Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δυο ερωτήσεις σχετικά με DirectX.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pontifikas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 21-02-2006, 17:04. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-02-2006, 10:37 9912

Δυο ερωτήσεις σχετικά με DirectX.

1)
    Έχω φτοιάξει ένα προγραμματάκι χρησιμοποιώντας directx.Αυτό τώρα(το εκτελέσιμο) θέλω να το τρέξω σε ένα άλλο PC.
    Κανονικά δεν θα έπρεπε, έχοντας μόνο το framework 2.0 και εγκατεστημένο το directX9c(Που το βάζουν τα Windows δηλαδή) να δουλέψει??
    Το ρωτάω γιατί έφτασα σε σημείο να εγκαταστήσω το redistributable των directx για να τρέξω το εκτελέσιμο.

2)
    Τι διαφορά έχει αυτό το SDK από αυτό το SDK
    Huh? [:^)]

Ευχαριστώ
  •  21-02-2006, 11:26 9913 σε απάντηση της 9912

Απ: Δυο ερωτήσεις σχετικά με DirectX.

1) Δεν ξέρω αν το DirectX 9c του SP2 των XP περιλαμβάνει το managed μέρος - υποψιάζομαι πως όχι, και γι' αυτό θέλει εγκατάσταση από το redistributable. (Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς managed directx για να θές .net framework.)

2) Το δεύτερο είναι παλαιότερη έκδοση (υποστηρίζει μόνο .NET 1.1 όσον αφορά το managed μέρος).
  •  21-02-2006, 11:43 9914 σε απάντηση της 9913

Για μισό.Με τα Links που έδωσα δεν το έκανα λιανό.

Εγώ αυτή την στιγμή έχω εκγκατεστημένο το Directx 9c SDK (Oct2005)
    Και το Directx SDK (Feb2006)
    Ποιά η διαφορά?

Όσο για το redistributable πρέπει να έχεις δίκαιο.
  •  21-02-2006, 14:10 9916 σε απάντηση της 9912

Πολύ μεγάλη θα έλεγα.. το Release του Φεβρουαρίου, έχει πάρα πολλές διορθώσεις και πρόσθετα πράγματα στο managed DirectX καθώς και πάρα πολλά νέα παραδείγματα
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  21-02-2006, 17:04 9920 σε απάντηση της 9912

Κι άλλο βγήκε; Τουλάχιστον διόρθωσαν το καταραμμένο Managed DirectSound, ή ακόμα παίζουμε με cross-version (1.1 directX & 2.0 η εφαρμογή) για να επιτύχουμε streaming audio?
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems