Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Διαφορετικό χρώμα ανα γραμμή σε datagridview

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Αλέξανδρος Δημητρίου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Αλέξανδρος Δημητρίου στις 20-10-2008, 16:44. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-10-2008, 13:46 45580

Διαφορετικό χρώμα ανα γραμμή σε datagridview

Παιδιά Καλημέρα

Γνωρίζει κανείς πως σε VB-Windows Application μπορώ να έχω στο datagridview μου διαφορετικό χρώμα γραμμής ανα δευτερη γραμμή?

δλδ

........   ................   ..................   ..............   ..............    (backcolor White)

........   ................   ..................   ..............   ..............    (backcolor green)

........   ................   ..................   ..............   ..............    (backcolor White)

........   ................   ..................   ..............   ..............    (backcolor green)

Ευχαριστώ Πολύ!!

Αυτοί που ζουν γενναίοι είναι ενάρετοι,κάνουν ένδοξες πράξεις και πέθαινουν αιώνια ξακουστοί....
    Μ.Αλέξανδρος...IV Crusade...
  •  19-10-2008, 19:23 45588 σε απάντηση της 45580

Απ: Διαφορετικό χρώμα ανα γραμμή σε datagridview

Μα... είναι απλό νομίζω. Χρησιμοποιώντας το property AlternatingRowsDefaultCellStyle.
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  20-10-2008, 16:44 45615 σε απάντηση της 45588

Απ: Διαφορετικό χρώμα ανα γραμμή σε datagridview

Έχεις δίκιο.Δεν το ήξερα.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Αυτοί που ζουν γενναίοι είναι ενάρετοι,κάνουν ένδοξες πράξεις και πέθαινουν αιώνια ξακουστοί....
    Μ.Αλέξανδρος...IV Crusade...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems