Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Βοήθεια με OCX αρχείο.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Αλέξανδρος Δημητρίου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Αλέξανδρος Δημητρίου στις 28-11-2007, 22:23. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-11-2007, 19:28 37814

Βοήθεια με OCX αρχείο.

Παιδιά Καλησπέρα!

VB.NET Visual Studio 2005

Μου στείλαν ένα ocx αρχείο (SendSMS.ocx)το οποίο εγκατέστησα στην registry μου αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω στην εφαρμογή μου.To ocx αυτό είναι ένα object για αποστολή sms μέσω εφαρμογής.Έαν καταφέρω και το δουλέψω έχει πολύ καλές δυνατότητες.Η ερώτηση μου είναι πως θα το δώ μέσα στη φόρμα μου ώστε να το καλέσω για χρήση?

Δλδ dim aaa as new SendSms

Τι έχω κάνει: 1) το εγκατέστησα στη registry με regsvr32 - 2)To αποθήκευσα στο file του project μου - 3)Το έχω βρεί στον objectBrowser - 4)To έχω κάνει add existing item  στο application μου μα όλα μάταια...Βοηθήστε με  

Για όποιον ενδιαφέρεται έχει γίνει μια πολύ καλή δουλεία από κάτι παιδιά στην Κρήτη:http://www.sendsms.gr

YΓ:Η αμεσότητα της βοηθειάς σας είναι εξαιρετικά σημαντική.Πρέπει να το τελειώσω μέχρι την Παρασκευή...........

Αυτοί που ζουν γενναίοι είναι ενάρετοι,κάνουν ένδοξες πράξεις και πέθαινουν αιώνια ξακουστοί....
    Μ.Αλέξανδρος...IV Crusade...
  •  28-11-2007, 21:32 37816 σε απάντηση της 37814

Απ: Βοήθεια με OCX αρχείο.

Παιδιά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας το reference από τα application options όμως τώρα έχει προκύψει κατι άλλο.

Dim sms as  Sendsms.SmsControl

sms = New sendSms.SmsControl

Παίρνω Error:SendSms.SmsControlClass.PrivateSub New() is not accessible in this context because it is Private.

Βοήθεια γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα...Έαν δε βάλω new τότε χτυπάει το γνωστό null reference exception.Όταν του βάζω χτυπάει αυτό που σας έγραψα!

Ευχαριστώ πολύ

Αυτοί που ζουν γενναίοι είναι ενάρετοι,κάνουν ένδοξες πράξεις και πέθαινουν αιώνια ξακουστοί....
  •  28-11-2007, 21:58 37820 σε απάντηση της 37816

Δοκίμασες να το χρησιμοποιήσεις σαν Control που είναι - .ocx αρχείο; Με δεξί κλικ επάνω στο toolbox να το χρησιμοποιήσεις σαν να το χρησιμοποιούσες από Visual Basic 6...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  28-11-2007, 22:23 37821 σε απάντηση της 37820

Φιλε σε ευχαριστώ παρα πολύ..Δουλέυει......Να σαι καλά!!!!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems