Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Upload file σε hoster

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gspiros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος gspiros στις 30-09-2007, 16:36. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-09-2007, 16:06 35659

Upload file σε hoster

Καλησπέρα,
    Θέλω μέσω ενός webform να ανεβάσω αρχεία (κυρίως images) στον χώρο που έχω διαθέσημο στον hoster μου.
    Αν κάνω FileInput.PostedFile.SaveAs(fullUploadPath) (το FileInput είναι ένα FileUpload) και σαν fullUploadPath βάλω την διαδρομή στον σκληρό του hoster, πχ:
    string uploadDirectory = "D:\\Clients\\........"
    τότε προφανώς παίρνω exception:
    Access to the path 'D:\Clients\.......\DSC00077.jpg' is denied.

Τι πρέπει να κάνω για να δηλώσω την διαδρομή που θέλω να ανεβάσω το αρχείο?
  •  30-09-2007, 16:21 35660 σε απάντηση της 35659

Απ: Upload file σε hoster

Βασικά ακούγεται σαν πρόβλημα permissions, ο φάκελος που προσπαθείς να ανεβάσεις αρχεία ίσως δεν έχει δικαιώματα write για το account μέσω του οποίου ανεβαίνουν αυτά τα αρχεία. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον hoster σου και να του πεις να σου δώσει write δικαιώματα στο λογ/σμό network service αν χρησιμοποιεί win2k3 ή στον iusr αν χρησιμοποιεί παλαιότερη έκδοση, ή εναλλακτικά στο λογ/σμό με τον οποίο εσύ κάνεις impersonate (αν κάνεις).

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  30-09-2007, 16:36 35662 σε απάντηση της 35660

Απ: Upload file σε hoster

Λοιπόν, άκου τι θέλω να κάνω...
    Θέλω μέσω ενός webform, να μπορεί κάποιος (οποιοσδήποτε, χωρίς login) να ανεβάσει ένα image (ή ένα αρχείο γενικότερα) στον χώρο του hoster μου.
    Σκέφτηκα ότι αντί να ανεβaίνει το αρχείο στην βάση (ώστε να φορτώνεται με πολλά πράγματα) να ανεβαίνει απλά στον χώρο του hoster.
    Είναι καλή επολογή αυτή (υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη?)?
    Ακόμα και να μην είναι όμως, για να αλλάξω το permission, θα πρέπει να επικοινωνήσω με τον hoster, έτσι?
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems