Παναγιώτης Καναβός:
Γιατί χρησιμοποιείς την Process.Start? Μήπως όταν λες να "ανοίξει" ένα έγγραφο εννοείς να ανοίξει η εφαρμογή του εγγράφου? Σε αυτή την περίπτωση μάλλον πρέπει να ξαναγράψεις όλα τα post από την αρχή γιατί κανείς δεν το κατάλαβε ως τώρα! Όταν λέμε ανοίγω ένα αρχείο, εννοούμε το ανοίγω για διάβασμα από την εφαρμογή, μέσω της File.Open και κάποιου file stream.
Η απάντηση είναι η ίδια όπως και για τα UNC. Τα UNC τα βλέπεις μέσω του λειτουργικού και το authentication το κάνει το λειτουργικό όταν συνδέεσαι με VPN. Αν ο χρήστης που δόθηκε στο VPN έχει δικαίωμα να δει το UNC θα το δει. Θα πρέπει να φροντίσεις όλοι αυτοί οι χρήστες να έχουν δικαίωμα στο Shared Folder, βάζοντας τους π.χ. όλους μαζί σε ένα group και δίνοντας δικαιώματα σε αυτό το group.
το πρόβλημα μου δεν είναι τι θα κάνω με το αρχείο αν θα το διαβάσω ή αν θα το τρέξω ή..... το πρόβλημά μου είναι ότι για λόγους ασφαλείας ο χρήστης του vpn δεν έχει τα δικαιώματα ούτε να δεί το UNC Path .
αυτό λοιπόν που θέλω όπως είχα γράψει και στην αρχή
"το πρόβλημα λοιπόν είναι πώς θα τους περάσω κάποια συγκεκριμένα domain credentials έτσι ώστε να μπορούν να διαβάσουν από ένα shared folder ενός server.
Τα credentials θέλω να είναι ίδια για όλους π.χ. RemoteVpnUserReader .....
Το ζητούμενο είναι να πάρουν τα credentials και βάση αυτών να διβάσουν συγκεκριμένα αρχεία και να τα ανοίξουν μέσω ενός viewer π.χ.
"
είναι να δίνω άλλα credentials κοινά για όλους μέσα από την εφαρμογή για να δώ , διαβάσω , τρέξω το αρχείο , μπορείτε να με βοηθήσετε με ποιόν τρόπο τα δίνω ( μάλλον το post του KelMan) βοήθησε αλλά πώς το ολοκληρώνω πώς του λέω διάβασε από το unc
χρειάζεται να κα΄νω κα΄τι άλλο???
Yannis