Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Hosting ASP.NET pages

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò silot. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος silot στις 10-06-2010, 17:48. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-06-2010, 19:29 59024

Hosting ASP.NET pages

Καλησπέρα

Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πόσο κόστιζει για ένα χρόνο το hosting ενός ASP.NET application και μερικούς providers που κάνουν αυτή την δουλεια? Επίσης σε περίπτωση που ενδιαφέρομαι εγώ σαν ιδιώτης να κάνω hosting σελίδες πόσο κοστίζει να νοικιάσω έναν windows server?Έχω ακούσει ότι είναι πολύ πιο ακριβά να νοικιάσεις έναν windows server από έναν linux server.

Ευχαριστώ.
  •  07-06-2010, 19:41 59025 σε απάντηση της 59024

Απ: Hosting ASP.NET pages

Με κλειστά μάτια θα σου πρότεινα την xelixis.
    Πολύ καλή υποστήριξη και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Φιλάρετος Σεβαστιάδης.

Albert Camus: Life is the sum of your choices.

•  07-06-2010, 21:55 59028 σε απάντηση της 59025

Ευχαριστώ για την βοη8εια
  •  07-06-2010, 22:18 59029 σε απάντηση της 59028

Είμαι πελάτης (και συνεργάτης πλέον) της xelixis, την οποία έχω αξιοποιήσει σε δύο πελάτες μου και έχω πάρει και λειτουργήσει από αυτή πάνω από 8 dedicated servers στο σύνολο. Δεν θέλω να ακουστεί σαν διαφήμιση - απλά μια πρόταση βάσει εμπειρίας. Δες εδω: http://www.xelixis.net/CloudHostingServices/CloudServers/CloudServersPlans.aspx για πλάνα dedicated VPS hosting σε Ελληνικό datacenter. Υπάρχουν αντίστοιχα πλάνα για shared hosting, καθώς και πλάνα dedicated/vps σε datacenters του εξωτερικού. 
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  07-06-2010, 22:20 59030 σε απάντηση της 59029

Α, γενικά για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου: Ναι, είναι ελαφρώς πιό ακριβή η μίσθωση ενός Windows server από τους αντίστοιχους σε linux, χωρίς όμως τεράστιες διαφορές στο συνολικό κόστος. Αυτό ισχύει τόσο για shared οσο και για dedicated hosting σενάρια.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  08-06-2010, 12:19 59036 σε απάντηση της 59030

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Θα το κοιτάξω λίγο το θέμα να δω τι παιζει με τα shared και τι με τα dedicated hosting σεναρια και αν μου δημιουργηθουν περαιτέρω απορίες θα τις ανεβάσω.
  •  08-06-2010, 13:11 59039 σε απάντηση της 59036

Καλησπέρα και πάλι

Κοίταξα το site που μου προτείνατε για hosting services.Βάσικα είδα τα Cloud Hosting Plans στο site της εταιρίας και έχει υπηρεσίες για 1, 5, 15, 30 sites και τις αντιστοιχές τιμές τους.Θέλω να καταλάβω δυο πραγματάκια όσον αφορά το cloud hosting:

1)Σε περίπτωση που ανεβάσω ένα site σε cloud hosting θα μπορω να έχω πλήρη πρόσβαση στην διαχείρηση του site??Δηλαδή εάν θέλω να προσθέσω κάποια επιπλέον αρχεία στο site (π.χ έχω ενα asp.net web application και θέλω να προσθέσω μια aspx σελιδα) θα μπορώ να το κάνω. Επίσης εάν το site είναι δυναμικό και έχω μια βάση SQL Server θα μπορώ να διαχειριστώ τον SQL Server??

2) Σε περίπτωση που ανεβάσω ένα site σε cloud hosting αυτό κοστίζει 25 euros. Αν θέλω να ανεβάσω και δεύτερο site θα πρέπει να πληρώσω το πακέτο των 5 sites ή μπορώ να νοικίασω 2ο cloud hosting και να πληρώσω άλλα 25 ευρώ. Από οτι κατάλαβα για κάθε site που θα ανεβάζω η χρέωση για ένα χρόνο ειναι 25 ευρώ.

Ευχαριστώ.
  •  08-06-2010, 14:58 59040 σε απάντηση της 59039

Γενικά, για το (1), όλες οι εταιρίες hosting σου δίνουν FTP και κάποιο control panel από το οποίο μπορείς να διαχειριστείς το site σου (η xelixis δίνει το dotnetpanel). Ετσι, μπορείς π.χ. να ανοίγεις email accounts (αν το plan σου δίνει το δικαίωμα να έχεις παραπάνω από 1, ή επιπρόσθετα ftp accounts - π.χ. για να κάνουν upload οι πελάτες σου).

Για το (2), ο,τι λένε τα plans. Είτε το πακέτο των 5 είτε 2 πακέτα των 1. Αυτό ισχύει σε όλα τα hosting plans, ανεξαρτήτως εταιρίας.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  10-06-2010, 17:48 59072 σε απάντηση της 59040

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις σας και την βοηθειά σας.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems