Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Αυτό που έκανα είναι ότι κάλεσα την «ClientBase(System.ServiceModel.Channels.Binding binding, System.ServiceModel.EndpointAddress remoteAddress)» και έτσι έλυσα το θέμα μου.
Τώρα αυτό το κάνω γιατί θέλω να έχω την κεντρική διαχείριση μέσω UI και όχι με τα .configs για τα διαφορά bin αρχεία. Τις σχετικές ρυθμίσεις (credentials, timespans κλπ.) τις αποθηκεύω σε MS SQL Server με encryption. Εάν υπάρχει πιο δόκιμός τρόπος, είναι ευπρόσδεκτος.
Τώρα για να πάω και στην ουσία του θέματος. Θέλω να κατασκευάσω μέσω WCF (tcp) έναν file server που θα στηθεί στον εκάστοτε server για ανταλλαγή αρχείων μεταξύ των τερματικών πχ παραστατικά σε pdf, αρχεία των ΕΑΦΔΣΣ κλπ.
Αυτό που έχω καταφέρει με την παλαιά εφαρμογή, είναι ότι έχω στον εκάστοτε server ένα και μόνο φάκελο που αποθηκεύω τα πάντα, αρχεία, DBs, Bins κλπ. Δεν έχω ρυθμίσεις στην registry, αρχεία σε αλλά σημεία στον server ή στα τερματικά. Και αυτό τόσα χρόνια (από το 1993) που αναπτύσσω – εξελίσσω την εφαρμογή έχει διευκολύνει εμένα (σαν εταιρία) και τους πελάτες μας. Κρατάς ένα φάκελο backup στο server και αυτό είναι όλο.
Τέλος δεν ξέρω εάν είναι δυνατόν μέσω του WCF (tcp) να μεταφέρω μερικές διαδικασίες που είναι χρονοβόρες και με πολλά round trips να τις εκτελούνται στο server και όχι στα τερματικά;
while (!dead) learn();