Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Έχω απορίες για την εγκατάσταση του IIS και ανάπτυξη ASP.NET

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò tsd. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος tsd στις 30-01-2008, 04:11. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-01-2008, 21:41 39580

Έχω απορίες για την εγκατάσταση του IIS και ανάπτυξη ASP.NET

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ και ομολογώ πως υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που με ενδιαφέρουν, μπράβο παιδιά έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά!
    Έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μάθω:

α) πως θα κάνω εγκατάσταση τον IIS στα windows vista home premium? υπάρχει τίποτα καλύτερο απο τον IIS? κάποια άλλη λύση για να έχω server ως localhost στο pc μου?
    έκανα μια απόπειρα με βάση τον οδηγό εδώ αλλά τίποτα! :(
    Α! μου έβγαλε κι ένα μηνυματάκι στο τέλος της εγκατάσταση του IIS πως κάποιες λειτουργίες δεν εγκαταστάθηκαν σωστά. Ύστερα έκανα επανεκκίνηση και γράφω http://localhost και δυστυχώς τίποτα. Μετά πάω ξανά στο add/remove και βλέπω ξετσεκαρισμένο το IIS λες και δεν το έκανα εγκατάσταση πρίν.
    β) πως θα μπορώ να αναπτύξω εφαρμογές σε ASP.NET?
    Πρέπει να εγκαταστήσω το Visual Studio? αν ναι ποιό?
    πρέπει να εγκαταστήσω το Visual Web developer?
    πιο από τα δυο να προτιμήσω? υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις εκδόσεις?
    Μπορώ και με τα δυο εξίσου να δημιουργήσω πολύπλοκες εφαρμογές?
    Το μόνο που γνωρίσζω για αυτές τις δυο εκδόσεις είναι πως το Visual Web developer είναι δωρεάν.

Ξέρω πως είναι πολλά τα ερωτήματα μου, όμως είμαι στην αρχή και έχω ανάγκη απο πληροφορίες
    ευχαριστώ.
  •  27-01-2008, 05:48 39584 σε απάντηση της 39580

Απ: Έχω απορίες για την εγκατάσταση του IIS και ανάπτυξη ASP.NET

Ok παιδιά τα κατάφερα τελικά με τον IIS, έβαλα και το Microsoft Visual Web Developer 2008 Express Edition. Όλα καλά μέχρι στιγμής.
    Έκανα copy paste ένα script από ένα παράδειγμα κώδικα, το έσωσα ως default.aspx σε ένα φάκελο test και έπαιξε :)
  •  28-01-2008, 10:02 39609 σε απάντηση της 39584

Εεε (γκουχ) έλυσες όλες τις απορίες σου, ή υπάρχει κάτι που μπορεί κανείς από εμάς να απαντήσει σε σχέση με τα αρχικά ερωτήματά σου, έτσι ωστε να βοηθηθούν και άλλοι φίλοι;

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  30-01-2008, 04:11 39695 σε απάντηση της 39609

Τελικά αφού είχα απογοητευτεί (ενώ τα είχα κάνει όλα σωστά, άσε που δεν έχει και πολλά να κάνεις) είπα να περάσω το Visual Web developer,
    και θα ξαναπροσπαθούσα ύστερα με τον IIS.
    Πέρασα λοιπόν το Visual Web developer και στο καπάκι πάω να περάσω τον IIS
    και για άγνωστο λόγο (για μένα φυσικά) εγκαταστάθηκε επιτυχώς :)

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι,
    τι είναι το framework?

δεν θέλω link αλλά μια περιγρφή με όσο ποιο απλά λόγια,
    διότι βρήκα πηγές στο internet για framework αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι είναι το framework.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems