Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μερικές φορές βρίσκεις διαμάντια στις αγγελίες ...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Nassos.NET στις 09-12-2005, 11:20. Υπάρχουν 22 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (23 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-10-2005, 20:10 6443 σε απάντηση της 6442

Απ: Μερικές φορές βρίσκεις διαμάντια στις αγγελίες ...

axaros wrote:

Για αγγελίες δεν ξέρω εν πάσει περιπτώση αλλά βρήκα τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας για το 2005 :
    http://greatplacetowork-europe.com/best/lists.php?year=2005&idListName=gr&detail=1&order=rank

Κρίμα τα παράπονά μας δηλαδή. Αφού μέσα στα πρώτα 20 καλύτερα περιβάλλοντα υπάρχει και εταιρεία πληροφορικής. Βουρ λοιπόν ... Stick out tongue [:P]
    Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...
  •  25-10-2005, 20:25 6446 σε απάντηση της 6443

Όντως, όντως !!! Είμαστε παλιοχαρακτήρες !!!!Stick out tongue [:P]

Πάνος Αβραμίδης
  •  25-10-2005, 23:24 6452 σε απάντηση της 6446

Ντροπή σας και μην το γελάτε κύριοι! Όσο καιρό δούλεψα στην Exodus, και εταιρικά πάρτυ γίνονταν, και χριστουγεννιάτικες γιορτές και ταινίες παίζανε που και που. Και τα πιο χλυδάτα γραφεία που έχω δει ποτέ σε εταιρεία πληροφορικής έχουν. Και δεν φοβούνται να ασχοληθούν με καινούριες τεχνολογίες, κάτι που δεν μπορώ να πω για πολλές άλλες εταιρείες. Ό,τι άλλα προβλήματα μπορεί να έχει η συγκεκριμμένη εταιρεία, το περιβάλλον εργασίας είναι ΠΡΩΤΟ.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-10-2005, 23:30 6453 σε απάντηση της 6446

Να θυμίσω / παρακαλέσω μόνο να μην επεκταθούμε σε καταστάσεις συγκεκριμένων εταιριών πέραν της αναφοράς που έγινε, βάσει και του κανονισμού λειτουργίας της περιοχής, που αντιγράφω παρακάτω:

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να εισάγετε δημοσιεύσεις σχετικές με θέματα που σας απασχολούν σχετικά με τον τομέα της εργασίας σας ή τα δικά σας, προσωπικά εργασιακά θέματα, υπό τον όρο να μην γίνεται καμία αναφορά σε συγκεκριμένη εταιρία / πρόσωπα / καταστάσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν δυσφήμιση για τον εργοδότη σας ή τρίτες εταιρίες / πρόσωπα. (Θα είμαστε εξαιρετικά αυστηροί σε αυτό). Επίσης να τονίσουμε ότι αναφορές σε εσωτερικά θέματα οργανισμών / εταιριών καλό θα ήταν, αν γίνονται χωρίς να θίγουν κάποιον, να αναφέρονται όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα και να μην παραπέμπουν σε καμία περίπτωση σε συγκεκριμένα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  25-10-2005, 23:39 6454 σε απάντηση της 6453

Και είχαν και καφετιέρες σε κάθε όροφο! Υπήρχαν ημέρες που έπινα τόσο καφέ που τα έβλεπα όλα διπλά! Και αν νομίζετε ότι ο καφές θεωρείται δεδομένος για μια εταιρεία πληροφορικής, ΧΑ! Έχω δουλέψει και σε εταιρεία που είχε αυτόματο μηχάνημα με 50άρικο για τον καφέ!
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  26-10-2005, 09:21 6468 σε απάντηση της 6454

Καλά πες τον καφέ να τον πληρώνεις ... Αλλά το νερό ...
    Ήμουνα σε εταιρεία που πλήρωνες και το νερό ρε παιδιά τι λέμε τώρα !!!!

Πάνος Αβραμίδης
  •  26-10-2005, 09:47 6471 σε απάντηση της 6468

Εγώ θα λεγα να μην τα πιστεύετε και πολύ αυτά. Βγαίνουν από ερωτηματολόγια που δίνονται στους υπαλλήλους. Οι περισσότεροι όμως δεν συμπληρώνουν την αλήθεια μιας και υπάρχουν ερωτήσεις που προσδιορίζουν το άτομο που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο, οπότε δεν είναι στην ουσία ανώνυμα. Πάρτε για παράδειγμα μια τράπεζα που είναι στη λίστα (μην αναφέρω όνομα). Μα καλά εκεί τους λυώνουν και βγήκαν με καλό περιβάλλον?
  •  09-12-2005, 11:20 7724 σε απάντηση της 6311

Ας μαζευτούμε λοιπον ολοι εμεις και να στεισουμε, μια εταιρεια (Over the internet), και παμε να τους παρουμε τα σωβρακα!!!! :-) . Εγω ειμαι απο τους τυχερους, απο αυτα που διαβαζω, και καφεδακι εχει τσαμπα, και μαλιστα απο ολων των ειδων, και νερακι, και νεες τεχνολογιες, εδω θα γερασω μου φαινετε!!!!loool :-)

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
    Winston Churchill

"Quality means doing it right when no one is looking."
    Henry Ford

Σελίδα 2 από 2 (23 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems