Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Το CV που κάνει την διαφορά

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò axaros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος objectref στις 23-11-2005, 17:12. Υπάρχουν 16 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-11-2005, 17:00 7272 σε απάντηση της 6795

Απ: Το CV που κάνει την διαφορά

Καλησπέρα σε όλους.διαβάζοντας όλα τα παραπάνω μάλλον με έχετε μπερδέψει λίγο. Είμαι σε περίοδο αναζήτησης νέας εργασίας (..και όχι δουλείας πλέον!!!είμαι από αυτούς που ψήφισαν "μηνιαία καθαρά" από 0-800€)΄. Από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι μάλλον είστε περισσότερο γνώστες του αντικειμένου. Το δικό μου cv είναι στην κατηγορία των 2 σελ, δεν έχω ιδαίτερα μεγάλη εργασ.εμπ.κ.λ.π. Τί θα μου συστήνατε καλύτερα? μήπως θα'ταν καλύτερο αυτό της μιας σελίδας? αλλά εμένα θα μου έδινε μια εντύπωση ότι ο υποψήφιος βαριέται να γράψει. Λίγο παραπάνω από μισή σελίδα είναι το cover letter μου.
  •  23-11-2005, 17:12 7273 σε απάντηση της 7272

Απ: Το CV που κάνει την διαφορά

Λες "Λίγο παραπάνω από μισή σελίδα είναι το cover letter μου". Αν εννοεις τα προσωπικα σου στοιχεια, νομιζω οτι ειναι παρα μα παρα πολυ μεγαλο...Αυτος που θα ενδιαφερθει να σε προσλαβει δεν τον ενδιαφερει τοσο η μεγαλη αναλυση των προσωπικων στοιχειων οσο των γνωσεων σου αλλα και της εργασιακης εμπειριας που εχεις. Οποτε ισως ειναι καλυτερα αυτο της μιας σελιδας και οσο περναει ο καιρος να το εμπλουτιζεις με νεα projects που συμμετεχεις/υλοποιεις μιας και αυτα ενδιαφερουν περισσοτερο...
    Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
Σελίδα 2 από 2 (17 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems