Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ζητούνται 3 X Experts μηχανικοί λογισμικού για .NET 3.5+ C++, C#, XAML και γνώσεις σε Xamarin για development σε android και iOS συσκευές!

 •  27-07-2015, 01:54

  Ζητούνται 3 X Experts μηχανικοί λογισμικού για .NET 3.5+ C++, C#, XAML και γνώσεις σε Xamarin για development σε android και iOS συσκευές!

  Καλημέρα σας!
   
  Ζητούνται 3 X experts μηχανικοί λογισμικού για .NET 3.5+ C++, C#, XAML και γνώσεις σε Xamarin για development σε android και iOS συσκευές.
   
  Οι μηχανικοί πρέπει να έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με τομέα την πληροφορική ή συναφές τίτλο και να έχουν άριστες γνώσεις λειτουργικών συστημάτων καθώς και βασικές γνώσεις σε δομές αποθήκευσης δεδομένων, αρχιτεκτονική υπολογιστών και μαθηματικά. Επιπλέον πρέπει να έχουν επαφή με το Cloud και να έχουν δυνατότητα να εργάζονται σε μικρά agile teams. Επίσης, πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου με ειδικότητα στο software engineering ή σχετικούς τίτλους και να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρία σε μεγάλα έργα. Απαραίτητη είναι η γνώση σε Xamarin και η εμπειρία σε προγραμματισμό συσκευών android και iOS μέσω του Xamarin για τουλάχιστον 3 χρόνια.
   
  Σημειώνουμε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι μηχανικοί να κατανοούν καλά και να εργάζονται ή να είχαν μια επαφή στο παρελθόν με το Windows "low level" system 32/64 API!!!
  Οι μηχανικοί  πρέπει επίσης να έχουν καλές γνώσεις για τις αρχές δικτύων υπολογιστών και να έχουν μια μικρή εμπειρία σε προγραμματισμό πρωτοκόλλων και συσκευών Ethernet και WiFi.
   
  Ο μισθός ανάλογα τις ικανότητες ξεκινά από τα 3000 Ευρώ / μήνα.
   
  Σχετικά με το προϊόν:
  Το Penny Cloud είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε το bandwidth που σπαταλάτε (που δε κάνετε χρήση επειδή δε κατεβάζετε κάτι ή επειδή κοιμάστε, ή επειδή είστε έξω, κτλ.) μέσα στην ημέρα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάλετε λεφτά και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Από την άλλη πλευρά οι αγοραστές του, αποροφούν από εσάς μια πιο φθηνή λύση πρόσβασης στο Internet καθώς εσείς αξιποιείτε όλη τη γραμμή για την οποία πληρώνετε έτσι κι' αλλιώς πάγιο ανεξάρτητα του utilization factor. Με λίγα λόγια μιλάμε για μια sustainable λύση που ικανοποιεί τις πλευρές αμφότερες και επιτρέπει μια καλύτερη διαχείριση πόρων καθώς και ανάπτυξη οικονομίας σε μικρο-κλίμακα.
   
  Για να δοκιμάσετε το λογισμικό και να πάρετε μια ιδεά για την πολυπλοκότητα του προϊόντος παρακαλώ κατεβάστε το demo από εδώ: http://pennycloudtechnology.com/demo-windows-app/
  Για πληροφορίες σχετικά με την εταιρία καθώς και την ομάδα δείτε εδω: http://pennycloudtechnology.com/
   
  Βιογραφικά στο: [email protected] με ταυτόχρονη αποστολή του portfolio μέχρι σήμερα.
  Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις θα ενημερωθούν από τον αρμόδιο και θα περάσουν εν συνεχεία ένα Skype Interview. Οι προς επιλογή υποψήφιοι θα περάσουν επιπλέον κάποια πολύ συγκεκριμένα code tests καθώς και μια σειρά IQ tests.
   
  Για ερωτήσεις και αποσαφηνίσεις παρακαλώ ρωτήστε μας εδώ με reply.
   
  Ευχαριστώ. 
   
   
  Με εκτίμηση,
  Γιώργος Δελαπόρτας
  Co-founder & VP of IT
  Penny Cloud Technology Inc.
   

  «The impossible is a word that does not exist in my vocabulary...»
  Δημοσίευση στην κατηγορία: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της Θεματική Ενότητας
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems