Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Hosting Asp.net - Βαση Δεδομένων

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Lambros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 06-04-2008, 23:20. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-04-2008, 16:17 41338

Hosting Asp.net - Βαση Δεδομένων

Καλησπέρα
    εχω κανει ένα SIte με ASP.NET και Microsoft SQL 2005

Βασικά έχω απά δυο βάσεις μέσα στο App_Data φάκελο στο root directοry μου!
    Τι πρέπει να προσέξω όσο αναφορά το Hosting πακέτο που θα πάρω;Εχω μπερδευτει λόγο..
    εχει διαφορά να έχω απλά μια MS SQL βάση και άλλο να χρειάζομαι SQL SERVER..;
    Κατατοπίστε με λιγάκι αν είναι ευκολο;

ειναι καλύτερα να χρησιμοποιήσω Access;θα πρεπει να κάνω αρκετες αλλαγές στον κωδικά μου;
    Για τη βάση μου χρησιμοποιώ τα Components της visual Studio 2008..
  •  04-04-2008, 21:31 41349 σε απάντηση της 41338

Απ: Hosting Asp.net - Βαση Δεδομένων

Καταρχήν, όχι δεν έχει διαφορά μια MS SQL βάση από το να χρειάζεσαι SQL Server.

Συνήθως τα φθηνά πακέτα φιλοξενίας δίνουν δυνατότητα φιλοξενίας για μια βάση και πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω για δεύτερη.

Γιατί όμως να έχεις δυο βάσεις τελικά; Σε κάποια πιο extreme σενάρια, για λόγους οικονομίας, έχω δυο δυο εφαρμογές να χρησιμοποιούν την ίδια βάση, έχοντας προθέματα στους πίνακές τους για να μην μπερδεύονται. Αλλά μια εφαρμογή να έχει δυο βάσεις το βλέπεις σε σχετικά μεγάλα συστήματα.

Θες να μας πεις γιατί δυο βάσεις;

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  06-04-2008, 22:46 41383 σε απάντηση της 41349

Μία βάση απο το Membership,Profile, Roles της asp και μια με τα δεδομένα μου..

Mπορώ να βάλω και τους πινακες με τα δεδομένα μου στον πρωτο...οποτε ολα Οκ!

Αφου τα πακετα δίνουν δυνατότητα φιλοξενίας για μια βάση..τοτε με καλύπτη νομιζω..θα κανω μερικές αλλαγες και ολα μια χαρα!

Αυτό ηθελα να μαθω..αν ειναι δωρεαν ή εχει επιπλεον κοστος!

•  06-04-2008, 23:20 41387 σε απάντηση της 41383

Δεν είπα ότι είναι δωρεάν η φιλοξενία sql server. Παλαιότερα μπορούσες να βρεις asp.net φιλοξενία χωρίς sql server, το οποίο τον χρέωνε επιπλέον. Απλά πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει πακέτο φιλοξενίας χωρίς έστω δυνατότητα για μια βάση.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems