τι λέτε βρε παιδιά οτι δεν πουλάνε τα PC, μην τρελαθουμε! ειναι σταθερη αξια! απλα ειναι μικρο το κερδος! και ειναι της "μοδας" να αγοραζουμε
ΚΑΙ κατι αλλο ακομα οπως ενα table κτλ που κανει και ενα σκασμο λεφτα! και η MS θελει να μπει και σε αυτη την πιτα που τρωει το ipad2. σεβαστο!
αλλα τα pc να γινουν τετοια αποκλειτε! το ιδιο λεγαν και με τα notepad και καλα θα αντικαταστησουνε το ενα και το αλλο, και πατωσαν!
ο Κοσμος ΠΑΝΤΑ θα εχει ενα PC ως primary system & production tool, λόγω επιδόσεων και πρακτικών ευκολιων, ποντικι, πληκτρολογιο, μεγαλη οθονη κτλ, και ΜΕΤΑ αγοραζει gajetakia.
ποιος πηρε table για να παιζει παιχνιδια, να κανει coding, photoshop, or AutoCad? μην τρελαθουμε. ολα ειναι "πουλ Μουρ" που λενε και οι Λαρισαίοι φιλοι, και βοηθα στην "παρουσιαση" μεταφορά δεδομένων, ΟΧΙ ως αντικατασταση της μηχανης παραγωγης που ηταν ειναι και θα ειναι για παρα πολλα ετη ακομα το PC.
απλα αυτο θα ειναι απο οτι καταλαβαινω ενα UI, mode οπως εχει tο Media Center για να παιζει το Pc like TV, κατι τετοιο για touch tables. οκ. fine.
αν ειναι ενα μέρος των νεων windows 8 ειναι καλο, και θα ηθελα το Framework να εχει ολα αυτα μεσα τους ως νεα χαρακτηρηστικα για της γνωστες γλωσσες, γιατι ρε παιδι μου ντε και καλα να μαθω silverlight? πολυ με χαλαει αυτο το σκεπτικο. θες αυτο το χαρακτιρικο, αλλη γλωσσα, θες εκεινο, αλλαη μια, θες το αλλο, αλλη γλωσσα κτλ κτλ κτλ
εχεις μια πολυ καλη ιπποδομη δωσε νεα χαρακτηριστικα τι μου βγαζεις νεες "τεχνολογιες" και ψεφτογλωσσες καθε 2χρονια για να κανω κατι cool??
πες οτι εχω μια εφαρμογή παραδειγμα για POS και θα ήθελα (λεμε τωρα) στα windows8 να εχω ενα UI σας αυτο με scroll δαχτυλακι αλλα iphone style, αν αυτο μπορω να το κανω μονο αν μαθω silverlight και πρεπει να παντρεψω ή σχεδον ξαναγράψω τον υπαρχων C#, VB.net κωδικα του application μου με το silverlight για να εκμεταλευτω αυτο ειναι τελειως.... μακακια.
τελος παντος, κουβεντα να κανουμε
ας ερθουν και αμα δεν τα γουσταρουμε, απλα τα αγνουμε οπως και με τα vista.
υ.γ κανεις δεν εθαβε τα windows 7 πριν την RC btw, απλα φοβοντουσαν μετα τα ριμαδο vista τι θα ειναι αυτα τα 7.
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-