σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου cap! Ειδικά αυτή την ώρα έχω ανάγκη από προτάσεις γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψή μου!
Μόλις επικοινώνησα με τον hoster μου και μου απάντησε ότι το service pack 1 είναι εγκατεστημένο! Καμιά άλλη πρόταση;
Θα περιγράψω λεπτομερώς τι έχω κάνει μήπως είναι προγραμματιστική γκάφα και δεν δουλεύει το toolkit (αν και τοπικά όλα βαίνουν καλώς)
1) Κατέβασα το .dll του toolkit και το έβαλα μέσα στο bin folder.
2) Φόρτωσα τα controls από το .dll στην toolbar
3) using στο πρόγραμμά μου και add assembly στο web.config file(αυτό γινόταν και τοπικά στην asp σελίδα έτσι και αλλιώς
4) Φυσικά drag n drop από την toolbar τον toolkitscriptmanager
5) και τέλος reference στα System.web.extensions.dll, System.Web.Extensions.design.dll από την default διαδρομή που είναι η
"C:\Program Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\v3.5\System.Web.Extensions.dll" και η "C:\Program Files\Reference Assemblies\Microsoft\Framework\v3.5\System.Web.Extensions.design.dll"
επίσης δοκίμασα να τις κάνω copy paste στο bin φάκελο αυτές τις δύο βιβλιοθήκες και να τις κάνω reference από εκεί!!!!
ΥΓ1: Δεν είναι πολύ περίεργο που τοπικά τρέχουν και στον hoster όχι;
ΥΓ2: Μήπως να αλλάξω hoster; ( στο ixwebhosting.com έχω πάρει)
Edit: Μόλις τώρα δοκίμασα ένα παράδειγμα στον hoster μου με popup extender αντί για modalpopup extender που έχει το site και δούλεψε!!! μήπως πρέπει να βάλω κάποια attributes στο modalpopup για να δουλέψει στον hoster;
Ο κώδικας που έχω χρησιμοποιήσει με το modalpopup είναι ο εξής:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
| </asp:Hyperlink runat="server" ID="LoginHyperlink" Text="Login">
<asp:Panel ID="panelLogin" runat="server" CssClass="panelPopUp" style="display:none;">
<div align="right">
<asp:Hyperlink ID="cancelBtn1" runat="server" ImageUrl="~/images/exit_btn.png">
</asp:Hyperlink>
</div>
<div align="center">
<asp:Login ID="login1" runat="server" CssClass="loginControl">
</asp:Login>
</div>
</asp:Panel>
<asp:ModalPopupExtender ID="ModalPopupExtender1" runat="server"
PopupControlID="panelLogin" TargetControlID="LoginHyperlink"
CancelControlID="cancelBtn1" BackgroundCssClass="modalpopup">