για να καταλαβω σιγουρα σωστα, θες μεσα απο εφαρμογη windows να συμπληρωνεις πεδια και να κανεις upload αρχεια σε site? παραδειγμα του ικα?
καταρχας νομιζω (δεν ειμαι asp.net ιδικος) θα πρεπει να κανεις web service νομιζω, αλαλ και αυτος να μην ειναι ο τροπος πως εισαι σιγουρος οτι το site θα ειναι παντα ετσι οπως τωρα και δεν θα αλλαξει το παραμικρο? με την οποιαδηποτε αλλαγη αν καταφερεις να κανεις κατι τετοιο απο την εφαρμογή σου σιγουρα μετα θα σκασει. πρεπει να εισαι απο πανω συννεχεια να αλλαζεις κωδικα και να προσπαθεις να προσαρμωστεις στις ιδιαιτεροτητες του site!
για το ικα δεν μπορεις να στελνεις τα αρχεια και με email? αυτο ειναι πολυ ποιο ευκολο αν σου κανει...για το αλλο πρεπει να σου απαντησει καποιος που ξερει και asp.net πολυ καλα και webservice, εγω οταν εφτιαξα κατι τετοιο ειχαμε δικο μας site-server βαλαμε ενα webservice και η εφαρμογή desktop "μιλουσε" με το webservice μας και ετσι ολα ηταν οκ, αλλα αυτο απαιτει οπως ειπα να εχεις φτιαξει εσυ και την server μερια ωστε να κανεις και την desktop, ή τουλαχιστον να εχεις καποιον μεσα να σου πει τι schema δεχονται τα δεδομενα, αν εχουν webservice ...... δεν ξερω μου φαινεται με το ΙΚΑ πολυ χλομο.....
καλη τυχη αμα καπιος συναδελφος σου δωσει λυση, περιμενω κι εγω να την διαβασω με αγωνια :)
(UPDATE)
νομιζω σου βρηκα κατι
Για δες ομως αυτο εδω, καποιος ηθελε το ιδιο πραμα ακριβως, και του δωσαν ενα Link στο MSDN (πρεπει να το εγκαταστησω τωρα να το δω κι εγω)
http://www.experts-exchange.com/Programming/Misc/Q_21112458.html
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-