Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

dotNETZone.gr Community Events

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος smantziaris στις 18-11-2016, 20:03. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-11-2016, 15:31 77868

    dotNETZone.gr Community Events

    Τα μηνιαία events της κοινότητάς μας τα γνωρίζετε. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα τελευταία χρόνια η διοργάνωσή τους γίνεται όλο και δυσκολότερη, μια και οι άνθρωποι που είναι διαθέσιμοι και επιθυμούν να προσφέρουν τις γνώσεις τους όλο και λιγοστεύουν (για λόγους που όλοι ξέρουμε), ενώ από την άλλη θέλουμε το σημείο διεξαγωγής να είναι εξίσου προσιτό για όλους.

    Παρόλα αυτά, πέρυσι καταφέραμε να έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά για πολλούς λόγους: Χρησιμοποιήσαμε το meetup.com, το σημείο συνάντησής μας ήταν στο κέντρο της Αθήνας και είχαμε πολλούς νέους ομιλητές. Και, όπως θα αναμένετε, δεν θα συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο για φέτος!

    Οι δυσκολίες όμως παραμένουν δυσκολίες, και σε αυτό το σημείο έρχεται να μας βοηθήσει το Stoiximan.gr, ο πρώτος μας sponsor για φέτος, για το πρώτο μας event. Και επειδή ως κοινότητα δεν θέλουμε απλά έναν sponsor αλλά κάποιον που να αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνουμε, το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις άκουσα την πρότασή τους ήταν να πάω και να επισκεφτώ τα γραφεία της Stoiximan στην Κάντζα. Πλην της επαφής μαζί τους, που ήταν σύντομη αλλά ουσιαστική, αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν ότι δεν πρόκειται για ένα τυπικό software house - το Stoiximan.gr είναι ένα "δυνατό" project με πολλές καθημερινές προκλήσεις. Δηλαδή, άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν στον ίδιο τεχνολογικό χώρο και στα ίδια θέματα που η κοινότητά μας πραγματεύεται. Και, να προσθέσω, με πολύ όμορφες εγκαταστάσεις!

    Ελάτε λοιπόν να ζήσουμε από κοντά αυτό που λέγεται κοινότητα στο 67ο dotNETZone event: Fake Cake at the Core!, sponsored by Stoiximan.gr!

    (Όχι, δεν είναι fake ούτε όμως θα έχουμε cake - εκτός αν το πείσουμε το Stoiximan.gr να "επεκτείνει" το sponsorship του προς αυτή την κατεύθυνση - φαγητό όμως θα έχουμε, δεν θα σας αφήσουμε νηστικούς, Θα φροντίσει το e-food.gr για αυτό. Σας περιμένουμε!)

    Stoiximan.gr


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
    Δημοσίευση στην κατηγορία:
  •  18-11-2016, 20:03 77870 σε απάντηση της 77868

    Απ: dotNETZone.gr Community Events

    Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια σας ώστε να έχουμε ένα ανεξάρτητο χώρο συνάντησης.

    Επίσης για την δυνατότητα να πούμε και εμείς καμιά κουβέντα.

    Σας περιμένουμε όλους στη συνάντηση.

     Σωτήρης 

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems