Παιδιά καλησπέρα...Ω! ναι εγώ είμαι πάλι, και ναι συνεχίζω να σας παρακολουθώ... Προς στιγμή νομίζατε ότι θα γλιτώσετε, αλλά μπα.
Έχω ένα θέμα...
Έχω ένα DataGridView που εμπλουτίζω μέσω ενός Query... Στο Query αυτό η SELECT *.. φέρνει όλα τα πεδία κι εγώ τα αποθηκεύω σε ένα List<> Collection...από εκεί πάνε στις θέσεις τους (TextBoxes), ναι αλλά
εγώ τώρα θέλω, ναι μεν να έχω όλα τα πεδία στο Collection...αλλά o χρήστης να μην τα βλέπει όλα στο DataGridView... αν αλλάξω το Query παίρνω στην λίστα αυτά που απλά δίνω στο Query, και πετυχαίνω όμως την visual επαφή με τον χρήστη, μου λείπουν όμως δεδομένα που θέλω, μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη τεχνική?
θεωρώ ότι μπορώ προφανώς να κρύψω, ή μάλλον να εμφανίσω στο DataGridView απλά αυτά που θέλω μόνο, αλλά δεν μπόρεσα ακόμα να το βρώ!....η σύνδεση γίνεται μέσω OLEDDB και η βάση είναι Access 2003.
Κάποιο Hint, ή κάποια στοιχεία για καθοδήγηση και εξιχνίαση από τα ευγενή μέλη, και φυσικά Moderators κτλ κτλ του dotNETZone, είναι πάντα σεβαστή, και αποδοτική!
Ευχαριστώ πάντα!