Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προσθήκη νέας φόρμας(C++)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò mukumuku. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 05-03-2006, 03:42. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-03-2006, 19:20 10344

Προσθήκη νέας φόρμας(C++)

Θέλω να προσθέσω μια φόρμα στην εφαρμογή μου αλλά όχι να το γυρίσω σε MDI.Απλά να πατάω σε ένα κουμπί πχ και να εμφανίζεται μια νέα φόρμα.Από το Project κάνω add new item > UI > windows form.Mέσα στον κώδικα, στο Form1.h αν γράψω Form2::(any method) δεν λειτουργεί.Προφανώς πρέπει να συμπληρώσω και κάπου αλλού κώδικα.Έλα όμως που είμαι νέος στον τομέα :)
  •  04-03-2006, 21:01 10345 σε απάντηση της 10344

Απ: Προσθήκη νέας φόρμας(C++)

Πρώτα πρέπει να δημιουργήσεις ενα instance της φόρμας για να μπορέσεις να το "δείξεις"..
    πχ Form^ myForm = gcnew Form1();
    myForm->Show();

Το gcnew σημαίνει οτι η form αυτή οτι "διαχειρίζεται" απο τον Garbage Collector και όχι με το "χέρι".
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  04-03-2006, 21:33 10346 σε απάντηση της 10345

Oκ, ευχαριστώ!Τελικά pkefal  έχεις αποδειχτεί  σωτήρας τώρα  τελευταία...Το gcnew το έχω συναντήσει και σε πολλά άλλα σημεία του κώδικα αλλά δεν ξέρω τι είναι.Επίσης ο garbage collector δεν έχω ιδέα τι είναι(ξέρω οτι υπάρχει και στην java μόνο).Επίσης το thread αυτό δεν είναι το κατάλληλο για να το αναλύσουμε και φυσικά ούτε το απαιτώ, σε λίγο καιρό ελπίζω να έχω πάρει κάποιες ιδέες σχετικά με αυτές τις έννοιες.
  •  05-03-2006, 03:42 10349 σε απάντηση της 10344

Aν θέλεις κάνε ενα thread για ότι απορίες έχεις, και να είσαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε να καταλάβεις έννοιες τις οποίες δεν γνωρίζεις καλά είτε και καθόλου! Smile [:)]
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems