Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

use dll's απο class library που έφτιαξα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò DaltonGR. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 18-03-2009, 22:42. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-03-2009, 11:12 49212

use dll's απο class library που έφτιαξα

Καλημέρα,
    Θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας. Στην εφαρμογή που φτιάχνω για pda έχω διάφορες κλάσεις (9 για την ακρίβεια) κάθε μια απο τις οποίες κάνει και κάτι, όπως αποστολή ή λήψη δεδομένων, αποθήκευση σε βάση κτλ. Σκέφτομαι να δημιουργήσψ ένα dll για όλες αυτές τιε κλάσεις και μετά να τις σρησιμοποιώ με reference μέσα απο την εφαρμογή, εκτός του ότι και η επόμενες εφαρμογές μπορούν να τις χρησιμοποιούν. Είναι σωστή η λογική μου ή δεν χρειάζεται; Προστατεύεται κάπως ο κώδικας έτσι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  •  18-03-2009, 19:39 49383 σε απάντηση της 49212

Απ: use dll's απο class library που έφτιαξα

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms973231.aspx#assenamesp_topic4

Από εκεί σου δίνω το παρακάτω

Security

An assembly is the unit at which security permissions are requested and granted. Assemblies are also the level at which you establish identity and trust. The .NET Framework provides two mechanisms for this level of assembly security: strong names and Signcode.exe. You can also manage security by specifying the level of trust for code from a particular site or zone.

Signing an assembly with a strong name adds public key encryption to the assembly. This ensures name uniqueness and prevents substituting another assembly with the same name for the assembly that you provided.

The signcode.exe tool embeds a digital certificate in the assembly. This allows users of the assembly to verify the identity of the assembly's developer by using a public or private trust hierarchy.

You can choose to use either strong names, Signcode.exe, or both, to strengthen the identity of your assembly.

The common language runtime also uses internal hashing information, in conjunction with strong names and signcode, to verify that the assembly being loaded has not been altered after it was built.

•  18-03-2009, 22:42 49394 σε απάντηση της 49383

Απ: use dll's απο class library που έφτιαξα

H φράση "προστασία του κώδικα" μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. Στην περίπτωση του άρθρου, αναφέρεται στο πως μπορείς να προστατέψεις το assembly σου από αλλαγές που θα γίνουν απ' έξω (πχ με κάποιον hex editor). Δεν εμποδίζει κάποιον να το αντιγράψει χωρίς την άδειά σου ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος το "πειράξει" - εφόσον έχει γίνει signed - θα είναι πλέον invalid και δεν θα φορτώνει.
    Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems