νόμος της φύσης, όχι μόνο της Microsoft)!!
Μετά απο κάποιες περιπλανήσεις στο msn site (ξεκινάς από την αρχική σελιδα και μετα απο από διάφορες διαδρομές επιστρέφεις απ'οπου ξεκίνησες, στην καλυτερη περίπτωση - στη χειρότερη η φαινομενικά ελπιδοδοφόρα επιλογή "cancel my account" σε στέλνει σε ένα πολύ ωραιο blank page!) κατάφερα να βρεθώ στη σελιδα με τις 3 επίλογες (chat, email, phone) που αναφέρθηκε. Αγνοούμε το phone, και δοκίμασα το email. Ευγενέστατη και εξυπηρετικότατατη απάντηση σε 30 mins! (Απίστευτο!) Τέλος παντων, τηλ. για Ελλάδα δεν υπαρχει, αλλά σου ζητάν να τους στείλεις με email όνομα, διέυθυνση, 4 τελ. ψηφία πιστωτικής κάρτας, και ακυρώνεται μια χαρά! Μου έγραψαν πάλι, μετά από περίπου 3 ώρες, ότι ακυρωθηκε. (Το chat option δεν το δοκίμασα, αφου δούλεψε το email). Εμένα το hotmail plus είναι ετήσιο, όχι μηνιαίο οπως η δική σου χρέωση, και ναι, μου έκαναν και refund ! Ετσι έγραφε το email τουλάχιστον, θα πρέπει να δω το statement της κάρτας για να στο επιβεβαιώσω. (Ηταν πάντως within a month of purchase, ισως για αυτό υπηρχε αυτη η δυνατότητα). Νομίζω είναι σε ποιόν θα πεσεις. H Marina μπορεί να μην ήξερε που παν τα 4, ή να βαριόταν γενικά... Αλλά ο Marcos (μα όλα από "M" αρxίζουν ?? ) ήταν μια χαρά (στα γραπτα τουλάχιστον). Ακύρωση (σχεδόν) τσακ-μπαμ!!
Άρα, αφού είπες ότι τους έστειλες email, φαντάζομαι θα βρεθεί άκρη και μάλλον δεν θα χρειαστεί να πας στην τράπεζα ή να φωναξεις δικηγόρο. Ελπίζω.. 
|
|
-
16-07-2005, 18:25
|
|
Ronald from MSN wrote: | Hello Chris,
Thank you for contacting MSN Customer Service. My name is Ronald.
I understand from the contents of your message that you would like to cancel your MSN Hotmail Plus subscription.
I regret to inform you that your email has been transferred to US mail box; I regret to inform you that I am unable to assist you with your issue as you have contacted the US Customer Service. I apologize for the inconvenience caused.
Chris, please be informed that in order to cancel your subscription, you are required to contact MSN Customer Service via Interactive Online Support (Chat) or through Phone Support, as this requires some information which can neither be sought, nor accepted over the medium of e-mail due to security reasons.
To contact Customer Support via Interactive Online Support (Chat), please visit http://support.msn.com/default.aspx?locale=en-us and follow the steps given below: STEP 1. Please sign in with your MSN E-mail ID. STEP 2. Click on MSN Hotmail Plus. A new page opens. STEP 3. Under “Customer Service”, please click on “Chat”. A form appears. STEP 4. Please fill in the form and click on “Submit”.
You can also contact MSN Customer Support team via Phone Support (US), by calling: 1-866-672-4551
Business Hours: 24 hours a day, 7 days a week.
When you contact the Customer Service, please keep the following information in hand: 1. Your e-mail address. 2. The first and last name on this account. 3. The telephone number associated with this account. 4. The last 4 digits of your credit card that is being billed by MSN.
I hope you will find the above information helpful. If you still have questions, please feel free to reply to this e-mail. We are available 24 hours a day and 7 days a week.
We appreciate your business with MSN. Thank you once again for contacting MSN customer service.
|
|
Μα ποιο chat λέει ο τύπος; Αυτό που δεν δουλεύει; 24x7 λέει ότι είναι... Αααα, θα του κάνω reply και θα του γράψω "ουστ ξεφτίλα"....
Χρήστος Γεωργακόπουλος
|
|
-
16-07-2005, 18:42
|
|
Βρε, το ξαναδοκίμασα και δούλεψε !!!!
Welcome to MSN Interactive Support The MSN Interactive Support session has been accepted. {Sanath} Thank you for contacting MSN Online Customer Service, my name is Sanath and I will be assisting you with your issue today. {Sanath} Hello, Chris. {Chris Georgakopoulos} Hi {Chris Georgakopoulos} I'd like to cancel my subscription {Sanath} Thank you for the information. {Sanath} I understand that you wish to cancel your MSN Hotmail Plus subscription. Am I correct? {Chris Georgakopoulos} Yes {Sanath} Thank you for the confirmation. {Sanath} Chris, to better assist you, may I have your MSN Subscriber ID (@ msn.com), name, telephone number associated with your account and the last four digits of the credit card we are currently billing. {Chris Georgakopoulos} [email protected] Chris Georgakopoulos +30 (21) 05223*** **** {Sanath} Thank you for the information and I appreciate your co-operation in providing me with the required information. {Sanath} When an MSN Hotmail Plus subscription is canceled, the account changes to a free Hotmail account. This reduces the e-mail storage to 250 megabytes (MB) with a capability to send up to 10 MB of files or pictures. {Chris Georgakopoulos} I know {Sanath} Chris, I would like to inform you that, as per our records your account is in good status and can you please let us know the reason for this cancellation, so that we can improve on our services to better assist you, in future. {Chris Georgakopoulos} I wanted to use outlook connector to sync with my outlook contacts, calendar and tasks, but as I've undertood, this subscription is sold only to the U.S. {Sanath} Thank you for letting us know the reason for this cancellation. {Sanath} We are sorry to hear that you want to end your MSN Hotmail Plus service. We want to thank you for the time that you spent with MSN. {Sanath} "I understand that you want to cancel your MSN Hotmail Plus subscription. The cancellation will be effective immediately. You may want to save any important messages from your account before you cancel your service. Do you want to continue with the cancellation right now?" {Chris Georgakopoulos} Yes, please continue with the cancelation right now {Sanath} Thank you for the confirmation. {Sanath} Please provide me with a couple of minutes, to cancel your MSN Hotmail Plus subscription. {Sanath} Thank you for waiting, Chris. {Sanath} As per your request, your MSN Hotmail Plus subscription has been cancelled. {Sanath} If you want to reactivate your subscription, contact us within 90 days of today and request reactivation. If you decide to sign up for MSN Hotmail Plus again after the 90-day reactivation period, you will have to re-subscribe as a new customer. You can subscribe to this service through our Web site at http://join.msn.com. {Chris Georgakopoulos} thanx {Sanath} You are most welcome. {Sanath} "The ticket number to confirm your subscription cancellation is <196891323>. If you have to contact us regarding this account, you may also use this ticket number as a reference." {Sanath} Now that you have the information that you need, can I assist you with anything else? {Chris Georgakopoulos} no, thank you
Τα τρία κιλά κώδικα πάνε στον asap !!!
Χρήστος Γεωργακόπουλος
|
|
-
16-07-2005, 19:44
|
-
asap
-
-
-
Μέλος από τις 01-07-2005
-
Αθήνα
-
Δημοσιεύσεις 2
-
-
|
Είδες πως ο επιμένων (αφού του βγάλουν την πίστη, πρωτα..) νικά ! 
Ειναι τελικά σε ποιόν θα πεσεις... Αυτός ο Ronald σου έλεγε βλακειες παντως ..
Στο
Ronald from MSN wrote: | I regret to inform you that your email has been transferred to US mail box; I regret to inform you that I am unable to assist you with your issue as you have contacted the US Customer Service. |
|
.. ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής!! (US mail box, US customer service. Άρα γιατι he regrets?) Οσο για το οτι δεν γινεται μεσω email (some info not accepted due to security reasons) έχω αποδείξεις για το αντιθετο (για αυτό και ζητάνε μονο τα 4 τελ. ψηφία της καρτας, και όχι ολα) Εμένα πάντως το email μου (ειχα συμπληρώσει μια φόρμα) πηγε κάπου σε UK support (οχι US). Και επειδή και εμένα η κάρτα είχε χρεωθεί από Λουξεμβούργο, οταν ειδα το προ-τελευταιο post σου (τις περιπετειες με τον Ronald) σκεφτηκα να σου στείλω το email address (UK support, όχι US) στο οποίο εγω βρηκα άκρη μια χαρά. Αλλά με πρόλαβες, αφού δούλεψε το chat στην 2η απόπειρα. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν, εστω και αν παιδεύτηκες κάτι τις παραπάνω. (Αρα δηλ. εγω ειχα τύχη βουνό που εξυπηρετήθηκα άμεσα με την πρώτη! ) 
|
|
-
16-07-2005, 23:54
|
-
mrpc
-
-
-
Μέλος από τις 28-07-2004
-
Ικαρία
-
Δημοσιεύσεις 36
-
-
|
Πολύ ευγένεια όμως... σε ενοχλητικό βαθμό... εγώ θα τσαντιζόμουν αν μου μιλούσαν έτσι, σαν να σε γλύφουν ένα πράγμα. Τέσπα, τέλος καλό όλα καλά. Υπάρχει και το gmail που ακόμα μεγαλώνει τον χώρο του από την 1η Απρίλη.
|
|
-
17-07-2005, 12:51
|
|
asap wrote: | Ronald from MSN wrote: | I regret to inform you that your email has been transferred to US mail box; I regret to inform you that I am unable to assist you with your issue as you have contacted the US Customer Service. | |
.. ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο ποιητής!! (US mail box, US customer service. Άρα γιατι he regrets?) |
|
Το MSN της Aμερικής από το MSN Eυρώπης είναι διαφορετικά.
Όλοι οι λογαρισμοί που δημιουργούνται στην Ευρώπη έχουν από default quota 2ΜΒ, ενώ οι αντίστοιχοι της Αμερικής 250MB. Δεν σε παραξένεψε αυτό, ότι σου κόβουμε την συνδρομή, αλλά έχεις 250MB; Άμα έχεις 250ΜΒ γιατί να πας Plus;
George J.
|
|
-
17-07-2005, 13:06
|
|
Και τα έχουνε κάνει μπάχαλο.... Από διαφορετικά links μπορείς να βγείς και στο αμερικάνικο και στο ευρωπαϊκό και να βλέπεις διαφορετικά πράγματα, χωρίς να σου λέει "ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ". Τη χώρα μου εννοείται ότι την ξέρει από το passport...
Χρήστος Γεωργακόπουλος
|
|
|
|
|