Έχω φάει τον τόπο να βρώ τι φταίει, στο Development PC τρέχοντας στον VS ASP.NET Development Server αλλά και στον IIS των Windows 7
όλα δουλέυουν ρολόϊ. Όταν βάζω το Web Application σε Windows Server 2008 Standard IIS εμφανίζεται αυτό το exception, το οποίο κάτι
λέει τι δεν πάει καλά αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι του λείπει. Μέχρι και dependency track έκανα στα Assemblies αλλά το μόνο που βρήκα είναι
το mscorlib version 1 που αναφέρεται σε κάποια DevExpress assemblies, δεν νομίζω ότι έχει σχέση αφού το ίδιο συμβαίνει και στο development pc.
Το σίγουρο είναι ότι το error εμφανίζεται όταν μπαίνεις σε Web Form η οποία περιέχει EntityDataSource.
Έχει κανείς καμμιά ιδέα!
Unable to load one or more of the requested types. Retrieve the LoaderExceptions property for more information.
mscorlib
System.Type[] GetTypes(System.Reflection.RuntimeModule)
at System.Reflection.RuntimeModule.GetTypes(RuntimeModule module)
at System.Reflection.RuntimeModule.GetTypes()
at System.Reflection.Assembly.GetTypes()
at System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemConventionAssemblyLoader.LoadTypesFromAssembly()
at System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemAssemblyLoader.Load()
at System.Data.Metadata.Edm.AssemblyCache.LoadAssembly(Assembly assembly, Boolean loadReferencedAssemblies, ObjectItemLoadingSessionData loadingData)
at System.Data.Metadata.Edm.AssemblyCache.LoadAssembly(Assembly assembly, Boolean loadReferencedAssemblies, KnownAssembliesSet knownAssemblies, EdmItemCollection edmItemCollection, Action`1 logLoadMessage, Object& loaderCookie, Dictionary`2& typesInLoading, List`1& errors)
at System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemCollection.LoadAssemblyFromCache(ObjectItemCollection objectItemCollection, Assembly assembly, Boolean loadReferencedAssemblies, EdmItemCollection edmItemCollection, Action`1 logLoadMessage)
at System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemCollection.ExplicitLoadFromAssembly(Assembly assembly, EdmItemCollection edmItemCollection, Action`1 logLoadMessage)
at System.Data.Metadata.Edm.MetadataWorkspace.ExplicitLoadFromAssembly(Assembly assembly, ObjectItemCollection collection, Action`1 logLoadMessage)
at System.Data.Metadata.Edm.MetadataWorkspace.LoadFromAssembly(Assembly assembly, Action`1 logLoadMessage)
at System.Web.UI.WebControls.EntityDataSourceView.ConstructContext()
at System.Web.UI.WebControls.EntityDataSourceView.ExecuteSelect(DataSourceSelectArguments arguments)
at System.Web.UI.DataSourceView.Select(DataSourceSelectArguments arguments, DataSourceViewSelectCallback callback)