Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Samsung Prototype Devices

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Andreas Tsouchlaris στις 05-01-2005, 14:31. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-01-2005, 00:55 773

Surprise [:O] Samsung Prototype Devices

Λοιπόν θα το πω και δεν είναι κακία. Πριν από περίπου έξι μήνες είχα διαβάσει ένα άρθρο ότι η Samsung θα γίνει η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις κινητών μέσα σε 2 χρόνια, και η επιτυχία θα είναι μισή δική της και μισή της Microsoft με το SmartPhone 2003.

Πρέπει να πω ότι αυθόρμητα γέλασα δυνατά! Στην συνέχεια ήρθε στο μυαλό μου ότι είχα γελάσει το ίδιο δυνατά όταν το Μάρτιο του 1997 είχα διαβάσει ότι ο IE θα εξαφανίσει το Netscape Navigator. Και πλέον αυτό είναι γεγονός.

Η συνέχεια έλεγε του άρθρου έλεγε ότι με μόνο μία επιτυχημένη συσκευή που θα βγάλει η Samsung, θα "γκρεμίσει" την Nokia.

Η αλήθεια είναι ότι η δύναμη που μεταφέρει η πλατφόρμα του .NET και στα Pocket και Phone devices είναι τεράστια. Οι προγραμματιστές είναι σίγουρο ότι θα μεταφέρουν σε dt->0 ότι χρειαστεί σε Compact Framework αν υπάρχει αυτή η συσκευή που θα το επιτρέπει.

Και ενώ υπάρχουν αυτές οι σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, έρχεσαι μπροστά σε μια σελίδα στο Internet που σε κάνει να πιστέψεις ότι αυτή η ώρα έχει έρθει... Σαν η αποκάλυψη να γίνεται μπροστά σου...

Samsung Prototype Devices

Δεν ξέρω ποια από αυτές θα φτάσει στην αγορά, αλλά όποια και να είναι, θα είναι αρκετά δυνατή για να τα βάλει με το Symbian...

G.J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  04-01-2005, 01:12 774 σε απάντηση της 773

Re: Samsung Prototype Devices

Μην ξεχνάς την απίστευτη βοήθεια που έδωσε η Netscape στη Microsoft γυρίζοντας σε open-source, ουσιαστικά σταματώντας την παρουσίαση νέων εκδόσεων για χρόνια. Αυτό έπαιξε πολύ μεγαλύτερο ρόλο από το μύθο περί "μονοπωλίου".
      Επειδή δεν νομίζω ότι οι άλλες εταιρείες θα σταματήσουν να βγάζουν κινητά για τα επόμενα 2-3 χρόνια Devil, λέω να περιμένω λίγο ακόμα. Και η τιμή θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  04-01-2005, 10:31 777 σε απάντηση της 773

Αυτά που αναφέρεις ισχύουν αλλά μην ξεχνάμε ότι η Samsung (και η LG σε μικρότερο βαθμό) έχει ήδη φάει μεγάλο ποσοστό αγοράς από τη Nokia. Κυρίως λόγω της ασιατικής αγοράς που απορροφά τεράστιες ποσότητες συσκευών πλέον και της Ρωσίας στην οποία η Samsung πήγε πολύ καλά. Άρα θα είναι πολύ πιο εύκολο να "πείσει" τους πελάτες της για smartphones με λειτουργικό Windows Mobile.

Andreas Tsouchlaris
    My Blog / dotNetZone.gr / autoexec.gr
  •  05-01-2005, 14:03 789 σε απάντηση της 777

Μάλλον δεν πρόλαβα να τις δω γιατί λέει στο site ότι τις έβγαλε μετά από απαίτηση της Samsung. Η δικιά μου η γνώμη είναι πάντως ότι η Samsung είναι στα βήματα της Nokia ότι αφορά στο κλείδωμα των κινητών. Δηλαδή κλειδωμένες υπέρυθρες, χωρις bluetooth οι περισσότερες των συσκευών κλπ. Με αυτή τη νοοτροπία δεν πρόκειται να πετύχει στα smartphones. Η πολιτική αυτών των εταιριών μου τη δίνει στα νεύρα και δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω τηλέφωνο ούτε από τη Nokia ούτε από τη Samsung μέχρι να γίνουν σωστές απέναντι στον καταναλωτή. Αν και το Windows Mobile είναι ανοιχτό λειτουργικό φοβάμαι ότι κάτι θα βρουν να κάνουν και εκεί!

There are 10 types of people in this world... Ones that understand binary and the ones that don't.
  •  05-01-2005, 14:31 791 σε απάντηση της 789

Στο clubpocketpc.gr υπάρχει ακόμη μια φωτογραφία ...

Το θέμα με το Bluetooth έχει να κάνει με την αμερικάνικη κυρίως αγορά που το σνομπάρει απίστευτα. Δεν πειράζει. Τώρα που τα αμερικανάκια βλέπουν στο Internet συσκευές που δεν κυκλοφορούν στην χώρα τους καταλαβαίνουν (δυστυχώς ορισμένοι) ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο ΗΠΑ (και αποικίες). Συγνώμη για το ύφος, αλλά άκουσα για τα ληγμένα φάρμακα που έστειλαν στην Ασία και έχω φρικάρει...

Andreas Tsouchlaris
    My Blog / dotNetZone.gr / autoexec.gr
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems