Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Otenet και DotNetNuke

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Άγγελος Ξυπολιάς. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 30-08-2005, 22:40. Υπάρχουν 21 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 2 (22 εγγραφές)   1 2 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-08-2005, 18:11 4707

    Smile [:)] Otenet και DotNetNuke

    Mε αυτό το post θα ήθελα να απλά να μοιραστώ την ικανοποίηση μου από το γεγονός ότι η Otenet υιοθέτησε .Net τεχνολογίες και συγκεκριμένα το DotNetNuke open source Portal Framework για την υλοποίηση των προτάσεων της στα πλαίσια του "Δικτυωθείτε ΙΙ" :   http://diktiothite.otenet.gr/ .
    Νομίζω ότι είναι σημαντικό και άξιο προσοχής το γεγονός υιοθέτησης .Νet τεχνολογιών για υλοποίηση Web Εφαρμογών και Portals από τον μεγαλύτερο ίσως ISP στην Ελλάδα.
    (Αν και πάλεψα σκληρά με τον εαυτό μου , τελικά θα υποκείψω στον πειρασμό να αναφέρω ότι ο υποφαινόμενος είχε την ευθύνη ανάπτυξης και υλοποίησης του project).


    Angelos Xipolias

    Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  27-08-2005, 15:24 4713 σε απάντηση της 4707

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Μπράβο Άγγελε,
    Όμορφο είναι και αρκετά λιτό...

    Δε μου λες όμως... Τι είναι; Που της ήρθε της OTEnet να φτιάξει αυτό το site; Σε τι της χρειάζεται; Είδα κι ένα corporate.otenet.gr το οποίο δεν μου δούλευε καλά (μάλλον δεν κατέβαινε το css για κάποιο λόγο ή έιχε κάποιο js error αν θυμάμαι καλά) και το οποίο δεν φαίνεται να είναι με DNN.

    Τι ρόλο παίζουν αυτά τα sites;

    Άσχετο με το θέμα μας (αλλά μια και πιάσαμε την OTEnet): Τα sites της OTEnet (όσα έχω δεί) είναι όλα "άθλια". Ειδικά το Portal τους (www.otenet.gr)! Πολύ φασαρία για το τίποτα... Δεν ξέρεις πόσο με χαλάει να μπαίνω σε ένα site και με το που μπαίνω να βομβαρδίζομαι από δεκάδες άσχετα πράγματα μεταξύ τους (και άσχετα και με το πρόβλημά μου) και από δεκάδες animations και flashάκια! Χάλια είναι...

    Anyway το καταλαβαίνω κάποιος "άσχετος" με το σπορ να φορτώνει ένα site του με ότι του κατέβει για κάθε πικραμένο, αλλά η OTEnet υποτίθεται ότι δεν είναι άσχετη με το σπορ...
    Που πήγε η λιτότητα; Η απλόιτητα; η φιλικότητα προς τον χρήστη; Τι το έχουμε "ανακαλύψει" το presonalization ρε αδελφέ;

    Anyway... Αν και δεν είμαι "οπαδός" του DNN για λόγους προωπικής "παραξενιάς", χαίρομαι που βλέπω νέα παιδιά (έχω αποκομίσει την αίσθηση ότι είσαι νέος στην ηλικία) να ασχολούνται και να πετυχαίνουν επαγγελματικά με ότι τους αρέσει. Κι εσένα φαίνεται να σου αρέσει πολύ και να το πιστεύεις αυτό που κάνεις...

    Keep up the good work
    rousso


    rousso
  •  27-08-2005, 15:36 4714 σε απάντηση της 4713

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Α... και μια ψιλοάσχετη ερώτηση:
    Αυτά τα αστεράκια δίπλα στο post (4 στα 5) πως τα βάλατε; Δεν βρίσκω το σχετικό "κουμπάκι"...
    rousso
  •  27-08-2005, 16:59 4718 σε απάντηση της 4714

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Στην κορυφή κάθε σελίδας δημοσιεύσεων υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει "Αξιολόγηση" και παρουσιάζει ένα μενού, που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αξιολογήσεις το thread.

    Το κουμπάκι δεν υπάρχει αν αυτός που έχει ξεκινήσει το thread είναι ο ίδιος που θέλει να το ψηφίσει και σαν αξιόλογο...

     

    George J.

     


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  27-08-2005, 17:20 4720 σε απάντηση της 4713

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Όλα τα Websites των επιχειρήσεων που θα δημιουργηθούν από την Otenet στα πλαίσια του προγράμματος "Δικτυωθείτε ΙΙ", θα γίνουν με DotNetNuke.
     Έχει γίνει πλήρης ενσωμάτωση του DotNetNuke στη Web Farm του Datacenter της Otenet και διασύνδεση με τα υπάρχοντα συστήματα billing και customer care. Έχει γίνει πλήρης εκμετάλευση των δυνατοτήτων του DNN (installation scripts, templates, skinnining, custom modules, localization) για εύκολη δημιουργία και υποστήριξη των sites. Επίσης και η e-commerce λύση είναι DNN module.
    Το συγκεκριμένο site http://diktiothite.otenet.gr/   είναι απλά ένα demo της Otenet για να δείξει πως περίπου θα είναι το site που θα δημιουργηθεί με το DNN. Το corporate.otenet.gr δεν είναι φυσικά DNN, αλλά από τα κλασικά sites της Otenet.
    Για το κεντρικό Portal της Otenet, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.
    Όσο για την ηλικία μάλλον κοντά είμαστε Γιάννη (5 χρόνια μικρότερός σου), και επαγγελματικά δόξα τω θεώ έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό ότι ήθελα μέχρι τώρα και δεν έχει σχέση με Web και DNN.  
    Για τα αστεράκια δεν έχω ιδέα, ίσως κάποιος moderator.

     

     


    Angelos Xipolias

    Xelixis.Net
    In .Net we Trust
  •  29-08-2005, 07:13 4728 σε απάντηση της 4720

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Μαάααλιστααα....
    Τώωωωρα καταάαααλαβα.....

    Η OTEnet θα "καταβάσει" προτάσεις για πελάτες της στο "δικτυωθείτε β" και θα τους φτιάξει τα sites!!!!..... (με DNN)... Και επειδή το έχουν πάρει σοβαρά το εγχείρημα φτιάξανε και demo για να πείθουν τον πελάτη για την ποιότητα της δουλειάς που θα του κάνουν....

    Και οι μικρές εταιρείες του χώρου τι θα κάνουν βρε παιδιά;;;;
    Μη σας πω για τους freelancers....

    Καλά αυτός ο ΟΤΕ δεν παίζεται...

    Εγώ νόμιζα ότι τζιράραρανε  μερικά εκατομύρια Ευρώ την ώρα... Τώρα μπαίνουν με open source στην αγορά των ΜΜΕ με λιγότερα από 10 άτομα προσωπικο για να τους φτιάξουν web sites!;!;!;!
    Ωραία...

    Εμένα πάντως αυτή έκφραση της κρατικοδίαιτης ιδιωτικής προτοβουλίας μου προκαλεί αηδία (μετα συγχωρήσεως)...

    Ή είσαι μεγάλος ή είσαιι μικρός. Τελικά η OTEnet πρέπει να μας πει τι είναι; Έιναι ο ISP του OTE; Ή μήπως είναι η Δέλτα της γειτονιάς; Ξεκίνησε ως ISP το 1997 και έστησε όλους τους κόβμους της στα τοπικά καταστήματα του ΟΤΕ. Το last mile η OTEnet το είχε φτιάξει τότε με... Ethernet! Οκτώ χρόνια αργότερα η OTEnet φιάχνει συγχρηματοδοτούμενα sites για MME... Έλεος!

    Εντάξει ο Ιωαννίδης είναι business man και τι άλλο θα έκανε (ορθώς σκεπτόμενος) ο άνθρωπος παρά να παίξει το παιχνίδι του ιδιωτικού τομέα. Ο Βουρλούμης όμως είναι πλέον "πολιτικό πρόσωπο"... Και είχε πει πρόσφατα ότι "ο ΟΤΕ μπορεί να αποβλέπει σε ένα λαμπρό μέλλον και να συμβάλει στην ευρύτερη ανάπτυξη της Ελλάδας αλλά γι’ αυτό έχει ανάγκη από την άμεση φροντίδα της κυβέρνησης. Πρέπει να γίνει μια πραγματικά ιδιωτική επιχείρηση". Έτσι συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας ο ΟΤΕ με τη βοήθεια της κυβέρνησης;;;

    Ωραία αντίληψη! Εμείς θα τα κάνουμε ΟΛΑ! Κι εσείς μικροί ελάτε να σας κάνουμε κι εσάς ένα site βρε παιδιά με το δικτυωθείτε.

    Αχ... Απογοήτευση...

    rousso

    υ/γ1: όλα εδώ πληρώνονται όμως...

    υ/γ2: Μακάρι να μην έχω καταλάβει καλά και να γράφω μπούρδες σε αυτό το post και θα ζηήσω και συγνώμη... Αλλά φοβάμαι ότι μάλλον καλά έχω καταλάβει...

    υ/γ3: Εγώ πάντως προτείνω σε όποιον το διαβάζει αυτό και θέλει να κατεβάσει πρόταση στο δικτυωθείτε να πάει να βρει έναν τύπο σαν τον Άγγελο (δεν του κάνω διαφήμιαση γιατί δεν τον ξέρω κιόλας) να του κάνει την ίδια δουλειά και ν' αφήσει τα λεφτά του στην αγορά όπου θα πιάσουν και λίγο τόπο... Γιατί αν μαζεύει η OTEnet το χρήμα και από το δικτυωθείτε, ποιος ξέρει πως θα το χρησιμοποιήσει αύριο υπερ της "ανταγωνιστικότητας"... (βλ: everything you pay can and will be used against you...)... Στο κάτω κάτω η OTEnet ας πάρει το χρήμα από το hosting που είναι και μέρος του core-business της...

    υ/γ4: Τελικά μπορώ να γίνω πολύ "κακός" ώρες ώρες...

     


    rousso
  •  29-08-2005, 07:18 4729 σε απάντηση της 4718

    Απ: Otenet και DotNetNuke

     gcapnias wrote:
    Το κουμπάκι δεν υπάρχει αν αυτός που έχει ξεκινήσει το thread είναι ο ίδιος που θέλει να το ψηφίσει και σαν αξιόλογο...

    Εγώ πάντως Γιώργο δεν το ξεκίνησα το thread και δεν μπορώ και να το αξιολογήσω. Εξ' ου και η απορία μου...

    Ισως να μην μου εμφανίζετα τιο "κουμπάκι" επειδή έχω postάρει κι εγώ; Δεν ξέρω... 

    thanks
    rousso


    rousso
  •  29-08-2005, 12:24 4751 σε απάντηση της 4728

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Υπερβάλλεις λιγάκι για τον ΟΤΕ. Άσε που και η Forthnet κάνει την ίδια δουλειά. Στόχος του "Δικτυωθείτε" είναι να ανανεώσουν τους υπολογιστές τους οι μικρές εταιρείες και να μπουν στο Internet. Μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από πληροφορική, και οι οποίοι δεν θα ασχολούνταν με το Internet διαφορετικά. Πάρε σαν παράδειγμα μια πανσιόν ή μικρό ξενοδοχείο σε ένα νησί, ένα κατάστημα ρούχων ή ... τη Δέλτα της γειτονιάς. Στόχος δεν είναι να ενισχυθεί η εγχώρια αγορά πληροφορικής. Αν ο ΟΤΕ μπορεί να δώσει μερικές από τις υπηρεσίες του πακέτου με μικρό κόστος, σε μια καλή ποιότητα, γιατί όχι?

    Θα μου πεις, γιατί είναι ο ΟΤΕ, γιατί θα έβγαζε απείρως περισσότερα χρήματα αν φρόντιζε να διαδώσει τις DSL αντί να τις εμποδίζει, αλλά από την άλλη, σκέψου ποιοί "σύμβουλοι" θα φτιάξουν τα sites όσων συμμετέχουν στο "Δικτυωθείτε": Τα μαγαζάκια της γειτονιάς, τα οποία μπορεί άνετα να φάνε όλο το ποσό της χρηματοδότησης και να δώσουν μία σελίδα με φωσφοριζέ χρώματα και μία φόρμα επικοινωνίας η οποία στέλνει ... email.

    Όχι ότι εμποδίζει τίποτα τον ΟΤΕ να πάρει τα χρήματα και μετά να βάλει αρχάριους να φτιάξουν τα sites. Δεν θα είναι και ο πρώτος ISP που θα το κάνει αυτό  ...


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  29-08-2005, 13:47 4759 σε απάντηση της 4751

    Απ: Otenet και DotNetNuke

     pkanavos wrote:
    Υπερβάλλεις λιγάκι για τον ΟΤΕ. Άσε που και η Forthnet κάνει την ίδια δουλειά. Στόχος του "Δικτυωθείτε" είναι να ανανεώσουν τους υπολογιστές τους οι μικρές εταιρείες και να μπουν στο Internet. Μιλάμε για ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από πληροφορική, και οι οποίοι δεν θα ασχολούνταν με το Internet διαφορετικά. Πάρε σαν παράδειγμα μια πανσιόν ή μικρό ξενοδοχείο σε ένα νησί, ένα κατάστημα ρούχων ή ... τη Δέλτα της γειτονιάς. Στόχος δεν είναι να ενισχυθεί η εγχώρια αγορά πληροφορικής. Αν ο ΟΤΕ μπορεί να δώσει μερικές από τις υπηρεσίες του πακέτου με μικρό κόστος, σε μια καλή ποιότητα, γιατί όχι?

    Θα μου πεις, γιατί είναι ο ΟΤΕ, γιατί θα έβγαζε απείρως περισσότερα χρήματα αν φρόντιζε να διαδώσει τις DSL αντί να τις εμποδίζει, αλλά από την άλλη, σκέψου ποιοί "σύμβουλοι" θα φτιάξουν τα sites όσων συμμετέχουν στο "Δικτυωθείτε": Τα μαγαζάκια της γειτονιάς, τα οποία μπορεί άνετα να φάνε όλο το ποσό της χρηματοδότησης και να δώσουν μία σελίδα με φωσφοριζέ χρώματα και μία φόρμα επικοινωνίας η οποία στέλνει ... email.

    Όχι ότι εμποδίζει τίποτα τον ΟΤΕ να πάρει τα χρήματα και μετά να βάλει αρχάριους να φτιάξουν τα sites. Δεν θα είναι και ο πρώτος ISP που θα το κάνει αυτό  ...

    Δεν έχω αντίρρηση σε αυτά που λες....

    Απλά μου τη σπάει να βλέπεω όλους να λένε "δε βαριέσαι, ας το βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα"... Η Forthnet δεν είναι το ίδιο πράγμα με την OTEnet. Η Forthnet μπορεί να είναι spin-off του τεχνολογικού πάρκου Κρήτης αλλά πάντα ήταν "ιδιοτικο-οικονομική" επιχείρηση! O OTE είναι μια ακόμα παράτυπα προστατευόμενη "πρώην" κρατική επιχείρηση η οποία εκτός από τον επιχειρησιάκό ρόλο της έχει και ένα θεμσικό ρόλο. Αποτελεί το μακρύ χέρι του κράτους στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και δεν μπορεί να σκέφτεται όπως η Microsoft. Ο Bill Gates έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που κάνει κι ας λένε ότι κάνει αθέμιτo ανταγωνισμό... Αν κάνει και στον βαθμό που κάνει θα τον "πληρώσει"... Ο ΟΤΕ όμως δεν έχει αυτό δικαίωμα... Θα απεκδυθεί πρώτα τον κρατικό προστατευτικό μανδύα και μετά ας κάνει "ντου" σε όποια αγορά θέλει...

    Σάφώς και δεν φτιάχτηκε το δικτυωθείτε για να τονωθεί η αγορά πληροφορικής... Για τρέχα ρώτα όμως και την αγορά πληροφορικής να δούμε τι θα σου πει; Για ρώτα και το Υπ.Αν. να δεις ότι το αμεσότερο αποτέλεσμα του Δικτυωθείτε στην ανταγωνιστικότητα αφορά το αποτέλσμα που θα έχει στην ίδια την αγορά πληροφορικής και το μακροπόθεσμο αποτέλεσμά του θα είναι η επίδραση που θα έχει στην ανταγωνιστικότητα όσων επιχειρήσεων το αξιοποιήσουν στην σωστή κατεύθυνση...

    Το γεγονός ότι κάποιοι (ίσως και οι περισσότεροι) θα "μαγειρέψουν" τις προτάσεις και χρηματοδοτήσεις του Δικτυωθείτε δεν νομιμοποιεί τον ΟΤΕ να επιτέπει στην θυγατρική του να κάνει business plans για το πως θα εκμεταλευτεί εμπορικά το πρόγραμμα. Δεν κάνουν τίποτα παράνομο οι άνθρωποι... Έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να μπούνε να σαρώσουνε κι αυτή την αγορά... Ηθικό δικαίωμα δεν έχουν κατά την γνώμη μου και αυτό όχι μόνο "υποβαθμίζει" στα δικά μου μάτια την OTEnet και το management team της αλλά και μου εγείρει ερωτηματικά για την καθαρότητα του επιχειρησιακού τους στόχου και την ορθότητα (για να μην πω την τήρηση) του εταιρικού τους mission statement)...

    Είμαι όντως υπερβολικός όπως είπες... Το ξέρω... Η υπερβολή είναι ένας εύκολα παρεξηγήσιμος τρόπος που χρησιμοποιούμε συχνά εμείς οι κρητικοί για να τονίσουμε τα επιχειρήματά μας... Δεν καταφέρνω πάντα να την αποφύγω και μια και δεν την απέφυγα και αυτή την φορά, αν μη τι άλλο την ομολογώ καθώς την στηρίζω...

    φιλικά
    rousso

    υ/γ: Δεν θα άλλαζαν πολλά πράγματα αν η OTEnet δεν "έμπαινε" δυναμικά στο δικτυωθείτε... Απλά δεν θα μου έδινε εμένα (και ίσως και άλλων) την αφορμή να σκεφτώ ότι η OTEnet φαίνεται να λειτουργεί σαν μπακάλικο και όχι σαν μεγάλο μαγαζί με υπερεθνικό όραμα και ρόλο... Αυτό βέβαια είνα gut-feeling και πολύ πιθανό να λέω βλακείες... Αλλά έτσι το βλέπω τώρα που το γράφω... Είμαι πρόθυμος να αλλάξω γνώμη αν λάβνω τα κατάλληλα ερεθίσματα...

     


    rousso
  •  29-08-2005, 13:58 4761 σε απάντηση της 4759

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Δεν έχω υπόψη καμμία δήλωση του Υπουργείου Ανάπτυξης (αποφεύγω γενικώς τις ειδήσεις, με τσαντίζουν) αλλά αν χρησιμοποιούν το "Δικτυωθείτε" για να δώσουν δεκανίκι στις εταιρείες πληροφορικής, κλαύτα. Τουλάχιστον με τα ευρωπαϊκά και τα ΠΑΒΕ χρηματοδοτούσαν κάποια σημαντικά έργα (κι ας πήγαιναν χαμένα). Το "Δικτυωθείτε" είναι σε επίπεδο "μαγαζί της γειτονιάς". Βραχυπρόθεσμο όφελος θα έχουν μόνο τα μικρομάγαζα ή οι ελεύθεροι επαγγελματίες που θα φτιάξουν τα sites. Λογικά, τα χρήματα (3125€ μέγιστο για δύο χρόνια ανά συμμετοχή) δεν είναι αρκετά για να ενδιαφέρουν τους ISPs ή εταιρείες σαν τον ΟΤΕ. Εκτός κι αν δεν μπορούν να σκεφτούν άλλο τρόπο να πουλήσουν υπηρεσίες (π.χ. φθηνότερες συνδέσεις/hosting για να τραβήξεις χρήστες). Οπότε μιλάμε πάλι για την ίδια ιστορία με τα ευρωπαϊκά προγράμματα.


    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  29-08-2005, 14:36 4767 σε απάντηση της 4761

    Απ: Otenet και DotNetNuke

     pkanavos wrote:
    ...αλλά αν χρησιμοποιούν το "Δικτυωθείτε" για να δώσουν δεκανίκι στις εταιρείες πληροφορικής, κλαύτα.

    Smile [:)] δεν νομίζω ότι "το χρησιμοπιούν" γι' αυτό το σκοπό, αλλά όπως φαντάζομαι θα ξέρεις κι εσύ ότι... "η ζωή είναι σκληρή χωρίς Soupline" Smile [:)]

    rousso

     


    rousso
  •  29-08-2005, 22:14 4780 σε απάντηση της 4767

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το DNN είναι απείρως καλύτερη επιλογή για τα sites του δικτυωθείτε από τις ανεξάρτητες χαζομάρες που χρησιμοποιούσανστην πλειοψηφία τους αυτά τα sites. Τουλάχιστον αν αύριο μεθαύριο κάποιος από αυτούς φύγει από την otenet και πάει στον rousso για ανανέωση, θα ξέρει με τι έχει να κάνει και θα είναι η δουλειά του πολύ πιο εύκολη.
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  30-08-2005, 06:53 4796 σε απάντηση της 4780

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Smile [:)] Το DNN μια χαρά είναι... Η OTEnet δε μου γεμίζει το μάτι πλέον... Wink [;)] Νομίζω ότι πρέπει να πάρουνε τη HOL να τους κάνει λίγο consulting... Χαχα Smile [:)]

    Α.... και μην παρεξηγηθώ... Πελάτης της OTEnet είμαι! Όλα κι όλα, σαν ISP σκίζει, κι έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Κι αμα θες να κάνεις και business μια χαρά ανοικτόμυαλοι είναι και ξεπερνάνε τα προβλήματα σε dt (σε αντίθεση με την γραφειοκρατία που έχω αντιμετωπίσει από την Forthnet από την οποία όποτε ζήτησα προσφορά για κάτι "περίεργο" όσο την είδατε εσείς άλλο τόσο την είδα κι εγώ)...

    Αλλά πείτε μου! Μπείτε στα sites των τριών μεγαλύτερων ISPs στην Ελλάδα (otenet, forthnet και hol) να δείτε ποιοί ξένουν ποιοί είναι και τι θέλουν από το site τους! Η HOL τελεία και παύλα.. Το site της Forthnet είναι πιο αξιοπρεπές από εκείνο της OTEnet αλλά πάνω κάτω έχει τα ίδια προβλήματα...

    Εγώ πάντως αν ήταν να πάω σε ISP για να δικτυωθώ με το "δικτυωθείτε" σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα στην OTEnet... Η Forthnet αγόρασε κάποτε το team της HellasNet και μαζί του πήρε και τη χάρη που κουβάλαγε το team αυτό. Για τη HOL δεν λέω τίποτα... Οι άνθρωποι είναι συγκροτημένοι.... Δείτε μόνο το site τους...

    Δεν θα έδινα σε κάποιον που δεν ξέρει να φτιάξει το δικό του site να μου φτιάξει κι εμένα το δικό μου..

    Αν η OTEnet έβγαινε κι έλεγε "παιδιά ελάτε να σας βάλουμε στο δικτυωθείτε και κοιτάξτε συνεργαζόμαστε με τον τάδε "Άγγελο incorporated" και τους τάδε γάτους "στα web" και να κι ένα demo να δειτε τι καλή δουλειά που θα σας κάνουν και θα σας βάλουμε κι εμείς hosted στο datacenter μας".... τότε θα πήγαινα με κλειστά τα μάτια γιατί θα ήταν πειστικοί ότι βγήκαν στην αγορά για να προσφέρουν  λύσεις κι όχι για να μαζέψουν χρήμα...

    Αν είναι όμως να μου το φτιάξουν οι ίδιοι... Άστο καλύτερα...

    Έχουμε ξεφυγει βέβαια τελείως από το θέμα, αλλά τα μπράβο στον Άγγελο τα είπαμε κι έχω πιάσει το φτυάρι για την OTEnet τώρα...

    Anyway... Αν τα διαβάζει κανείς αυτά από την OTEnet θα έχει φρικάρει... Και με ξέρουν κιόλας κάμποσα παλικάρια εκεί από την "κορυφή" μέχρι τα "πληκτρολόγια"...

    Τι να κάνω όμως... Αυτή είναι η γνώμη μου... Κι αφού δεν κρατάω το στόμα μου κλειστό θα μου τα ψάλουν όταν με δουν... Πάντως η "γκρίνια" μου δεν έχει να κάνει με το DNN ούτε με την επιλογή της OTEnet να το χρησιμοποιήσει για το δικτυωθείτε... Έχει να κάνει (επαναλαμβάνω και διευκρινίζω) με το γεγονός ότι μου χτυπάει άσχημα στο μάτι η OTEnet (που δεν κάνει για web development κατά την άποψή μου) να βγαίνει με πακέτο για το δικτυωθείτε και μάλιστα με το Open Source DNN (όπως δηλαδή ακριβώς θα "έβγαινε" στην αγορά κι ένα πολύ πολύ μικρότερο μαγαζί) για να πάρει κι αυτή το μερίδιο που της αναλογεί, (λες και δεν έχει core-business να κινήσει)... Δεν είναι κακό.. Εμένα μου κάθεται στραβά γιατί θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδο πράγμα με πιο "κομψό" τρόπο (όπως π.χ. μέσα από συνεργασίες με εξειδικευμένες στο web design εταιρείες, της οποίες και η ίδια θα προωθούσε μέσα από το εμπορικό δίκτυό της)...

    Εξάλλου κάθε άλλο παρά σύμβουλος (πόσο μάλλον καλός σύμβουλος) για εταιρικές παρουσιάσεις στο Internet είμαι, οπότε αν έχετε σκοπό να αξιοποιείσετε το δικτυωθείτε καλό είναι να το ψάξετε οι ίδιοι το θέμα και να αγνοήσετε τους "αφορισμούς" μου σε αυτό το tread...

    Την καλημέρα μου,
    rousso

     

    υ/γ: ώρες ώρες με τρώει η γλώσσα μου... Καλύτερα να μην άρχιζα να γράφω αυτές τις "βλακίες" εδώ.. Άντε τώρα, καλά ξεμπερδέματα...


    rousso
  •  30-08-2005, 11:24 4799 σε απάντηση της 4796

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Παιδιά συγνώμη που θα σας βγάλω λίγο εκτός (αρχικού θέματος) αλλά γιατί να κοιτάξω για datacenter + host services στην Ελλάδα όταν
    στο εξωτερικό οι τιμές και οι όροι απλά δεν συγκρίνονται ;

     

    Παρεπιπτόντως αυτό το έχετε ακούσει στην Ελλάδα :

    If we fail to maintain 99.9% availability of your site, please contact us and request a credit of 5% off that month's hosting fee. You can apply your credit to the purchase of any of our products and services. The only instances where we cannot offer you a credit are when interruptions are caused by scheduled maintenance; errors from your own custom scripting or coding; or outages that do not affect the appearance of your Web site but merely affect access to your site (such as FTP and email).

     

    Οπότε γιατί να πάω σε Έλληνα provider ; Για να μου πίνει το αίμα με το καλαμάκι και να συνεισφέρω στην συντήρηση του μπάχαλου που ονομάζει εταιρεία ;
    Ξέρω, ξέρω τα παραλέω ...


    Πάνος Αβραμίδης
  •  30-08-2005, 11:32 4800 σε απάντηση της 4799

    Απ: Otenet και DotNetNuke

    Γιατί αγαπητέ, αν το σουβλάκι-ξιφίας είναι το μισό από το προβλεπόμενο μέγεθος, εσύ θα επιστρέψεις τα χρήματα? Wink [;)]

    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Σελίδα 1 από 2 (22 εγγραφές)   1 2 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems