Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κολλάει στο Copy Paste

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George Parissis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George Parissis στις 13-04-2011, 18:52. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-04-2011, 05:25 64997

    Κολλάει στο Copy Paste

    Δεν ξέρω από που και για πιο λόγο εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα αλλά όποτε δουλεύω στο VS 2010 και κάνω copy κώδικα το Paste κολλάει το VS για μερικά δευτερόλεπτα. Στην διάθεσή μου έχω τρία μηχανήματα με το ίδιο Setup τα ίδια προγράμματα εγκατεστημένα με τα ίδια Add Ins του Visual Studio.

    Κατέβασα το SP 1 αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα το οποίο επιμένει να εμφανίζεται τυχαία σε ένα και μόνο μηχάνημα. Έχω κάνει memory test και δεν έδειξε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, επίσης για όση ώρα το VS είναι κολλημένο πατάω Alt Tab σε Notepad που έχω ανοικτό και εκεί το Paste παίζει όπως θα πρέπει ενώ το VS είναι ακόμα κολλημένο. Φυσικά μετά από 3-4 δευερόλεπτα το Paste γίνεται μέσα στο VS αλλά είναι ενοχλητικό να δουλεύω με αυτή την καθυστέρηση.

    Το μόνο θέμα που με βάζει προς την κατεύθυνση να σκέπτομαι ότι κάτι τρέχει με κάποιο Update της Microsoft είναι το γεγονός πως το συγκεκριμένο μηχάνημα το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες την ημέρα και κάνει συχνά Updates ενώ τα υπόλοιπα λίγες ώρες την εβδομάδα και σε τυχαία χρονικά διαστήματα. Οπότε όταν τα ανοίξω κατεβάζουν ότι updates είναι να κατέβουν. Μάλιστα σκέφτομαι μετά από αυτό να σταματήσω και σε αυτά το Automatic Update και να αρχίσω να τα περνάω ένα ένα με τον καιρό και να βλέπω πως αντιδρά το VS σε αυτά, αλλά αυτό θα πάρει χρόνο με τα τόσα Updates που έχουν να κάνουν.

    Επίσης το πρόβλημα αυτό δεν εμφανίστηκε επειδή εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα απλά την Πέμπτη το πρωί που πήγα γραφείο ξαφνικά και μετά από μία ή δύο ώρες δουλειάς μέσα στο VS έκανε την εμφάνισή του. 

    Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει κάτι σχετικό;

  •  06-04-2011, 08:41 65001 σε απάντηση της 64997

    Απ: Κολλάει στο Copy Paste

    Δοκίμασε να τρέξεις το VS σε safe mode (devenv.exe /SafeMode) χωρίς plugins, κλπ, να δεις αν συνεχίζει να το κάνει.

     


    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  07-04-2011, 03:10 65028 σε απάντηση της 65001

    Απ: Κολλάει στο Copy Paste

    Ναι έχεις δίκιο, αυτό δεν το σκέφτηκα. Θα το κάνω και θα επανέλθω.
  •  13-04-2011, 18:52 65171 σε απάντηση της 65028

    Απ: Κολλάει στο Copy Paste

    Μετά από μερικές ημέρες εργασίας και για να συνεχίσω αυτό το Post που άφησα στην μέση η επιλογή να τρέξω το VS.Net 2010 χωρίς τα Add Ins δεν απέδωσε. Αν και η συχνότητα με την οποία πλέον κολλάει μπορώ να πω ότι έχει μειωθεί, εξακολουθεί όμως να υπάρχει.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems