Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

SSL και web.config

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò zisis_1. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος grglaz στις 17-02-2008, 21:05. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-02-2008, 02:37 40063

SSL και web.config

Έχω το εξής πρόβλημα.

To password recovery του site μου δεν δουλεύει καθώς δεν μπορεί να στείλει e-mail η ιστοσελίδα μου.

Διάβασα ότι αν ο smtp server της εταιρίας hosting υποστηρίζει SSL τότε πρέπει να μπει η εντολή:

EnableSsl = "true"

Το θέμα είναι που πρέπει να μπει; Στο web.config μόνο ή και κάπου αλλού; Μήπως πρέπει να προστεθεί και άλλος κώδικας;

Ευχαριστώ.

•  16-02-2008, 11:25 40199 σε απάντηση της 40063

Απ: SSL και web.config

Δεν νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι εκεί. Για να μπορέσει να στείλει e-mail το site σου θα πρέπει να κάνεις configure τον SMTP server μέσα στο web.config. Θα πρέπει να υπάρχει ένα section της μορφής:

<system.net>
        <mailSettings>
          <smtp from="[email protected]">
            <network host="mail.dotnetzone.gr" password="Password" userName="Username"/>
          </smtp>
        </mailSettings>
      </system.net>

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  17-02-2008, 21:05 40245 σε απάντηση της 40063

Απ: SSL και web.config

σε μερικα aplications μπορεις απο τις ρυθμισεις τους να ορισεις το email του site(πχ gmail) χωρις να ειναι αναγκη να εχεις δικο σου smtp server και φυσικα ασχετως αν το aplication το κανεις host στο δικο σου server.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems