Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Control for organizing files through web

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Pak. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Pak στις 22-05-2008, 15:15. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-05-2008, 16:11 42103

Control for organizing files through web

Γνωρίζει κάποιος κάποια καλό asp .net control για την διαχείριση αρχείων μέσω web; Τα features που θα ήθελα θα ήταν 1) multiple upload 2) previewing 3) με κάποιο τρόπο να μου επιστρέφει στο web form το όνομα ενός επιλεγμένου αρχειου. Οτιδηποτε που να μοιάζει ευπρόσδεκτο!
    View Παναγιώτης Χαραλάμπους's profile on LinkedIn
    Coding at Mediterranean Acoustics
  •  21-05-2008, 12:12 42108 σε απάντηση της 42103

Απ: Control for organizing files through web

Σε αυτή τη συζήτηση μου είχαν προτείνει το  multiple upload control των MetaBuilders. Το χρησιμοποιώ και καλύπτει άριστα τις 1) και 3) προυποθέσεις σου.

Τώρα σίγουρα δεν καλύπτει την 2) αλλά σου δίνει τo source code οπότε αν έχεις όρεξη μπορείς να σκαρφιστείς κάτι και να αναπτύξεις και το preeview, ομολογουμένως με μια άγρια customia!!!!

Manos
  •  21-05-2008, 12:51 42110 σε απάντηση της 42108

Βασικά, την customia την έχω! Απλά χρειάζεται άγριο review για να γίνει πιο usable (ειδικά στο preview) και να υλοποιει και το 1). Γιαυτό είπα να δώ αν υπάρχει κατι έτοιμο να το αγοράσουμε να τελειώνουμε. Αλλά φαίνεται ότι δεν την γλυτώνω! Δεν πειράζει, Happy Coding!

•  21-05-2008, 13:00 42111 σε απάντηση της 42110

Θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά στο control που σου αναφέρω .
    Ειδικά από τα source μπορείς να πάρεις πολλές ιδέες. Έχω την εντύπωση ότι παλεύοντας το μπορείς να το επεκτείνεις να κάνει αυτό που θες και πολλά ακόμα!!!
    άσε που έχει έτοιμο το 10 και το 3)

Εσύ έχεις το μαχαίρι, έχεις και το καρπούζιBig Smile

Manos
  •  21-05-2008, 13:10 42112 σε απάντηση της 42111

Οκ θα το κάνω και θα σε ενημερώσω!

•  22-05-2008, 14:43 42151 σε απάντηση της 42110

Re: Απ: Control for organizing files through web

Pak:

Βασικά, την customia την έχω! Απλά χρειάζεται άγριο review για να γίνει πιο usable (ειδικά στο preview) και να υλοποιει και το 1). Γιαυτό είπα να δώ αν υπάρχει κατι έτοιμο να το αγοράσουμε να τελειώνουμε. Αλλά φαίνεται ότι δεν την γλυτώνω! Δεν πειράζει, Happy Coding!

Νομίζω ότι στο καινούργιο πακέτο της Telerik έχει κάτι σχετικό, αλλά το πέρασα μόνο μια πολύ επιφανειακή ματιά (π.χ. το multifile upload τους είναι εντυπωσιακά όμορφο), αλλά είναι αφ'ενός ακριβά και αφ'ετέρου αν δεν κάνουν ακριβώς αυτό που θέλεις μάλλον θα εύχεσαι να είχες γράψει τα πάντα από την αρχή μόνος σου :)  Αν τα κέντρα λήψης αποφάσεων δεν πάθουν εμπλοκή με το κόστος (γιατί να πάρουμε ωραία 3rd party controls ενώ ο βούρδουλας και οι υπερωρίες είναι τσάμπα;) μια λύση με ajax panels μπορεί θεωρητικά να σου δώσει και το preview που θέλεις (δεν παίρνω όρκο βέβαια για το scalability).

Καλή τύχη anyway :)

The people of the straight land have really got it made, a warm friendly sleep from the craddle to the grave
  •  22-05-2008, 15:15 42157 σε απάντηση της 42151

Απ: Re: Απ: Control for organizing files through web

Βασικά, το αφεντικό ψήνεται να πάρουμε κάτι. Οπόταν Αν υπάρχει κάτι έτοιμο και καλό (μιας και θα πάρουμε κάτι) γιατί να ξαναανακαλύπτω τον τροχό; Ωραίο φαίνεται το πακέρο της Telerik. Θα διερευνήσω κατα πόσο μπορώ να ενσωματώσω και το preview εύκολα και αν ναι τότε θα το προτείνω. Θα δούμε... θα ενημερώσω τη συζήτηση μόλις αποφασίσω!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems