Προσπαθώ να δημιουργήσω τα δικά μου tt αρχεία ,σε ένα asp.net mvc 2 project, ώστε να μπορώ να δημιουργώ τα custom view μου. Ακολουθώ την μεθοδολογία που έδωσε ο Scott Hanselman σε αυτό το videaki ->
http://channel9.msdn.com/blogs/matthijs/aspnet-mvc-2-ninja-black-belt-tips-by-scott-hanselman (Από το 10:00 μέχρι το 22:30, δημιουργία νέου tt στο 17:35). Όταν πάω όμως να δημιουργήσω ένα view, είτε με δικό μου tt είτε με αυτά που έφερα με drag'ndrop μέσα έχω σφάλματα.
Στην περίπτωση δημιουργίας κάποιας λίστας μου βγάζει -> (c:\Users\myuse\AppData\Local\Temp\xzmwlbos.0.cs(5,18): error CS0234: Compiling tranformation: THe type or namespace 'Data' doe not exist in the namespace 'System' (are you missing an assembly reference?))) Στην ουσία στα σημεία που κάνει import
<#@ import namespace="System.Data.Objects.DataClasses" #>
<#@ import namespace="System.Data.Linq.Mapping" #>
Έχω κάνει add reference όλα τα system.data σχετικά dll, έχω δοκιμάσει να τα κάνω add μέσω <#@ assembly name="System.Data" #> αλλά πάλι παίρνω λάθη.
Στην περίπτωση ενός edit,create.. view το δημιουργεί αλλά δεν έχει τρέξει σωστά το template και δεν έχει δημιουργήσει το κομμάτι που αφορά το bind του αντικειμένου που επέλεξα ως view data class.
Να παραθέσω ακόμα ότι:
- Τρέχω το VS ως administrator
- Πριν λίγε μέρες που το είχα δοκιμάσει μου έκανε τα ίδια και μετά από ένα restart στα windows έπαιξε (με restart στο VS δεν έκανε τπτ)
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Νομίζω ότι ή πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της κατηγορίας και από webforms να γίνει asp.net ή να γίνει μια νέα κατηγορία asp.net mvc.