Προφανώς johnyc δεν σε ενδιαφέρει καθόλου αυτό που σπουδάζεις και θες απλά να παραδώσεις την εργασία, να τελειώσεις την σχολή και μετά βλέπουμε.. Και μην μου πεις το κλασικό "δεν με ξέρεις". Όχι δεν σε ξέρω, αλλά αυτό μου δίνεις να καταλάβω, γιατί ειχα ακριβώς τους ίδιους συμφοιτητές (σε νοοτροπία) με εσένα που σχεδόν ΟΛΟΙ θέλανε να τα παίρνουν έτοιμα απο εμένα που ήμουν το "κορόϊδο" και καθόταν και έκανε εργασίες κανονικά και σκιζότανε για να μάθει..
Αντι να θεωρείς αμπελοφιλοσοφίες συμβούλες απο ανθρώπους που είναι ήδη στην αγορά, ξέρουν τι παίζει και έχουν διάθεση και όρεξη να σε βοηθήσουν να βρεις κάτι, στρώσου και διάβασε κάτι παραπάνω και φτιάξε το μόνος σου.
Αντι να θεωρείς ότι θα έπρεπε να στο δώσουμε όλο έτοιμο, πάρε την ευκαιρία και προσπάθησε να μάθεις κάτι παραπάνω απο εμάς γιατι ΌΛΟΙ εδώ θέλουν να βοηθήσουν, αρκεί να μην τα θες όλα έτοιμα και μασημένα. Δυστυχώς αλλα δεν θα το βρεις εδώ.. Κι εγώ φοιτητής είμαι και ξέρω τι σου λέω..
Παναγιώτης Κεφαλίδης
"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"
Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους
όρους χρήσης.